Zeer professioneel en zorgvuldig
Er werd goed uitgelegd wat er moet gebeuren en er was ruimte om vragen te stellen die deskundig en vriendelijk werden beantwoord.
Ik kwam voor de periodieke controle.
Mijn eerste bezoek voelde direct vertrouwd al bij de receptie en daarna tijdens de behandeling.
Ik ben erg tevreden met hoe behulpzaam, meedenkend en bekwaam er gehandeld wordt in deze praktijk.
Ik ervaar de zorg als uitstekend. Een kleine minpunt is dat afspraak is soms moeilijk te krijgen of verplaatsen, afspraak is ook vaak op laatste moment afgezegd.
Het is erg prettig dat de balie bemand is. Vriendelijke dames
Zeer vriendelijke en zorgvuldige mondhygiëniste
Prettig, sociaal en vakkundig.
Prima behandeling/deskundig!
Vriendelijke en deskundige behandeling waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de patiënt.
Ik geloof al bijna 30 jaar mijn tandarts.
Aandachtspunten 1 ik had een dubbele afspraak met tandarts en mondhygiënist De tandarts was er niet 2 ik kreeg 2 mail ter herinnering De 2e mail was een dag tevoren Standaard tekst is dat je je minimaal 2 dagen van te voren moet afmelden Ik heb bij de receptie aangegeven dat de mail dan mogelijk ook 2 dagen van te voren gestuurd zou kunnen worden. Hier was weinig begrip voor. Meer in het kader van wij sturen de mail op tijd en als u hem een dag van te voren krijgt dan ligt dat niet aan ons
Vakkundige behandeling door zorgverlener. Duidelijke uitleg bij vragen.
Ik heb geluk, dat deze tandarts mijn gebit heeft onderhouden!! Werkt heel zorgvuldig, is goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en neemt de tijd voor je!
Halfjaarlijkse controle. Was als gebruikelijk: mooi op tijd, zorgvuldig en vriendelijk. Ik kreeg adequate feedback op mijn mondverzorging.
Prettig
De tandarts was ziek. De mondhygiëniste naam over een gaf dierlijk aan wat zij ging doen. Ze was vriendelijk en behulpzaam. De bejegend was op een andere locatie.
Ze is prettig in het contact, is altijd op tijd, werkt zonder teveel pijn te doen en voorkomt dat je je verslikt (gaat niet overal zo goed). Ook is ze nooit veroordelend als iets minder goed is. Supertevreden, al heel veel jaren. Behandeling is wel duur geworden! Ik ben wel eens minder prettig te woord gestaan door iemand aan de balie, de klantvriendelijkheid daar verschilt erg per persoon.
Al zeer vele jaren ben ik klant bij deze praktijk, zowel bij de tandarts als de mondhygiëniste. Altijd tot mijn volle tevredenheid.
Goed georganiseerde groepspraktijk. Wat de hygiëne betreft zouden jullie het ook eens vanuit de patiënt kunnen beschouwen. Dan is goed te zien, dat het vuil op de lamp boven de behandelstoel tijdens het schoonmaken niet wordt verwijderd, doch slechts ‘gehergroepeerd’ wordt, hetgeen er vanuit de patiënt vies uitziet.
Er wordt gewerkt volgens een strakke planning, zonder dat je het gevoel hebt dat er weinig tijd voor je is. Er is aandacht, en voor iemand zoals ik met tandarts-angst ruimte om daar kalm mee om te gaan. In het kader van diezelfde angst is het fijn/goed voor mij dat ik aan een nieuwe afspraak herinnerd wordt... zelfs na 3 herinneringen lijkt niemand chagrijnig van mijn ontken-gedrag te worden. Ik zei het al: niets op aan te merken.
Ik heb altijd Everhard als zeer kundig ervaren en ook de mondhygiëniste is zeer direct en eerlijk, niet opdringerig.
Nieuwegracht 79
3512 LH Utrecht