top
Je wordt heel prettig geholpen en gekeken naar de beste oplossing voor het probleem. Dat wordt met je besproken en je weet vooraf aan de behandeling precies wat er gaat gebeuren. Ze houden veel rekening met de schoonheid van je gebit.
Het is erg prettig, fijn en attent personeel, de tandarts is goede tandarts, gezellig altijd wel een babbeltje tussendoor. Snel geholpen..
Mijn ervaring is goed ! Het personeel is altijd vriendelijk en ze leggen de dingen die ze gaan doen ook goed uit.
ik vind dat er vooral vanuit de tandarts wordt beoordeelt wat er moet gebeuren wat betreft behandelen van kies stel je wil hem eruit dat doen ze niet omdat het nog te repareren valt, foto,s worden gemaakt zonder over leg met patient nu alsnog niet tevreden met kies die behandelt is hij blijft gevoelig en ik ga er niet weer 1000 euro tegen aan gooien
Keer op keer valt het weer op wat de tandarts en zijn medewerkers passie hebben voor hun werk en hun patiënten. Je word hier echt als klant behandeld. Er wordt echt met je doorgesproken wat er nodig is om te doen en wat dit ook inhoud. Ook het financiële wordt duidelijk met je overlegd. De behandeling wordt feilloos uitgevoerd en verdiend een tien! Elke keer is het weer een genot om hier behandeld te mogen worden.
Snel geholpen en goed resultaat
Blij dat ik de stap heb genomen naar deze tandartspraktijk.
Mijn geplakte tandhals was verdwenen. Even bellen en je wordt zo snel mogelijk geholpen op gewenste tijd en dag.
Super aardige assistentes met verstand van hun vakgebied!! Lief aardig knap top!!
Geen verdere toelichting nodig.
Mijn ervaring met Marodent is zeer goed
Ik ben enkele jaren geleden overstapt naar deze tandarts ivm een verhuizing en ben zeer positief over deze tandartspraktijk. Ik vind het vooral fijn dat de tandarts ook even wat kleine plekjes tandsteen weghaalt als je dat vraagt, zodat je niet voor elk wissewasje meteen naar de mondhygieniste wordt doorgestuurd.
Een fijne ervaring, goed geholpen en vriendelijk. Geen lange wachttijd
Fijne assistentes, en geweldige tandarts de heer Hoogeveen
Tevreden
Ik krijg altijd een herinnering van mijn afspraak. Wordt op tijd geholpen en ze nemen alle tijd voor de behandeling. Als ik wat vraag krijg ik uitleg
Positief gedurende al 35 jaar
Mijn kroon liet los en werd keurig terug geplaatst. Na lange afwezigheid mijn gebit laten controleren. Voelt weer als vanouds vertrouwd bij onze tandarts. Chapeau.
Goed geholpen en geadviseerd, eerlijke mensen
Zeer professioneel geholpen echt top
Het woord beul is absoluut niet van toepassing, vandaar de hoge komma's. Plezierige, vakkundige en betrokken benadering en werkwijze. Dat geldt voor de tandarts, maar ook van zijn helpers als mondhygienistes.
prima ervaringen
Gewoon hele fijne tandarts, en assistent
Van Het Hoffstraat 6-8
3863 AX Nijkerk
Marodent Centrum voor Tandheelkunde biedt u vele mogelijkheden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, orthodontische behandeling (beugels), implantaten (zowel ten behoeve van protheses als kroon- en brugwerk), bleekbehandelingen en esthetische tandheelkunde.