Altijd goed advies en behandelingen door zeer ervaren tandarts en mondhygiëniste.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Erg goed.
Bij de tandarts werd ik echt goed geholpen, er werd naar mij geluisterd. Maar bij de Mondhygieniste had ik echt geen fijne ervaring voor het eerst. Dit heb ik ook in mijn agenda geschreven voor de volgende keer, dat ik deze dame niet fijn vond. Nog even voor de goede orde Tandarts is echt Prima, de heer Hoogeveen. Maar dit keer de mondhygieniste vond ik echt niet fijn. Geen empathie ( helaas weet ik haar naam niet) Dit is ook mijn eerste slechte ervaring bij een Mondhygieniste binnen de praktijk.
Ik heb een jaren lange relatie met Marodent die door de jaren heen er voor hebben gezorgt dat een bijna ruine van gebit nu nog steeds een goed gebit is. Gedaan in fase maar nu zeer goed. natuurlijk kan er altijd iets fout gaan aan een gebit. Vorige week met een onsteking van mijn verstandskies gegaan en een afgebroken kroon in 30 minuten weer buiten vrij van een pijnlijke kies en mijn kroon weer op zijn plaats. na pijn? Geen... Paul heeft een sterke vaardige hand waardoor die de kies snel en vrijwel pijnloos kon verwijderen. Voor mij is er maar één conclusie? Kiezen voor tanden? Marodent!
Alles goed gegaan zonder problemen. Nog steeds alles oké.
Voor eerste keer mond hygieniste, er had kleine uitleg kunne komen wat er ging gebeuren. behandeling was verder goed
Ik ben inmiddels 36 en nogsteeds enorm bang voor de tandarts. als klap op de vuurpijl moest ik een wortelkanaalbehandeling. dus je begrijpt hoe bang ik was... Maar met elk bezoek die ik pleeg, stelt het hele team me altijd erg op me gemak. en zorgen ze er voor dat mijn angst op het moment zelf onder controle is. Zou geen andere tandartspraktijk willen.. erg deskundig, vriendelijk en behulpzaam!
Gaaat eigenlijk altijd prima allemaal.
Tandarts die zorg en betrokkenheid toont in de mens en een geweldig kwaliteit levert. Gaat alleen voor het beste
Word tijd voor je genomen.
Ik heb altijd een hekel aan een tandartsbehandeling.. maar het gaat snel, vakkundig en vaak nog gezellig ook..
Vriendelijke omgeving en voor zover ik weet deskundige behandeling
Ben nu een aantal jaren bij Marodent in Nijkerk. Paul Hoogeveen is zeer deskundig. Aantal kronen laten plaatsen door hem naar alle tevredenheid. Ook de andere tandartsen en assistenten van de praktijk zijn servicegericht.
Professionele tandarts en mondhygiënist. Zeer vakkundig.
Een goede en ervaren tandarts, waar ik al jaren kom en tevreden over ben.
Prettig te woord gestaan en op tijd geholpen. Geen overbodige poespas
de behandeling was goed
Goed en snel
vriendelijk en goed vakwerk
kort maar krachtig
Vakkundig geholpen.
Bij spoed staan ze altijd klaar. Altijd vriendelijk. En mijn rechte tanden heb ik te danken aan tandarts Hoogeveen. Ik poets mijn tanden met nog meer zorg na al die goede gebitsverzorging.
Als er iets is ...staan ze snel voor je klaar! Echt top
Ondanks dat ik vroeger bang was voor een tandartsbezoek (niet voor de tandarts zelf), ben ik dat tegenwoordig helemaal niet meer. Bij Marodent hebben ze begrip voor het feit dat ik graag bij dezelfde mensen in de stoel wil liggen omdat ik me vertrouwd en veilig bij hen voel. De tandarts is niet mijn favoriete uitje, maar ik wordt goed begeleid, wat ze zeggen, dat doen ze ook en er zijn nooit ongewenste verrassingen (afgezien van de rekening ;))
Van Het Hoffstraat 6-8
3863 AX Nijkerk
Marodent Centrum voor Tandheelkunde biedt u vele mogelijkheden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, orthodontische behandeling (beugels), implantaten (zowel ten behoeve van protheses als kroon- en brugwerk), bleekbehandelingen en esthetische tandheelkunde.