bestellen is simpel en ophalen is eenvoudig het vlees is van uitstekende kwaliteit
uitstekend
Goede kwaliteit vlees. Alles keurig geseald.
En een correcte bezorging
Alles voor een gezellige, compleet geregelde barbecue. we doen er nog eentje deze zomer
Goede kwaliteit, goed verpakt en afgeleverd binnen de afgesproken tijd.
Geweldige service en uitstekend vlees!
prettige medewerkers en alles keurig verpakt top zaak
Op 1 min puntje na top en dat puntje is dat je bij bezorging geen dagdeel in kan voeren ,dat vind ik echt jammer
Ze helpen je met alles
Maros heeft een goed en mooi assortiment. Service is prima,alles netjes vepakt.
Een mooie zaak zowel de winkel als het bezorgen goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Goede producten; perfecte service; duidelijke website!
Heel makkelijk
We bestellen al enige tijd vlees bij Vleesbaas. Dit naar alle tevredenheid. Alles komt keurig verpakt binnen en de kwaliteit is top. En mocht de bestelling niet kloppen dan wordt dit netjes opgelost, dus kortom prima service!
Over de kwaliteit van de producten zijn we zeer tevreden. Ook de service is uitstekend.
Sinds 8 jaren kopen we de produkten bij Maros en we zijn simpelweg tevreden
Kwaliteit prijs prima Vriendelijk personeel
Goede producten, gratis levering, en netjes afgeleverd aan je voordeur
Bestellingen worden keurig thuis bezorgd. Het vlees, vleeswaren of andere producten zijn altijd prima. Een aanrader is het barbecue pakket.
Één klein minpuntje het is niet mogelijk om vlees bv karbonade of kippenbouten per stuk te bestellen dat vindt ik wel jammer verder niets anders dan lof
Ook bij annuleren heel vriendelijk en lossen het op
Lekker en goed vlees. Goede bezorging!!!
Kamperfoeliestraat 85
4461 VM Goes