goed en vriendelijk personeel , wel zou er tijdens een behandeling meer uitleg geven wat de stappenplan zijn en wat ze gaan doen dus communucieren met de patient
Altijd een vriendeljke behandeling. Goede uitleg over het verloop wat nodig is om de tandheelkunde en of orthdontie te verrichten.
zie hierboven
Zij trekt mijn kist onnodig. En ook zij zouden mijn kaak worden gebroken.
Ik werd perfect geholpen, goede uitleg en zeer vriendelijk en gemoedelijk.
Alles onder 1 dak, dus ook een tandarts speciaal voor kinderen en mondhygiënist. De mensen die er werken zijn aardig, ik ga er graag naar toe.
Na 30 jaar overgestapt naar Kliniek Noordzee. Mooie praktijk, professionele tandartsen en veel specialisten in hun eigen vak. Mijn angst word begrepen en word zeer goed begeleid en uitgelegd. Erg fijn en vooral minder zenuwen voor mijn bezoeken. Raad deze praktijk ook zeker aan.
Na een niet zo'n fijne tandartsenpraktijk aan de overkant van Kliniek Noordzee, ben ik met Kliniek Noordzee uitermate tevreden.!! Alle behandelingen die zijn uitgevoerd door drs Sheyla Lopez zijn goed verdoofd en pijnloos verlopen. Na de behandeling ook uitermate goed geïnformeerd over het verder verloop van de behandeling(en). Ons hele gezin is nu ingeschrevenen bij KliniekNoordzee. Wij zijn zeer blij met drs Lopez en het hele team van tandartsenpraktijk Klieniek Noordzee. Bij deze de aanbevolen sterren.: Klantvriendelijk: ☆☆☆☆☆ Service: ☆☆☆☆☆ Pijnvrij: ☆☆☆☆☆ Tandarts: ☆☆☆☆☆ Ga zo door Kliniek Noordzee IJMUIDEN. "Keep the goodwork gooing" Heel veel dank Familie Rietdijk IJmuiden Gem Velsen
Rustige omgeving. Niet geruisloos.
Professioneel, netjes, begripvol, een veilig gevoel, duidelijke uitleg over de waarnemingen.
Heel plezierige ontvangst en behandeling.
Ik ben prettig en deskundig geholpen door tandarts van Alphen. Ook door zijn vriendelijke Assistente en ook mijn ervaring met de mondhygiëniste was goed. Er werd duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Kortom een prettige ervaring en dat terwijl ik niet zo dol ben op tandarts bezoekjes.
Goed behandeld geweest
Volledig 10
Super vriendelijk personeel aan de balie. Super vriendelijke mondhygiëniste en implantoloog!!
Goed geholpen en prima service.
Ben niet zo lang bij jullie, maar tot nog toe Prima!!! Groetjes mevr, Lida Wessel!
Sel afspraak kunnen maken en ze hebben ook snel met de verzekering gesproken en geregeld super binnen een week
Altijd goed advies en goede behandeling
Goed bereikbaar wanneer nodig. Rest dienstverlening oke!
Ik heb momenteel geen nare ervaring gehad . Wordt goed geholpen
Korte wachttijd Makkelijk om afspraak te maken Aandacht
Goed bezig