Prima praktijk met veel dank aan Atie, Paul en Diana . Altijd goed advies en een luisterend oor. Veel kunde in huis het zijn toppers.
Goed, de mensen aan de telefoon zijn correct.
Vriendelijke receptioniste, goeie tandarts leuke tandarts assistent en goeie mondhygiënist
Prima behandeling, duidelijk en informatief en vriendelijk.
Ik heb niet het idee dat het een persoonlijk gesprek/afspraak was. Er werden geen vragen gesteld over mijn persoonlijke situatie die van invloed konden zijn op mijn gebit. Ik moest liggen de man keek. En meer was het dan ook niet.
Ik kom al meer dan 40 jaar bij Paul en zijn assistente. Dat is dus niet voor niks. Goede zorg, fijne mensen.
Al sinds 1978 ben ik patiënt bij deze tandarts, hij heeft mij in al die jaren geweldig geholpen zeker omdat ik heel vervelende ervaringen bij mijn oude tandarts had. Mijn hele gezin is patiënt bij hem. Ook de assistente heeft altijd een vriendelijke benadering naar mij en mijn gezinsleden. Wij gaan er altijd zonder zorgen heen en komen er altijd weer met een goed gevoel vandaan. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, kun je altijd op hen rekenen. Alleen het stoepje voor de deur is voor mensen die moeilijk ter been zijn, wel een dingetje, misschien iets aan te doen.
Ik ben blij met hoe ik behandeld wordt
Vriendelijke omgeving, keurig geholpen. Lekker gewoon
Ik kom duidelijk bij iemand verstand heeft van zaken, duidelijk advies geeft en altijd hoffelijk is naar zijn patient.
Zeer goed.
Met de huidige AI is het toch zinvol om enig onderscheidendvermogen in te zetten. Die vraag hierna beantwoord ik liever niet, omdat ik nooit aanbeveel.
prettige uitleg en behandeling mondhygiene
Mondhygièniste is heel vriendelijk en houdt rekening met mijn angst.
Gelukkig was de algemene conditie van mijn gebit goed, herstel van een vulling kon meteen worden gedaan, dat was een opluchting. Zoals verwacht is dat heel kundig gedaan.
Mevrouw Brummelhuis levert altijd degelijk werk!
Duidelijke afspraken en niet lang in wachtkamer wachten, aardige/kundige mondhygiënist/tandarts.
Vriendelijk, behulpzaam en zorgvuldig.
Uitstekend geholpen, in prettige sfeer, alles op tijd, en met aandacht.
Good
Van mijn dubbele afspraak met mondhygiënist en tandarts ging alleen de eerste door zonder dat hierover contact met mij was opgenomen. Niet voor het eerst. Eerder heb ik al aangegeven dat ik hier over benaderd wil worden ipv dat voor mij beslist wordt dat helft van afspraak doorgaat. Reactie van receptionist op mijn verontwaardiging was ook ver onder de maat en niet professioneel. Reactie en behandeling van mondhygiëniste goed als altijd.
snel en vriendelijk geholpen
Ik kom al jaren bij dezelfde mondhygiëniste die mij altijd plezierig en vooral kundig behandelt.
zeer aangenaam
Nieuwegracht 79