Laden reviews...
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent liefdevolle zorg en flexibele ondersteuning die cliënten zelfstandig thuis laat blijven. Klanten waarderen betrouwbaar personeel, heldere communicatie en snelle coördinatie. Over het algemeen wordt de service als warm, professioneel en zinvol ervaren.
Gemakkelijke contacten, gemakkelijk schakelen, snelle oplossingen, kortom helemaal geweldig dit team en deze organisatie. Super lieve, meedenkende dames. Maaike, Nancy, Annelies en Ireen onze dank is groot!!!
ZorgMies Deurne
26 June 2026
H
Gemert
Wij hadden op zeer korte termijn thuiszorg nodig voor een familielid. Vanaf het eerste contact reageerde Sarah, onze contactpersoon bij ZorgMies, ontzettend adequaat, snel en betrokken. In het soms logge web van zorg in Nederland was ZorgMies voor ons een verademing: een betrokken en flexibele zorgaanbieder met een can-do mentaliteit. Eindelijk. Binnen no-time stond er een klein team van hele lieve dames om onze moeder heen. Stuk voor stuk warm, geduldig en oprecht betrokken. De één speelde gitaar en liet mijn moeder wegdromen bij mooie klanken. De ander kleurde eindeloos mandala’s met haar in, of bladerde rustig door fotoalbums. Weer een ander wist mij als mantelzorger precies op het juiste moment een hart onder de riem te steken. En natuurlijk leverden ze de zorg die er op dat moment nodig was. Wat ons ook enorm hielp, was hun flexibiliteit. Als er een keer een gat in het rooster viel, probeerden ze dat onderling op te lossen. De communicatie was snel, helder en prettig, waardoor we als familie goed konden schakelen. Ook op momenten dat wij als familie het zelf even niet wisten, konden we varen op hun advies, ervaring en rustige aanwezigheid. Dat gaf veel vertrouwen. Maar het allerbelangrijkste: ze waren, en zijn nog steeds, echt betrokken. De situatie was niet makkelijk, maar dankzij ZorgMies werd het een stuk draaglijker. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor.
ZorgMies Amsterdam West & Nieuw-West
18 June 2026
Moniek
Amsterdam
We vonden direct de juiste specialist voor onze situatie. Het team dacht snel mee in oplossingen, communiceerde heel vriendelijk en gaf ons vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel. Een absolute aanrader!
ZorgMies Midden-Limburg
15 June 2026
Beste
Thorn
Niets was te veel, Linda heeft haar uiterste best gedaan om hulp te zoeken die bij mijn moeder paste. We zijn dankbaar voor de ondersteuning vanuit Zorgmies.
11 June 2026
Mieke
Wijchen
We hadden een super fijne ZorgMies, waar ik onze dochter met veel vertrouwen bij achter liet!!
9 June 2026
B
Velden
Ik werk nog maar kort als Zorgmies, maar had meteen in de gaten dat alles goed geregeld is, zowel voor de cliënt als voor de Zorgmies. Ik vind het heel leuk en dankbaar werk. Zo fijn als je een glimlach op het gezicht ziet verschijnen als ze je zien. Fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen, zowel voor de cliënt als voor hun familie.
ZorgMies Heuvelland
8 June 2026
Clemence
Maastricht
Sinds een maand krijgen wij hulp en begeleiding van verschillende ZorgMiesen en daar zijn we heel blij mee. Wat een vriendelijke, zorgzame mensen die gewoon aanpakken en oppakken wat voor ons nodig is om samen goed de dag door te komen. Ze zijn bereikbaar en handelen respectvol en zorgvuldig. Geen regels en maren waar wij ons aan hoeven te houden bij het aanvragen van zorg. Alles draait om ons en wat wij nodig hebben. De groepsapp werkt fantastisch. ZorgMies is een steunpunt voor ons. Een steunpunt met een heel groot hart.
