Get is gewoon, gewoon en super goed niets is teveel ook al heb je moeilijke vragen of wensen.
Goed geregeld en alles stond klaar bij afhalen. Kwaliteit van het vlees (satepan) perfect en ruim voldoende.
Bestellingen via de website worden altijd keurig verpakt afgeleverd. Kwaliteit is uitstekend en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de bezorgtijd.
Zeer goed, producten netjes verpakt en gelabeld. Goede kwaliteit vlees.
Uitstekend vlees en netjes verzorgd afgeleverd
Alles perfect Goede kwaliteit Keurig verzorgd Top bezorger Echt een aanrader
Goed vlees tegen goede prijs. Ook veel scharrelvlees, erg fijn. Mag best nog meer aanbod daarin zijn.
Goede service en heerlijk vlees
De bezorging is correct op de afgesproken tijd!!
ze helpen prima en geven goed uitleg ook als je speciaal ergens een verzoek hebt lossen ze het perfect op in 1 woord SUPER
Bereidingswijze nagevraagd. Bestellingen.op de afgesproken tijd gereed.
Goede service snelle levering en zeker niet duur en. Goed vlees
Ga a.u.b. zo door! Chapeau!!
Mooi vlees, betaalbare prijs. Maar jammer dat er niet in Zeeuws-Vlaanderen bezorgd wordt
Was goed geregeld
Altijd heel vriendelijk geholpen en er word met je meegedacht. Klantvriendelijk en vrolijk en sociaal personeel
Nu al paar keer vlees besteld. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Kom goed gekoeld aan.
Heel tevreden
Ben erg tevreden over de kwaliteit van het door mij bestelde vlees. Precies op tijd geleverd, goede service.
word goed ingepakt enop tijd bezorgt alleen jammer dat lamsvlees ontbreekt
Zowel in de winkel als de chauffeur die de bestellingen aflevert zeer klantvriendelijk. Kwaliteit van de vleeswaren goed en tegen een redelijke prijs. Gauw een vestiging in Vlissingen openen.
Smakelijk en goed vlees en prima service
Mooie kwaliteit en assortiment
Kamperfoeliestraat 85