Fijne werkgever die goede zorg op maat levert!

Inmiddels al bijna 5 jaar werkzaam als Zorgmies met veel plezier. Zo fijn om echt zorg / hulp op maat te kunnen bieden aan cliënten. Prettige organisatie om bij te werken, ruim voldoende tijd om de werkzaamheden uit te voeren.

Prima meedenkers

Zorgmies denkt mee daar waar maatwerk nodig is. Leuke, professionele en empathische medewerkers met hart voor hun zware taak.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat N.v.t.

Zeer betrokken en perfecte service en zorg

Wij worden al 2 jaar geholpen en we zijn altijd met heel veel respect en betrokkenheid benaderd. Er wordt oprechte zorg geleverd! Dankjewel allemaal voor je integriteit en authentieke zorg!!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Vught-De Meierij

Ik ben heel blij met onze ZorgMies, mijn moeder heeft er een vriendin bij.

Onze ZorgMies eet wekelijks met mijn moeder, ze hebben het gezellig (een echte klik) en ze maken regelmatig een uitstapje, zo fijn. Zij kan goed luisteren, verzorgen, en van alles regelen. Voor ons allemaal is zij inmiddels onmisbaar, we zijn dolblij met deze bijzonder persoonlijke zorg.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Vught-De Meierij

Vol vertrouwen laat ik mijn vader met onze zorgsiem achter om een dagje mijn eigen plan te trekken

Heel fijn om twee dagen in de week alles even los te laten met betrekking tot de zorg voor mijn pa wetende dat hij zorgvuldig wordt begeleid die dagen. Zeer vertrouwensvol en relaxt voor mij

Zorg met liefde

Er wordt zorgvuldig een goede match gezocht voor de cliënt. Goed contact met organisatie.

Fantastisch!

Hoe geweldig is het dat je een maatje vind voor je dementerende vader die hem nu vriend noemt!.. Geweldig!!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Vught-De Meierij

Ben heel blij met onze ZorgMies en met de match die is gemaakt.

Onze ZorgMies is heel zorgzaam, attent, behulpzaam en lief. Bij haar is mijn man in goede handen en kan ik eropuit als zij hier is. Dikke pluim. Anton en Ellen

Ontzorgend

Zorgmies ontzorgt gevraagd (en ongevraagd maar altijd respectvol) op allerlei vlakken, van wandelen tot meedenken over handig én lekker eten op tafel krijgen tot het zijn van ‘praatpaal’. Heel fijn!’

Een prachtige organisatie

ZorgMies ken ik als een hele mooie en warme organisatie. De lijntjes zijn kort, het contact is persoonlijk en er is altijd 100% inzet om een goede match te maken tussen ZorgMies en zorgvrager.

Fantastisch!

Door het vaste team ZorgMiesen kan ik ondanks mijn beperkingen toch thuis blijven wonen. De begeleiding is uitstekend. Het contact met Jeannette en Margriet is heel fijn. Al 4 jaar zorgen zij er voor dat er een vast team bij mij is zodat ik niet naar een verzorgingstehuis hoef maar in mijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Ze regelen werkelijk waar alles voor me! Ze komen op vaste tijden zodat ik altijd weet waar ik aan toe ben. De ZorgMiesen zitten in mijn hart.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Drechtstreek

De zorgmies verzorgt mijn vader heel goed en gaat regelmatig lekker met hem naar buiten.

We zijn erg blij met Margareth als zorgmies. Ze is zorgzaam en gezellig. Het is ook fijn dat zij een constante factor is in het leven van mijn vader. De zuster in huis wisselt namelijk om de 2 à 3 maanden. We raden het iedereen aan om indien mogelijk een zorgmies in te schakelen. Het onlast de mantelzorgers enorm en brengt positiviteit en vrolijkheid met zich mee. De zorg wordt gewoon veel minder zwaar en er is weer tijd voor leuke dingen.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Midden-Limburg

Evelien van ZorgMies Alkmaar vond voor mij snel een passende begeleider

Evelien van ZorgMies Alkmaar, heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd. Zij vond al snel iemand die precies aan mijn verwachtingen voldoet. Mijn begeleider en ik wandelen elke week en we hebben een hele goede klik met elkaar. Dankzij ZorgMies heb ik een stukje vrijheid terug gekregen.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

mijn schoonmoeder vond het fantastisch

we waren zeer tevreden over de hulp. de administratie zou wat beter geregeld kunnen worde, Maar toch TOP.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies De Bilt & Zeist