3 June 2026
Arie van Kampenhout
Oegstgeest
Dag Jeannette, ik ben echt ontzettend dankbaar voor de manier waarop jullie het opgepakt hebben en daarmee ook enorm hebben bijgedragen aan onze grote dag. En oma? Die vond het echt fantastisch dat ze er nog bij kon zijn. Nogmaals dank voor de goede zorgen en de flexibiliteit!
ZorgMies Kampen-Dronten
21 May 2026
Niels Kolle
Kampen
Mijn tante kon niet meer voldoende zelfstandig thuis wonen en kreeg al veel thuiszorg. Activite heeft voor extra ondersteuning "ZorgMies Teylingen, Oegstgeest en Katwijk" ingehuurd. Deze dames hebben in de laatste maanden van haar leven écht een extra dimensie toegevoegd aan haar lichamelijke en geestelijke kwaliteit van leven. Met veel inspanning en oprechte verbinding is mijn tante door hen geholpen. Dit was niet alleen iets wat ik zag, maar ook iets wat mijn tante letterlijk zelf zei. Wat ze letterlijk zei was "Dat zijn nou echt mijn types!". Als zorgpartij doe je dan iets ontzettend goed. Het was tevens voor mij een eye-opener, want ik kwam voor het eerst tot de conclusie dat liefdevolle zorg een herinnering is die nooit verjaart. Daarom een dikke pluim voor de vrouwen van Zorgmies, Teylingen, Oegstgeest en Katwijk.
6 May 2026
J.
Oegstgeest
Mijn hoog bejaarde ouders hebben gebruik gemaakt van ZorgMies. Ze hebben een leuk eerste gesprek gehad en nadien een passend persoon gevonden. Heel fijn dat het zo persoonlijk is. Ik kan het iedereen aanbevelen. Kwaliteit en persoonlijkheid staat hoog in het vaandel. Dank je wel.
6 May 2026
Helma
Cuijk
Vader wilde beslist zelfstandig blijven wonen, maar daarvoor was veel extra mantelzorg nodig. Na wat onderzoek kwamen we uit bij ZorgMies, en dat bleek met behulp van een PGB een schot in de roos. Geke heeft twee uitstekende Miesen en een Siem voor hem gevonden en vader keek altijd naar hen uit. In het begin nog wel eens een uitje, tot hij dat niet meer kon. Daarna vooral lekker veel kletsen, wat hij het liefste deed. Iedere dag kregen we even een korte terugkoppeling. Bij een paar crisismomenten liepen ze niet weg, maar handelden ze professioneel en bleven zelfs net zo lang totdat de zorg veilig was overgedragen. Zonder hun enorme geduld en oprechte toewijding was thuis blijven wonen echt niet gelukt, en wat een gerust gevoel gaf ons dat. En zelfs nu vader overleden is zijn ze nog steeds betrokken bij ons.
ZorgMies Groningen
20 April 2026
Sonja
Groningen
Geweldige mensen!
ZorgMies Alkmaar & BUCH
Najat Alaaraj
Alkmaar
Zorg zoals zorg hoort te zijn Deze Zorgmiesen onder leiding van Sarah, wens je iedereen en maken het leven een stuk aangenamer . Ze zijn betrouwbaar, gezellig, actief, professioneel, kundig, liefdevol, enthousiast, begripvol en oprecht. Ik kan iedereen deze organisatie aanbevelen. Zij onderscheiden zich echt van de rest.
ZorgMies Amsterdam West & Nieuw-West
Debby C.
Heel erg fijn 1 op 1 begeleiding met veel liefde en aandacht, het ontzorgt ons
ZorgMies Helmond
Corine
Helmond
Priscilla heeft uitstekend huishoudelijk werk verricht. Nam ook zelf intiatief en zag ook andere werkzaamheden, die aandacht nodig hadden. Werkte hard en snel. Veel dank, ook aan Zorgmies.
ZorgMies Wassenaar & Den Haag-Haagse Hout
15 April 2026
Anneke
Wassenaar
De hulp is goed, deskundig en heel vriendelijk. Heel fijn voor mijn vader en ook heel fijn om mijn vader met een gerust hart toe te vertrouwen aan de Zorgmies.
