Persoonlijke deskundige aandacht met duidelijke uitleg en advies
Netjes en snel geholpen.
Klantvriendelijk met deskundig advies . Vooral advies met lenzen. nog nooit zo’n goed draagcomfort gehad !
Wordt altijd goed geholpen en nemen de tijd voor je. Ik kom er al bijna 20 jaar Top service geeft Riens Optiek.
Word altijd netjes en snel geholpen, afspraken worden nageleefd en je kan altijd binnen lopen wanneer er wat met de bril is of als deze bijgesteld moet worden.
Prima service en goede kwaliteit
Prima geholpen fijne bril wel prijzig
Alle tijd voor het hele proces vanaf de meting t/m de levering van de nieuwe bril. Prima service.
Ik ben super tevreden over Riens we komen hier al jaren omdat we zo goed geholpen worden ze doen de oogmeting zo geweldig goed en uitgebreid. Nadat je weer met hun samenwerking een goede modieuze bril hebt uitgekozen. Ben je weer verzekerd van 3 jaar goed zicht en mocht je bril niet lekker zitten kom je gewoon langs en ze stellen hem weer goed af en maken hem weer lekker schoon. Wij mijn vrouw en ik kunnen het iedereen aanraden om naar Riens te gaan.
Beste Koos, Bedankt voor de mooie review. We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en dan is het superleuk om dat ook terug te horen. Bedankt.
Erg professioneel en zeer tevreden over oogmeting en mijn nieuwe brillen
Vertrouwen.
Al jarenlang ‘onderhoud’ ik mijn ogen bij Riens Optiek. Zeer aardige en deskundige medewerkers!
Bijzonder deskundig en fijn contact om een volledige bril met aanpassing te maken en snel te leveren.
De persoonlijke aandacht en goede meetapparatuur geven vertrouwen en zorgen voor een bril met zicht op maat. Zichtbeleving is sterk verbeterd tov vorige brillen. Ik ben content !
Goede service en advies
Goede service, vriendelijke en geduldige medewerkers!
Vriendelijk geholpen en duidelijk advies!
Denkend in oplossingen en eerlijk advies. Tijd genomen voor vragen, zorgen, uitleg. Laten duidelijk blijken dat de klant serieus genomen wordt.
Uitgebreide oogmeting en goed advies bij de keuze van een nieuwe bril.
Prettig geholpen, nemen alle tijd voor je.
Zorgvuldige meting Tijd voor montuur keuze, geen enkele sturing richting een duurdere aankoop, prettige interactie met personeel
Kom hier al 22 jaar en altijd dik tevreden. Ook nu weer. Persoonlijke aandacht en benadering Echt heel fijn.
Ben goed geholpen met de keuze van mijn bril zowel met opmeten als met het ophalen .
Goed geadviseerd en meegedacht, ga zo door.
Altijd de tijd voor je, vriendelijk en veel verstand van zaken. Een heerlijke zaak.