Snelle reactie en goede offertes aangeboden gekregen.

Snelle response en goede doorverwijzingen

Prima! Doen wat beloofd wordt.

Top!

We waren op zoek naar lokale aanbieders voor zonnepanelen. Via offertevergelijker.nl eenvoudig aan te vragen, dat scheelt zoeken op Google waar je door de bomen het bos niet ziet. Dag later werd er gebeld om nog eea door te nemen, waarna er voor ons 3 partijen uitkwamen. We werden vlot en vriendelijk geholpen, zowel door offertevergelijker.nl als de aanbieders van zonnepanelen. Top, precies wat we wilden!

duidelijk en vriendelijk welke offertevergelijking we krijgen

We kregen 2 offertevergelijkingen, waarvan 1 we er zelf al hadden gevonden en de andere nam keurig contact met ons op. Dit is een fijne manier als je zelf niet helemaal weet wie je als bedrijf moet nemen. Nu krijg je toch een goed en ook betrouwbaar bedrijf.

Snelle reacties

Na mij te hebben aangemeld ontving ik binnen een dag al een aantal reacties van aanbieders van zonnepanelen. Er zijn twee thuisbezoeken geweest en 1 telefonische afspraak (op eigen verzoek). Alhoewel we er nog niet helemaal uit zijn wanneer we de panelen willen laten plaatsen hebben we inmiddels wel voldoende vergelijk en informatie gehad om weloverwogen een keuze te kunnen maken.

Snel geholpen, attent en prettig ervaring.

Snel geholpen, attent en prettig ervaring.

Goed gereageerd

Die offertes ontvagen

Snelle reacties

Na aanmelding bij offertevergelijker , binnen enkele dagen 2 offertes per mail een een telefonische afspraak. Nu dus echt vergelijken.

Prima vergelijking

Benaderd door verschillende bedrijven, waarvan ik er door een in volle tevredenheid werd geholpen.

Door uw keuze heb ik van betrouwbare bedrijven goede offertes gekregen wat geholpen in mijn keuze.

Mijn keuze voor het plaatsen van zonnepanelen werd vergemakkelijkt doordat u de juiste bedrijven heeft uitgekozen die allen een goede en betrouwbare offerte hebben uitgebracht. Uiteraard kan alleen aan een bedrijf de aanbesteding worden gegund en dat is in ons geval Stroom door Zon geworden. De panelen zijn inmiddels al naar volle tevredenheid geplaatst, alleen de aansluiting moet nog worden uitgevoerd. Hartelijk dank voor uw bemiddeling in de keuze van het bedrijf.

snel en super geregeld

Ik heb belangstelling voor zonnepanelen en offertevergelijker had binnen 24 uur geregeld dat ik 3 offertes kreeg.

Hele snelle en vriendelijke reactie.

Zeer vlotte reactie op mijn aanvraag. Daarop telefonisch contact met een erg vriendelijke medewerker.

toppers

top

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.