De zorgmiezen leveren goede zorg en begeleiding en zijn ontzettend aardig en betrokken.

Naast de goede en fijne begeleiding is er ook een goede overdracht.

Persoonlijke soepele steun

Persoonlijke en soepele intake en snel hulp geregeld. Hulp lijkt adequaat

Snel hulp gekregen

Er is op mijn verzoek snel passende hulp geboden. Ook is er goed gekeken of er een match was tussen hulpverlener en patiënt. Ook krijg ik goede feedback van Marieke

Snelle en goede bemiddeling

Linda Hazewinkel van Zorgmies Oldenzaal heeft heel snel onze hulpvraag kunnen invullen, met een lieve en betrokken medewerkster waarmee mijn moeder direct een goede klik had. Verder is alles vlot en prettig afgehandeld.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Oldenzaal

Aanrader!

ZorgMies heeft voor ons een uitstekende match gevonden waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Communicatie is tevens perfect.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Amsterdam

Zorgmies en ZorgMoos in één

Zo blij dat ik dat ten tijde van de corona crisis en in combinatie met mijn eigen veeleisende baan in de zorg, in contact ben gekomen met Zorgmies Haarlemmermeer. Een match uit duizenden! Pascale ontzorgt mij met praktische zaken en brengt mijn moeder naast regelmaat en overzicht enorm prettig gezelschap. Wekelijks kijkt zij uit naar haar komst, de uitstapjes, de taartjes en haar zorghond Moos. Ik zie een blije moeder, die ondanks haar Alzheimer, enorm geniet van het zelfstandig kunnen blijven wonen en haar liefde voor dieren. Bedankt Pascale en Moos # ZorgMies Haarlemmermeer ❤

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Haarlemmermeer

Fantastisch!

In November 2021 dankzij de ouderenverpleegkundige in contact gekomen met Zorgmies. Samen met Maaike intake gesprek gehad. Het voelde meteen vertrouwd en eigen. Het leek wel of ik Maaike al jaren kende. Mijn moeder heeft dementie. Voor mijn vader is dit zwaar. Mijn vader is nog actief en vind het belangrijk dat hij nog zijn eigen dingen kan ondernemen. Helaas door mijn moeder is dit niet altijd meer mogelijk. Hij durft mijn moeder niet graag alleen te laten. Ik maakte me al langer zorgen hoe mijn vader dit kon volhouden. Regelmatig was ik in gesprek voor andere woonomgeving, maar mijn vader wil dit absoluut niet. Nu komt Julia 2 x per week bij mijn ouders. Dit is voor pap een opluchting. Hij gaat als Julia er is vaak zijn eigen dingen onder nemen . Mijn moeder vind het ook fijn ze krijgt nu 1 op 1 aandacht wat haar een glimlach op het gezicht geeft. Heerlijk om dit te zien als dochter. De match met Julia is boven verwachting. Altijd hetzelfde gezicht. Altijd vaste tijden. Mijn ouders kijken er naar uit wanneer ze weer komt. Zo'n fijne vrouw zeggen ze dan. Heerlijk om mijn ouders te zien glunderen. Julia is respectvol. Pakt aan in onvoorziene situaties. Neemt zelf initiatief voor activiteiten. Ze doet oa samen met mijn moeder spelletjes. Maar ze doet ook met Kerst de Kerstspullen opruimen samen met mam. En ze geeft mij een up date hoe het gaat. Het is als dochter zijnde een zorg minder. Kortom we zijn ontzettend blij met Julia en dat we met zorgmies in aanraking gekomen. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekend!

Acute zorgvraag; hulp met koken en gezelschap voor vier avonden in de week voor mijn moeder, snel ingevuld door Maaike van Zorgmies Maas en Peel. Julia en Annemiek zijn zeer toegewijde, betrokken en plezierige zorgverleners. We zijn ontzettend blij met de ondersteuning, we voelen ons op deze avonden echt ontzorgd!

Een zeer plezierige ervaring

Vanaf het eerste moment zeer prettig contact gehad. De warme en oprechte betrokkenheid maakt dat er een groot en daadwerkelijk positief verschil gemaakt wordt in het leven van mensen. De betrokkenheid is groot en de inzet waarmee gewerkt is geweldig. Veel dank voor het ontzorgen van de mantelzorgers en het grote plezier dat gebracht is.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alphen a/d Rijn

Laagdrempelig, persoonlijk en vertrouwd

Na een kennismakingsgesprek direct duidelijk dat de organisatie laagdrempelig is en maatwerk kan leveren met mensen die vanuit overtuiging en hun hart werken. Dit hebben we in de praktijk ook zo ervaren. Geen wisselingen of uitzonderingen, heel betrouwbaar in afspraken. Ontzorgend voor mantelzorg. Heel fijn!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Maas & Peel

Fantastische zorg, betrokken, geweldige ondersteuning

Dankzij de oudere verpleegkundige in juni 2021 in contact gekomen met Maaike van ZorgMies Maas en Peel. Maaike voelde bij de intake gelijk aan waar de zorgbehoefte lag en wie de geschikte ZorgMies voor mijn ouders kon zijn. Sinds juli 2021 komt "onze" ZorgMies Annelies wekelijks bij mijn ouders. De klik was er meteen en mijn ouders kijken wekelijks uit naar het bezoekje van onze "ZorgMies". Ze maakt het persoonlijk, geeft enorm veel vertrouwen, denkt mee en ze is een gewoon een fantastische en lieve ondersteuning voor mijn ouders. Wij zijn ontzettend blij met ZorgMies!

Zeer betrokken en flexibel

Onze ervaring is dat ze allen zeer betrokken zijn, begrip hebben voor de uitdagingen en zeker op vele vlakken ontzorgen.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Amsterdam

Fantastische zorg!!!