14 April 2026
Lucy
LISSE
Kijk altijd uit na mijn vrijwillige gezellig praatje en eindje wandelen lunchen even een ander praatje Ook heb ik huishoudelijke hulp ook super fijn en ook nog gezellig
14 April 2026
Ilonka
Warmond
Het was niet eenvoudig voor onze dementerende vriendin hulp van buiten toe te laten. Dankzij de uitstekende mensenkennis van Simone werden de dames die zij selecteerde voor de 'klus' uiteindelijk zeer geliefde vriendinnen voor haar. Niets dan lof voor deze dames die zich zo ijverig en liefdevol voor haar hebben ingezet. We zijn hen zeer dankbaar.
ZorgMies Amstelveen-Buitenveldert & Ronde Venen
8 April 2026
Henk
Zaandam
We hebben een heel fijn gesprek gehad bij intake. Daarna werd er 1 zorgverlener aan ons gematcht en zij was echt top! De hulp die we nodig hadden voor onze zoon werd goed geregeld en wij konden met een gerust hart gaan werken.
3 April 2026
Masja
Melderslo
De dames die zijn geweest hebben mijn heel veel werk uit handen genomen. Uitstekende zorg gegeven en meneer op zijn gemak gesteld.
2 April 2026
Petra van 't wout
Lisse
Goede gesprekken gehad, prettige beschikbaarheid. Luisterend oor en constructief advies. Met geduld en begrip.
ZorgMies Breda
19 March 2026
Gijs Pothof
Amsterdam
Direct een klik met hulp en aanstuurster. Voor een paaraanden uit de brand. Het lijkt wel moeilijk om na t stoppen van de eerste hulp voor vervanging te krijgen maar dat verwijt ik aan de tijd waarin we leven.
ZorgMies Breda
17 March 2026
Chèrie
Breda
Wij zochten iemand die af en toe met onze moeder wilde gaan wandelen, ergens koffie drinken, enz. Die hebben (2 zelfs) gevonden via Zorgmies. Moeders vind het gezellig en is na afloop altijd opgewekt. Fijn dat de vorm van "zorg" er is.
17 March 2026
Ingrid
Milsbeek
Wij zijn heel blij met de Zorgmies voor onze moeder. Er was meteen een goede klik tussen onze moeder en de Zorgmies. Het was een goede match. Perfect geregeld.
16 March 2026
Rita
Oploo
Het team van Zorgmies heeft ons ondersteund in een zeer hectische en heftige periode, bij een hulpvraag in de nacht. Snelle inzet van medewerkers heeft ervoor gezorgd dat mijn vader de zorg voor mijn moeder vol kon houden. Ondanks de gevorderde dementie van mijn moeder hebben de medewerkers geprobeerd zo belevingsgericht mogelijk te werken. Hierbij schroomden ze niet om hun eigen grenzen aan te geven, waarvoor wij alleen maar waardering kunnen hebben.
14 March 2026
L
Mill
Liefdevol, altijd dichtbij. Dat is ons slogan. Daarnaast is onze ambitie om door heel het land eenzaamheid te verkleinen en passende, persoonlijke ondersteuning te bieden aan mensen die hulp nodig hebben. Als mantelzorger kan het zorgen voor iemand zwaar en soms ook eenzaam zijn. Met het inschakelen van een ZorgMies wordt een mantelzorger enorm ontlast. Ook zijn onze diensten een uitkomst wanneer familie bijvoorbeeld verder weg woont. Als ZorgMies zorgen wij voor één vast gezicht, de ZorgMies, die helpt bij praktische zaken en zorgt voor gezelligheid in huis. Denk daarbij aan samen boodschappen doen, een wandeling maken of het uitvoeren van licht huishoudelijk werk. Hierbij staan persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect voorop. Ons motto is: “Kan niet bestaat niet”, want iedereen verdient persoonlijke zorg en aandacht!
Raadhuisplein 12
3331 BT Zwijndrecht