Goede, snelle maar voornamelijk fijne service. Heel fijn dat je altijd snel terecht kan wanneer je belt voor een afspraak en mag aangeven welke assistente je voorkeur heeft.
Uitstekend!
Heb fijne ervaring met tandarts praktijk Hoogeveen, vriendelijk personeel, altijd snel een afspraak en voor zover goede behandelingen. Heeft in de loop der jaren mijn gebit netjes hersteld en hopelijk nog lang oke
Naar mijn tandarts gaat ik altijd met vertrouwen heen. Ze zijn zeer professioneel in de behandeling zelf en stellen je altijd op je gemak.
Zeer tevreden.
Den het liefst zo snel mogelijk weer weg.
Het is een fijne tandartspraktijk. Aardige mensen die je, als het moet, op je gemak stellen. Het is bijna een feestje om hier op bezoek te komen .
Duidelijk verhaal
Kom al 30 jaar bij Marodent. Hele goede tandarts met veel tijd en aandacht en uiterst plezierige en kundige medewerkers. Zou bijna zeggen dat ik er voor mijn plezier kom…..
Hoi.. Dhr. Hoogeveen en zoon. Lang verhaal.... Top gasten.. Kom er met "plezier".. Alleen de koffie kan beter.. lol De vliegtuigstoelen zijn ook top.. De muziek helemaal mijn smaak.. Yep.. Chris de Vries.. En zijn zoon is ook een leuke gast.. Mag ook blijven..... Mondhygiëniste is ook leuk en goed...
Altijd vriendelijk en behulpzaam!
Jammer dat ik een kunstgebit heb. Halfjaarlijks bezoek was altijd een feestjes bij tandarts Hoogeveen.
Wij bijna 35 jaar patiënt bij Marodent. Altijd goed geholpen
Goed geholpen en ontvangen
Altijd goed en gezellig en weten wat ze doen
Goed zoals het hoort
Een kroon bleek nodig na afbreken van een deel van de kies. De kroon past prima, maar was de eerste week wat gevoelig. Een snelle en vakkundige behandeling.
Goed en deskundig uitleg
Hoewel geen patiënt bij hen kon ik toch snel langskomen. Erg fijn.
Goed geholpen, duidelijk uitleg
Zeer vriendelijk en vakkundig
Afspraak maken op korte termijn (paar weken) is mogelijk. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De benadering is persoonlijk. Men legt goed uit wat men gaat doen. Ook daarin zijn ze flexibel.
Mijn afspraak was bij een tandarts in opleiding, of bij een dame die nog onder supervisie werkt in elk geval. Voor de controle werd een bevoegd tandarts erbij gehaald. Die komt als een wervelwind binnen, kijkt je mond na en is direct weer verdwenen. Ook heb ik op zowel mijn boven- als ondergebracht spalken. Standaard na een controle zitten deze op meerdere plekken los omdat er zo wild wordt gedaan met tandsteen verwijderen. Of is dit een tactiek om de patiënt terug te laten komen en geld op te strijken? Los van dat een tandarts bezoek nooit fijn is, vind ik de beleving in deze praktijk ook niet bijdragen aan een positievere ervaring.
Ik kon, nadat mij melde met kiespijn, binnen enkele uren terecht. Dezelfde dag nog werd de 1e fase van de wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. Er werd zeer goed op gelet en gecheckt dat de verdoving adequaat was. De 2e fase werd een week later uitgevoerd. Ook dit verliep erg klantvriendelijk. Opvallend was de goede kwaliteitscontrole van het resultaat. Geen wassen neus maar een gedegen check o.b.v foto's. Ik heb weinig napijn gehad. Samengevat - zeer snelle adequate behandeling. - vriendelijke, vakbekwame behandelaars - uitstekend resultaat Ik ben erg tevreden
Van Het Hoffstraat 6-8
3863 AX Nijkerk
Marodent Centrum voor Tandheelkunde biedt u vele mogelijkheden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, orthodontische behandeling (beugels), implantaten (zowel ten behoeve van protheses als kroon- en brugwerk), bleekbehandelingen en esthetische tandheelkunde.