Beste Frank, Hetty en Marion, Ik wil jullie namens de familie hartelijk danken voor de fantastische zorg die jullie mijn moedertje hebben gegeven. Zoals jullie samen ons ontzorgd hebben en de fijn lieve aandacht voor mijn moeder was hartverwarmend. Dank!! Familie Vinken Someren

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Geldrop

Veilig en rustig gevoel dat er nachtzorg geleverd kan worden.

Goede communicatie en een veilig gevoel dat er nachtzorg achter de hand is mocht het nodig zijn.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Horst a/d Maas

Prettig en adequaat geholpen, korte lijntjes!

Wij kwamen in contact met Veerle Vos van ZorgMies toen wij op zoek waren naar een hulp. Veerle heeft ons thuis bezocht en het klikte meteen! Haar persoonlijke ervaring maakte dat we elkaar goed begrepen. Al snel had Veerle een hulp gevonden en stelde haar aan ons voor. Door haar inzet hebben we nu een fijne hulp! Janneke

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Nijmegen

Binnen 1 dag enorm geholpen!

Mijn zelfstandig wonende tante lag al een week ziek op bed. Via de huisarts werd ik op ZorgMies gewezen. Binnen 1 dag werd geregeld dat Hanneke langs kwam. Wat een service! Mijn tante enorm geholpen en voor mij een zorg minder. Dank jullie wel!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

Enorm betrokken en klantgericht

Zo liefdevol en warme aandacht. Heel positief en liefdevol.

Fantastisch

Voor mij en mijn moeder een van de beste dingen die 2021 ons gebracht heeft. Mijn moeder blij dat ze nu een fijne ondersteuning heeft op allerlei vlakken en voor mij een geweldige ontlasting in mijn rol als mantelverzorger!!!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Geldrop

Voelde meteen goed!

Mijn ervaring met Veerle Vos voelde meteen goed vanaf het eerste contact. Doordat ik me begrepen en op mijn gemak voelde, verliep alles eigenlijk heel gestroomlijnd. Het contact is persoonlijk en informeel wat ik zelf heel prettig vindt en mijn omgeving ook. Binnen een dag was het al geregeld!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Nijmegen

Precies op het juiste moment, precies de juiste zorg

Wij kwamen in een situatie terecht waarbij we op stel en sprong iemand nodig hadden voor nachtzorg. ZorgMies (Veerle Vos) regelde in zeer korte tijd de perfecte professionele en vriendelijke verzorger voor de nacht. Een enorme opluchting voor ons en een fijn idee dat alles zo goed geregeld was.

Stukje levensvreugde met ZorgMies

"Elke week kijkt mijn moeder (op deze foto) uit naar een fijne middag met haar nieuwe vriendin/maatje die ze via ZorgMies heeft leren kennen. Hierdoor heeft/behoud ze een stukje levensvreugde in deze soms best moeilijke levensfase. Fijn om mijn moeder zo te zien, het doet me goed ❤️"

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies De Langstraat

ZorgMies maakt ons leven zonniger en makkelijker!

Angelique is een fijne, kundige, doortastende, warme, zonnige persoonlijkheid. Zij straalt energie en goede zin uit en vervult haar werkzaamheden als ZorgMies en als coördinator met verve uit! Heel fijn is ook de oplossingsgerichtheid, de vanzelfsprekendheid, toegankelijkheid, in alles wordt meegedacht. Wij zijn heel blij dat Angelique en de ZorgMiesen sinds mei 2020 in ons leven zijn, het neemt een zorg van onze schouders en maakt het leven voor ieder van ons zonniger en makkelijker!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies De Bilt & Zeist

Fantastisch!

Na de prettige kennismaking met de zeer betrokken dames van ZorgMies Drechtstreek, is er een geweldige match gerealiseerd. De ondersteuning geeft ons zoveel rust op alle fronten. Zij doen waar ze voorstaan. Maatwerk op de momenten dat wij het willen.

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Drechtstreek

Zetten net die stap extra met passie en enthousiasme!

De betrokkenheid en de passie waarmee Gaby een aanvraag behandeld is echt ongelooflijk! Wat de website beloofd maakt ze ook waar. Ze doet echt alles om te helpen, adviseren meedenken en gaat net een stap verder om de beste match te zoeken. Ze maakt het persoonlijk en geeft enorm veel vertrouwen. Zorgmies doet dat, wat niemand anders kan!

• Selecteer de vestiging waarover het gaat ZorgMies Alphen a/d Rijn

Goede gesprekken gehad. Ze denken goed mee, vooral met Veerle. Ik vind het in één woord top!

Raadhuisplein 12

3331 BT Zwijndrecht

078-78 20 560

Over ZorgMies Nederland

ZorgMies maakt het leven leuker! Dat is ons slogan. Daarnaast is onze ambitie om door heel het land eenzaamheid te verkleinen en passende, persoonlijke ondersteuning te bieden aan mensen die hulp nodig hebben. Als mantelzorger kan het zorgen voor iemand zwaar en soms ook eenzaam zijn. Met het inschakelen van een ZorgMies wordt een mantelzorger enorm ontlast. Ook zijn onze diensten een uitkomst wanneer familie bijvoorbeeld verder weg woont. Als ZorgMies zorgen wij voor één vast gezicht, de ZorgMies, die helpt bij praktische zaken en zorgt voor gezelligheid in huis. Denk daarbij aan samen boodschappen doen, een wandeling maken of het uitvoeren van licht huishoudelijk werk. Hierbij staan persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect voorop. Ons motto is: “Kan niet bestaat niet”, want iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht!