Vanaf de bestelling, aflevering tot op het bord, prima.
De kwaliteit van het vlees is erg goed, dit is de reden dat we telkens weer terug komen om vlees voor de bbq of gourmet te halen. Het personeel is erg vriendelijk en er word graag met je meegedacht.
de bestelling online geplaatst en netjes vacuum verpakt afgeleverd . prima kwaliteit vlees voor een prima prijs . veel variatie in producten de keuze is reuze !
Lekker vlees, veel variatie, helaas door het succes altijd super druk in de winkel
Goed vlees, keurig verpakt en volgens afspraak thuis geleverd.
T was prima
Vers producten zijn van zeer goede kwaliteit en bijzonder kwaliteit prijsverhouding !
Goede prijs kwaliteit verhouding. Heerlijk bbq vlees!
De barbecue, het gourmetten of gewoon een stuk vlees bij de maaltijd worden een feestje met het heerlijke vlees van de vleesbaas
het vlees is heerlijk word keurig thuisbezorgd genoeg uitzoek bbq vlees is zo lekker daar hoeft geen saus bij
Spareribs zijn heerlijk
Snelle bezorging keurig geleverd Vriendelijke bezorger Goeie service Perfecte prijs
Bijzonder goed en toch gewoon leuke mensen die voor service en kwaliteit zorgen
Lekker mals vlees voor een scherpe prijs daar kan de supermarkt niet tegenop
Het vlees is van zeer goede kwaliteit. Er is genoeg keuze en er is sprake van een goede prijs- kwaliteit verhouding. Het bestellen en vervolgens ophalen op locatie gaat ook heel gemakkelijk via de website.
Elke bestelling wordt keurig verzorgd verpakt en bezorgd, Vlees en vleeswaren zijn van ouderwets goede kwaliteit. Heerlijke carpaccio en voorgerechten, kwaliteit voor een redelijke prijs.
De prijzen zijn mooi. Zo kun je nog es een stukkie vlees eten! Heel goede service. Mooi en hygiënisch verpakt. Handige website, waar alles goed is te bestellen.
Prima bezorgd
Lekker vers vlees en wordt netjes op afspraak tijd bezorgd
Vlees is van hele goede kwaliteit. Netjes verzorgd en de bezorging is altijd top.
Netjes verzorgt en ruim voldoende eten
Zowel de producten als de bediening zijn van hoge kwaliteit. Ik haal nergens anders mijn vlees meer.
Ik geef nooit een 10 en 9 kan niet blijkbaar in dit systeem. Mooi product voor prima prijs.
Super lekker vlees en vis. Alles netjes verzorgd en verpakt. Een aanrader
Prima vlees en gemakkelijk voor ons: Het wordt thuisgebracht!
Kamperfoeliestraat 85
4461 VM Goes