Fijne ruime praktijk met vele behandelingen. Van Ortho tot mondhygiëne en alles daar tussen. Prettig te woord gestaan door het luisterend oor van de tandarts en haar assistente. Er werd echt met mij meegedacht. Mijn zoon in de beugel, wordt vakkundig geholpen door de nieuwe Ortho. Nieuwe Ortho heeft het traject overgenomen van vorige, is fijn verlopen.
Normaal
Afspraken volgens afspraak. Behandeling correct en klantvriendelijk.
heb al veel verschillende tandartsen en mondhygienistes meegemaakt en de meesten zijn erg vriendelijk en kundig!
Duidelijke diagnose, opstellen gefaseerd behandelplan. Zijn van alle markten thuis, orthodontie, implantaten, tandtechniek.
I went to the mondhygienist, Eva. It was my first time seeing her and she was very professional, thorough, and explained everything to me so I could take better care from home. She gave me a list of supplies to buy to clean between my teeth and we made a plan together, and a follow up appointment to check for improvements. Very happy ***
Fijne praktijk met fijne mensen
na een telefoontje ,kunnen wij meestal de zelfde dag al terecht. wij vinden de service perfect.
ik ben zeer tevreden met deze tandarts. laatste x probleem goed opgelost. Jammer dat er veel wisselingen zijn laatste tijd. ik vond het prettig combi van tandarts/mondhygieniste, dat kon nu niet.
Vertrouwlijk. Behandeling worden altijd goed uitgevoerd. Nooit klachten gehad!!!!
Een goed en erg vriendelijk
Correcte voorlichting en behandeling
Het is hun werk…… Zij doen hun best……maar ik had gezien dat zij was niet zo aardig met de jong assistent af en toe, zij moet ook leren.
Ik beb tevreden met mijn tandarts en mondhygiëniste
Ik kom regelmatig naar kliniek Noord-zee altijd vriendelijk personeel. Ze werken heel goed . Maar ik heb een klein opmerking laatste week heb ik weg gaatje in gevuld maar tot nu toe de De vulling is hoger dan mij normaal tanden .
Na 18 jaar niet naar de tandarts te zijn geweest, moest ik wel. Onverdraaglijke pijn. Een afgebroken kies en een flinke ontsteking. Uitgesteld ivm de vervelende ervaringen met mijn oude tandarts. Bij Kliniek Noordzee ben ik zeer op mijn gemak gesteld en voortaan weer jaarlijks op controle. HET KAN DUS OOK ANDERS
Team denkt mee en denkt in mogelijk heden
Ik ben heel goed en fijn behandeld. Ik heb het gevoel dat mijn gebit in goede handen is bij deze tandarts
Ik wordt snel geholpen en bij vragen wordt alles goed en duidelijk beantwoord Het personeel is erg vriendelijk en beleefd
Heel slechte communicatie tussen personeel, baliemedewerkers en klant zorgen er voor de gevoel dat ik helemaal niet gerespecteerd ben als een patiënt. Echt heel jammer omdat ik een nieuwe patiënt hier ben.
De manier waarop ik behandeld ben was zorgvuldig en duidelijk. Duidelijke informatie vooraf en over het hoe en waarom van een behandeling. Eigenlijk zoals iedereen mag verwachten als er zorg verleend wordt.
Zeer vriendelijk en met veel geduld.
Mijn ervaring bij Kliniek Noordzee is prima. De tandarts zijn goed en de mondhygiëniste is ook goed. Alleen de laatste keer bij de mondhygiëniste had ik na de behandeling erg veel pijn in mijn mond.
Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden