Alles prima geregeld
Fijn geholpen zowel door tandarts al mondhygeinist
Werken keurig op tijd, vriendelijk en geven duidelijke uitleg over de behandeling
Na een telefoontje over een pijnklacht aan de kaak kon ik korte tijd later die ag terecht. Goed geholpen en een duidelijke uitleg gekregen over de oorzaak.
als 70 jarige angst haas voel mijn toch op mijn gemak
Prima en zorgvuldig
Was mijn eerste kennismaking (overschrijving vanuit Amstelveen). Tandarts had zich van tevoren goed georienteerd, wat mijn gebit betrof.
Wordt snel geholpen,en ze zijn heel erg vriendelijk
Prettig omgeving
Goede uitleg, men neemt de tijd voor je, goede service, zeer vriendelijke staff, ben zeer tevreden!
Helemaal nieuw voor mij. Je wordt behandeld als mens. en ze stellen je vragen. ze vinden hun werk leuk en dat voel en ervaar je
Voldoende
Heel vriendelijk
Zowel bij de mondhygiëniste als bij tandarts word ik altijd goed geholpen.
Wat ik soms minder vind is dat je nog 5 min extra betaald terwijl het maar 30 sec waren. En bij mijn laatste behandeling lag ik 10 min in de stoel plat om me rug zonder dat er wat gebeurde. Dus daar ben ik benieuwd naar of dat in rekening wordt gebracht....
Als cliënt wordt je gehoord en gezien Ze bieden je optimale zorg die op dat moment nodig is Ze stelt je op je gemak en alles wordt van te voren met je besproken Neemt alle tijd die je nodig hebt Je komt niet voor verassing te staan
Voor het eerst weer naar de tandarts, na een vervelende ervaring. Nemen hier alle tijd en leggen alles uit wat ze gaan doen.
Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden