Mondhygenisten zijn vaak vriendelijk en professioneel. Voor de rest is de kliniek onpersoonlijk en bij vlagen onvriendelijk, in het bijzonder 1 dame achter de balie. De tandartsen zijn gehaast, in feite doen de assistenten het werk.
Vriendelijke medewerkers en deskundige behandeling. Zeer tevreden.
Ik ben prima geholpen, duidelijke afspraak en ze luisteren naar mij wat ik wil en, niet wil. Prettige omgaand met patiënt ..
Het is wel jammer dat er veel verloop is met tandartsen en mondhygiënisten
Super, aardig, goed verzorgd
Alles goed geregeld.
prima en vriendelijk geholpen
Ik wordt altijd prettig en goed geholpen. Ik ben zeer tevreden over mijn tandarts Lisette en haar assistenten en mondhygieniste. Een bezoek aan de tandarts wordt een stuk fijner gemaakt zo.
Prettige sfeer. Snel geholpen en duidelijke uitleg bij vragen.
Heb niet zoveel ervaren was alleen geweest voor een intake Ik moet een afspraak krijgen voor mond hygiene.
Ik kom al een groot aantal jaren bij Noordzeekliniek, het enige wat ik jammer vind is het verloop van het aantal tandar
Ik vind de receptie achter uit gegaan. Ze luistert niet naar de wensen van de klant
Deskundige hulp, betrokken personeel
Meerdere malen aan de lijn gehad. Elke keer ben ik ontevreden geweest over haar service / behulpzaamheid en antwoorden die ik van haar krijg.
Veel behandelingen gehad
Vriendelijk, netjes, professioneel
Mondhygiëne is heel deskundig uitgevoerd.
Prima tandarts. Praktijk ervaar ik als lomp en commercieel. Zowel bij de Mondhygiëniste als bij het maken van afspraken.
Bij mijn behandeling geen pijn of ongemak ervaren .....
Ik kom er al jaren. Maar er zijn steeds nieuwe tandartsen. Ben je net aan iemand gewend....gaat deze weer weg. Is trouwens ook zo met de mondhygiënisten. Het lijkt wel een opleidings instituut. Dat vind ik zeer vervelend Sta vaak op het punt een andere praktijk te zoeken.
Altijd goed geholpen. Team mooie bekwame specialisten. Baliemedewerkers ook altijd heel aardig en denken graag mee.
Het reserveren van een afspraak is gemakkelijk. Fijn dat je tijdig wordt herinnerd wanneer je wordt verwacht. Alle medewerkers van Kliniek Noordzee zijn vriendelijk en vakkundig. De adviezen die je krijgt, zijn betrouwbaar. Na de behandeling ga je monter weer naar huis. Één minpuntje: De tandartsfilmpjes met Mr Bean in de wachtruimte mogen wat mij betreft achterwege blijven.
Koningin Wilhelminakade 221
1975 GL IJmuiden