Het was duidelijk wat er moest gebeuren en zo is het ook gegaan.
Prima snelle actie na afbreken van mijn voortand
Heel fijn geholpen, duidelijke uitleg
Zeer vriendelijk en uitmuntende service. Vakkundigheid op zeer hoog niveau. Zeer tevreden.
Gebitrenovatie blijkt na vele jaren uitstekend gedaan te zijn. Chapeau!
Ik ben heel erg tevreden
Ik ben toch altijd wat nerveus , er moesten 2 kiezen gevuld worden en ik krijg altijd kramp in mijn kaak . tandarts en Assistente bijzonder vriendelijk en belangstellend. Kreeg een bijt blok en verdoving waarvan ik de prik niet eens gevoeld heb Duidelijke instructie voor als ze even moesten stoppen . Was een hele fijne relaxte behandeling .
Ik ben enkele decennia patiënt bij Marodent. Persoonlijke aandacht en altijd prima behandelingen. Dit maakt een bezoek aan de tandarts toch aangenamer.
Deskundig
Zie reactie hierboven.
Goed behandeld
Heel blij met Sanna. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik mijn tanden weer durf te laten zien.
Ik ben gewoon zeer tevreden over alles en alle werknemers.
Zeer prettig behandeld
Ik ben al 35 jaar patiënt bij deze praktijk. Ik heb het zien groeien van 1 behandelstoel tot een praktijk met ca 6 behandelkamers. Hoewel ze druk zijn is er nog steeds genoeg aandacht voor de patiënten.
Vriendelijke tandartsen en assistentes, allen zeer vakbekwaam.
Na enige tijd niet bij de tandarts te zijn geweest, was het een fikse behandeling. Duidelijke uitleg, goede en kundige behandeling en klachten zijn weg.
Goede ervaring bij Marodent
Altijd vriendelijk, zeer bekwaam. Een voorbeeld voor vakgenoten.
zeer goed
Ben al jaren bij deze tandarts praktijk. Altijd vriendelijk en altijd snel plek. Goede behandeling.
Alle afspraken worden nagekomen. Werken keurig op tijd. Is duidelijk wat er gaat gebeuren. Verdoving nooit een probleem. Aardige en zeer kundige vakmensen.
Super fijne tandartsenpraktijk die deskundig te werk gaan en meedenken en oplossingen bieden waar ik met het uiteindelijke resultaat meer dan tevreden ben.
Altijd overleg zodat je weet wat er gebeurt
Van Het Hoffstraat 6-8
3863 AX Nijkerk
Marodent Centrum voor Tandheelkunde biedt u vele mogelijkheden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, orthodontische behandeling (beugels), implantaten (zowel ten behoeve van protheses als kroon- en brugwerk), bleekbehandelingen en esthetische tandheelkunde.