Hele fijne en gezellige receptioniste!!!
Erg fijne en persoonlijke behandeling
Ik blijf altijd gespannen bij een tandarts bezoek maar bij Paul en Diana is het niet nodig zij stellen mij al meer dan dertig jaar op mijn gemak.
Ik werd goed geïnformeerd, gerustgesteld en er werd goed gekeken naar het probleem. Ik ben niet anders gewend in deze praktijk
Top tandartspraktijk en lief team
Goed uitgelegd, zelfverzekerd en vol vertrouwen vertrokken
De tandarts gedroeg zich tamelijk directief richting zijn assistente. Ik vind dat niet prettig. De behandeling gebeurde met weinig persoonlijke zorg, mechanisch wat bruusk. Ik kreeg geen antwoord op mijn vraag over twee plekjes op mijn kiezen, waar wellicht een vulling nodig is. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt met Paul ten Have voor mijn kiezen.
30 jaar zelfde tandarts Ik ben heel erg tevreden.
Tandarts is rustig, vriendelijk en deskundig
Hele fijne locatie en medewerkers. Altijd vriendelijk!
Vriendelijke ontvangst in een prettige omgeving met professionele staf
Kundig en altijd aardig en vrolijk. Paul is een mensen mens.
Paul ten Have en assistent Diana zijn toppers. Mijn Brug zat los. Deze hebben ze los getikt met een speciaal apparaat en vervolgens weer vast gezet. Kan alles weer eten.
Zoals altijd vriendelijk geholpen
Vriendelijk,duidelijk en bekwaam
Ik kom hier al jaren en ik ben zeer tevreden met deze praktijk.
Ik heb verder niets toe te voegen.
Een zeer vriendelijke professionele mond tegen eerste die mijn tanden altijd zonder pijn grondig reinigt
Keek er niet naar uit om kronen te laten plaatsen maar viel heel erg mee en is heel mooi geworden. Altijd prettige en eerlijke communicatie over noodzakelijke acties.
Het personeel is top
Ik ben meer dan veertig jaar patiënt bij tandarts Böhmer, die samen met zijn team mijn gebit onderhoudt. Ik ben al die jaren onder de indruk geweest - en nog steeds - van het vakmanschap en de toewijding die in de praktijk aan de dag worden gelegd.
Efficiënt, secuur, empathisch, aardig, maken gebruik van de modernste technieken. Kortom: een hele fijne praktijk.
Prima behandeld
De afspraak ging goed. Duidelijke uitleg en tips gehad. Ik kan er weer een half jaar tegenaan
snel geholpen, vriendelijk, goed
Nieuwegracht 79