Prettig en persoonlijk contact. Deskundige behandelaar.
Ok
Tandarts Boehmer behandelt mij al 40 jaar, ik ben zeer tevreden.
De behandeling van de mondhygiëniste is zeer zorgvuldig en nagenoeg pijnloos. Ze informeert tijdens de behandeling regelmatig hoe het gaat. Ik ga met een aanvullend poets advies weer vol vertrouwen de deur uit.
tevreden
Uitstekend, vriendelijk en professioneel !
Ik ben tevreden over mijn laatste behandeling
Vriendelijke sfeer, moderne praktijk, deskundig team
Lastig bereikbaar
Prima geholpen en elke keer een fijne ervaring
Erg goed
De tandartsenpraktijk de Nieuwegracht is de beste praktijk in de Utrecht.
Nieuwe mondhygieniste die heel hardhandig te werk ging
Alles wat er gaat gebeuren wordt van te voren verteld. Dat is bij de monhygeniste als ook door de tandarts en de assistente.
Schone en prettige praktijk, kundig personeel en heldere uitleg en behandeling
Deskundige behandeling, goed advies en prettige sfeer
Altijd goed geholpen, niet te hardhandig en goede uitleg. Deskundig en aardig tegelijk.
Ik wordt hier altijd goed en prettig geholpen, en het is ook nog gezellig.
Prettige ervaring met tandarts Boehmer voor een second opinion. Hij is niet mijn eigen tandarts. Dit alles was geen probleem, ik ben heel prettig en professioneel geholpen. De praktijk is echt heel modern.
Het is niet voor het eerst dat ik over het werk van mijn tandarts denk in termen als uitstekend, zeer tevreden. Ik meen dat ik een echt goede tandarts heb getroffen.
Ik onderga een behandeling lijdzaam.
Mooie omgeving met vakmensen. Prima
Nieuwegracht 79