Via deze zorg op maat woont mijn cliënt (86) nog zelfstandig

Werken voor ZorgMies Alkmaar is voor mij perfect in te passen naast mijn andere baan. Evelien Kraakman, de vestigingsmanager heeft haar zaken tip top op orde. Ze reageert snel en adequaat op berichten en voelt heel goed aan wat een goede match is tussen zorgvrager en zorggever. Waar mogelijk organiseert zij bijscholingen en werkoverleg voor haar zorgverleners, zelfs in de corona tijd. Ze heeft me al een paar keer verrast met kleine attenties wat een stimulerend werkt. Kortom Evelien is een professionele vestigingsmanager met aandacht voor de mens, zowel voor cliënt als professional.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

de zorg die geboden sluit gaan bij de behoefte

ik ben blij dat ik een aantal uren per week ontlast wordt voor dagelijkse gang van zaken en dat ik mijn man veilig weet wanneer ik even weg ben; zo krijg ik de kans om op te laden en de zorg voor mijn man vol te houden

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

Zorgmies maakt het leven makkelijk

De dames van Zorgmies maakten het herstel na een val een stuk eenvoudiger. Ze waren erg flexibel en zorgden goed voor de maaltijd. Ook waren ze gezellig aan tafel.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Bollenstreek

Evelien is een bevlogen dame, met het hart op de juiste plaats.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

ZorgMies is anders dan andere.

Ik ben al jaren mantelzorger voor mijn vriendin en het werd mij teveel naast 40 uur werken. Dat houdt geen mens vol! Ik op zoek naar een goede huishoudelijke hulp en de juiste begeleiding voor mijn vriendin en kwam toen uit bij ZorgMies Alkmaar. Van begin af aan loopt alles goed en ook goede communicatie over en weer. Er werd gezocht naar de juiste persoon met de juiste ervaringen en waarmee een klik was met mijn vriendin. Nu 9 maanden verder zijn we nog steeds zeer tevreden. ZorgMies onderscheidt zich van andere zorgverleners en dat is hun kracht en daarom zijn wij zo blij met ZorgMies. ZorgMies is onze houvast!

Goede begeleiding vanuit zorgmies

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

Evelien is altijd bereikbaar en ondersteunt mij uitstekend

Zie bovenstaand

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

Zeer professioneel! Zeer kundig! Zeer praktisch.

Met Zorgmies Alkmaar en Maastricht uitstekende ervaringen. Binnen 24 uur is er zorg beschikbaar. Je kan het zo gek niet bedenken: biljart maatje - vakantie begeleiding - muziek maatje - individuele begeleiding etc. De mensen die ingezet worden zijn enthousiast en gemotiveerd. Dat maakt het leven leuk!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat N.v.t.

ZorgMies Alkmaar denkt mee wanneer de zorgen mij boven mijn hoofd rijzen. Evelien is een geweldige kracht met een groot netwerk. Hierdoor voelt de zorg als gedeelde zorg, waardoor ik toekom aan mijn ontspanning. En thuiswonen van mijn dochter nog aan de orde blijft.

Warm en betrokken...

Ik raakte met Evelien/zorgmies in gesprek, ze luistert echt wat jou wensen zijn en wat je graag zou willen en niet wilt en zoekt samen met jou naar de juiste mensen en kijkt ook echt goed wie past er bij elkaar...ik heb hier door lieve mensen ontmoet waar ik nu een warme band mee heb... Evelien is een topper in haar vak

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alkmaar

Net een stukje extra zorg kunnen geven naast de bestaande zorg voor een cliënt

Dankbaar werk om te mogen doen.

Raadhuisplein 12

3331 BT Zwijndrecht

078-78 20 560

Over ZorgMies Nederland

ZorgMies maakt het leven leuker! Dat is ons slogan. Daarnaast is onze ambitie om door heel het land eenzaamheid te verkleinen en passende, persoonlijke ondersteuning te bieden aan mensen die hulp nodig hebben. Als mantelzorger kan het zorgen voor iemand zwaar en soms ook eenzaam zijn. Met het inschakelen van een ZorgMies wordt een mantelzorger enorm ontlast. Ook zijn onze diensten een uitkomst wanneer familie bijvoorbeeld verder weg woont. Als ZorgMies zorgen wij voor één vast gezicht, de ZorgMies, die helpt bij praktische zaken en zorgt voor gezelligheid in huis. Denk daarbij aan samen boodschappen doen, een wandeling maken of het uitvoeren van licht huishoudelijk werk. Hierbij staan persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect voorop. Ons motto is: “Kan niet bestaat niet”, want iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht!