Altijd op tijd , vriendelijk , altijd even een praatje , bestelling klopt altijd . In 1 woord super goed en geweldig en zijn wij altijd tevreden !!!!
Heel klantvriendelijk, Goede aanbieding en super kwaliteit vlees, eerst lieten we alles thuisbezorgen nu zijn verhuisd dus reizen we naar het filiaal in Goes voor het vlees maar zou super zijn als ze bezorging zouden uitbreiden naar Tholen (Zeeland) Met Vriendelijke Groet, SP en gezin
Klantgericht en goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!
Goede aanbiedingen, lekker vlees en vleeswaren, makkelijk te bestellen via webshop. Ik word goed geïnformeerd wanneer ze het vlees thuisbrengen. Dikke 10!!
Wat je besteld is goed
Of het nu vleeswaren. Bbq.of kerstassortiment betreft. Wij zijn uiterst tevreden over aanbod en kwaliteit
Wordt netjes verpakt thuisbezorgd! Erg tevreden over de service!
Prima vlees. Uitstekende en vriendelijke thuisbezorging. Vlees is zeer goed verpakt. Zeer ruim assortiment. Alles is heel overzichtelijk.
Ik heb goede ervaringen met iedereen. Alleen vindt het jammer dat je online met vlees bestellen die gegaarde hamburgers en dat losse gekruide vlees niet kan bestellen. ( tenminste ik kan dat nooit vinden op online vlees bestellen bij jullie) en als dat wel mogelijk is willen jullie dat dan duidelijke aangeven hoe dat kan en moet.
Alles besteld en bij ophalen mooie pakketjes van gemaakt. Zo klaar voor in te vriezen
Goede kwaliteit, voor een leuke prijs.
Makkelijk om via de site te bestellen. Ook netjes afgeleverd. En het was weer heerlijk
Bestellen via internet en dan op het afgesproken tijdstip ophalen op het industrieterrein in Goes naast de A58, makkelijker kan het niet. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen en het vlees zit keurig verpakt.
Zoals verwacht
Ga meer gebruik maken van de service kwaliteit en verpakking goed
Ik ben nog niet zolang klant ,en ik ben alleen dus vind het fijn dat ik niet zulke grote verpakkingen hoef te nemen
Het vlees, was heerlijk mals en goed van smaak
Goed vlees en goede service
Makkelijk bestellen, goed verpakt en prima kwaliteit. Goede prijs-prestatie verhouding en geweldig om in de Poel op te kunnen halen. Geen drukte in de winkel. Ik houd van dit concept! Doe zo voort. Wellicht straks ook BBQ-stukwerk?
Alles was goed geregeld geen op of aanmerking
Goed vlees voor een goed prijs en services
fantastisch vlees voor een fijne prijs en thuis bezorgd op de afgesproken tijd
Bestelling prima alles correct. Is het ook mogelijk om zoals karbonade en snitsels en kippe bouten per stuk te bestellen ipv 1 kg of 1/2kg
Mijn ervaring is positief het vlees is altijd goed en bestelling wordt bezorgd op afgesproken dag
Zie hierboven