Positieve ervaring.

Adequate reacties nadat ik middels offertevergelijker had gereageerd. Inmiddels, twee offertes verder, weet ik wat ik ga doen. Pieter Sijbrandij.

Prima geregeld en vriendelijk aan telefoon zonder dwang.

Nadat ik toestemming had gegeven werd ik 'plat' gebeld door aanbieders. Ik heb er een aantal uitgenodigd op hele korte termijn. Blij dat het zo snel ging en uiteindelijk blij dat ik weer een stap dichter bij mijn doel ben. Sneller dan verwacht en opgelucht dat het zo soepel gin en mij een hoop zoekwerk bespaard is gebleven.

100% tevreden

De aangedragen leveranciers melde zich snel en correct Uiteindelijke resultaat was dan ook positief.

Snelle reactie

Gegevens ingevuld ik zou de volgende dag gebeld worden en dat was ook zo. Hele vriendelijke medewerker. Gelijk daarna bevestiging welke 3 bedrijven mij gaan benaderen. Nu verder afwachten.

Fijn gesprek gehad

Er komt al dinsdag iemand kijken wat ik al gauw vind hoop dat het lukt

Heel leuk gesprek, fijne ervaring

snelle respons van drie bedrijven

Al na 1 dag reageerde een bedrijf en na 2 dagen nog 2 bedrijven.

Snelle en goede begeleiding

Met offertevergelijker ben ik binnen enkele dagen met meerdere partijen in contact gekomen.

Prima!

Adequate back office en nette bedrijven.

5 sterren

Mooie vergelijking maar waren iets te duur.

Zeer snel 3 bedrijven op de stoep

Alleen maar lof!!!

Prima service gehad

Veel offertes gehad en kon daarom goed uitgelegde keuze maken , geen opdringerigers gehad kan het aanbevelen

Na een paar dagen werd ik benaderd door de aanbieders Veranderstroom en GreenAcces. Nette bedrijven en prima offertes.

Stuurt bedrijven die een offerte uitbrengen.

Prima geregeld heeft 3 bedrijven met mij contact op laten nemen. Drie bedrijven hebben een offerte uitgebracht. Daarna kan je zelf bepalen met wie jij verder wil.

Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Meerdere bedrijven hebben contact met mij opgenomen dus meerdere offertes. Hieruit mijn keuze kunnen maken.

Goede keuze kunnen maken

Via Offertevergelijker binnen 3 dagen met verschillende bedrijven afspraken gemaakt voor Zonnepanelen en woning isolatie. Door het snelle schakelen van hun is ons huis nog voor het einde van het jaar geisoleerd en zonnepanelen op het dak. Geweldig bedankt.

De vergelijker brengt je in contact met bedrijven. Dat scheelt in voorwerk.

Er werden twee bedrijven gevonden. Afspraken volgde. Wachten nog op de offerte. Dan kunnen we de beslissing maken. Bureau heeft gebeld dat ze twee bedrijven hebben gevonden. Bellen vervolgens, hoe het is verlopen. Ik waardeer het contact per mail en het contact per telefoon maakt het af. Groet Connie

Grote keuze uit verschillende opties

Direct na aanmelding bij Offerte vergelijker kreeg ik drie aanmeldingen van verschillende aannemers die een offerte wilden doen voor isolatie van mijn spouwmuur.

Prima! Simpel en snel geregeld

Ik heb nooit veel zin in ingewikkelde procedures. Invullen en offertes krijgen. Lekker simpel en doeltreffend. Verschillen in offertes blijken enorm te zijn: 13000 euro en 8600 euro voor nagenoeg hetzelfde werk. Makkelijke keuze.

Ik kreeg heel snel 2 offertes binnen

Ik kreeg snel 2 offerte binnen, kon ook snel afspraken maken voor een vrijblijvend bezoek aan huis. Er was ook een derde offerte van een bedrijf met banden met mijn energieleverancier. Uiteindelijk heb ik gekozen voor loodvrije zonnepanelen uit Noorwegen van Energie Wonen, gekoppeld aan Van den Bron

Netjes en goed geholpen

Binnen 72 uur alle offertes binnen van verschillende bedrijven Uiteindelijk de juiste voor ons gekozen waarbij wij een goed gevoel hadden

Juiste reactie mogen ontvangen contacten offertes

Toppy

Snelle reactietijd van bedrijven

De offertes die ik aangeleverd kreeg waren duidelijk zodat ik deze ook kon vergelijken.

Zeer snelle reactie van zowel offerteverglijker als van de bedrijven.

Het is altijd zinvol om verschillende offertes op te vragen en dus is dit via deze weg zeer fijn en makkelijk te regelen.

Hebben mij opgebeld

Hebben mij gebeld en bevestigd dat mijn verzoek goed is ontvangen. Verder nog niks gebeurd en krijg nu verzoek om deze review te schrijven.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.