vlees is vers en netjes verpakt
Het vlees, de vis, salades, de BBQ....de sausjes en het stokbrood! Alles is top hier.
Ik vind jullie vlees van een hoge kwaliteit en voor een zeer nette prijs. Zijn ook altijd leuke aanbiedingen, jullie bezorg/ ophaal service is ook prima verzorgt.
Goed vlees
Zeer lekker vlees, goede kwaliteit. Mooi verpakt.
Ik heb gewoon een prima ervaring met de vleesbaas
Goede kwaliteit vlugge levering
Het gemak van online bestellen...alles is heel goed en overzichtelijk te vinden in app.!!! De hele goede service die geleverd wordt alles is netjes en vacuüm verpakt goede kwaliteit vlees. De vriendelijke en beleefde bezorgers...!!! Ik meer dan dik tevreden en heb de website bij heel mijn familie en vriendenkring aangeraden
Maak ook wel eens gebruik van de BBQ service en dat is ook echt top!!
Heerlijk vlees en goede aanbiedingen
Alle keren dat ik vlees besteld heb en afgehaald was het prima in orde alleen maar positief
Altijd netjes op tijd bezorgd
Of ik het bij de de winkel haal of online de service is altijd goed
1 x per maand bestellen of halen dus vriezertje vol
Heel goed vlees. Goede service. Vriendelijke mensen!
Vriendelijke medewerkers en gied vers vlees tegen fatsoenlijke prijs. Veel keus in duurzaam diervriendelijke producten, vind ik belangrijk.
Prijs kwaliteit verhouding erg goed!
Of ik het nu laat brengen of een keer ga halen jullie producten zijn altijd top in orde. Net als de klantvriendelijkheid en de service . Ik bestel graag bij jullie !!
Personeel weet wat een klant verwacht. Komt er 10 jaar ,
Ik bestel altijd op de website en haal mijn producten altijd af! Het is altijd goed geregeld!
Altijd een lekker stukje vlees, leuke bediening.
Voor onze verjaardagen hadden we een buffet voor 20 personen besteld, waarvan 4 vegetarisch. Als voorgerecht hadden we een huzaren- en zalm- en vegetarische salade en als hoofdgerecht kip in yakitorisaus en kipsatévlees met saus van het huis met bijgerechten bami en nasi en het vegetarisch gerecht bestond uit een rode bieten carpaccio, tomatensoep, vega- hachee, vega-gehaktballetjes met bijgerechten rijst en krielaardappeltjes. Verder kregen we er ook nog 4 stokbroden met kruidenboter bij. Het was allemaal super lekker en heel goed verzorgd. We hebben het een dag van te voren opgehaald (zondag was ons feestje).Alles was keurig verpakt op schalen en in 2 grote koelboxen gedaan. Het was alleen nog maar een paar uur van te voren opwarmen met de bijgeleverde chafing dishes et voila......... Zelfs borden en bestek zaten er bijgeleverd. We hebben er veel succes mee geboekt en is zeker voor herhaling vatbaar.
Service, vriendelijke bediening, goede aanbiedingen, goede kwaliteit
Goed verzorgd. Goede aflevering. En heerlijk vlees kip etc
Prima producten. Pickup point werkt goed. Producten zijn netjes verpakt. Site is gebruiksvriendelijk. Klein minpuntje, assortiment bbq vlees is lastig te bestellen via de site. Alleen pakketten te bestellen.