Prima doorverwijzing naar bedrijven voor zonnepanelen gehad.

Goede Bedrijven geadvizeerd

Telefonisch heel vriendelijk. Goed Mail contact

snel offerte thuis. en dan maar vergelijken.

Zer goed

Alleen jammer dat van de twee kandidaten die wij kregen er maar één reageerde. En deze firma was zeer netjes met werken en het was goed afgeleverd.

Omdat we ons huis wilden isoleren en géén bedrijf kenden, de offerte vergelijker ingeschakeld.Ook goed ingelezen waar op te letten en wat gangbare prijzen zijn.Er werden verschillende bedrijven aangeboden.Hierdoor waren we in staat om reviews en informatie te lezen en enkele afspraken voor een adviesgesprek te maken.Jammer vond ik wel dat het veelal bedrijven waren op grote afstand.De regio was niet vertegenwoordigd.Echter uitstekend geholpen door Isolatie Collectief Nederland.Dikke pluim!

Betrouwbare bedrijven,.

Twee keer heb ik te maken gehad met de offertevergelijker als tussenpersoon. De eerste keer bij de aanschaf van zonnepanelen en de tweede keer bij het toepassen van vloerisolatie. In beide gevallen heb ik te maken gehad met betrouwbare en eerlijke leveranciers. De zonnepanelen zijn naar tevredenheid geïnstalleerd en de vloerisolatie kon door omstandigheden niet aangebracht worden. Dit werd eerlijk tegen mij verteld. Ik ga een volgende keer bij een grote klus weer op deze manier te werk.

Snel, vakkundig en vriendelijk.

Telkamp is TOP. Een aanrader.

Info en offerte snel ontvangen

Uitgezochte firma was snel bereid voor adviesgesprek dat gedetailleerd en vakkundig was.

Goed verhaal. Goede presentatie

Ik heb telefonisch contact gehad met Zon Advies Nederland, dhr. D. van Haaren. Hij is thuis geweest en we hebben de opties besproken. Hij heeft zelf het dak in ogenschouw genomen om de technische mogelijkheden te onderzoeken. Het is afwachten wat de dakkeuring oplevert. Dan zal ik nadere stappen zetten. Deze offerte is er een van 4. T.z.t. ga ik een keuze maken.

er zijn netjes drie bedrijven geweest

een van de offerte ben ik mee bezig

fijne communicatie en snel offertes

Ik had de offertes van verschillende bedrijven snel binnen.

Snel duidelijke offerte

Ingevuld, daarna netjes gebeld en doorgelopen en daarna goede offertes gehad.

Gekoppeld aan een bedrijf dat niet levert.

Ik heb één contactbedrijf doorgekregen voor een warmtepomp. Dat bedrijf, Verduurzamend Nederland, heeft is nu vier keer achter elkaar niet komen opdagen voor installatie, twee keer zonder bericht en ook bij de laatste keer zit je voor aap te wachten en blijkt het bedrijf onbereikbaar en reageert niet op berichten of mail. Inmiddels is het ook verdwenen uit Offertevergelijker maar ook dat merk je pas als je een beoordeling probeert te plaatsen.

Men komt afspraken na.

Na mijn aanvraag bij offertevergelijker had ik binnen notie meerdere bedrijven die contact met mij zochten voor het offreren van zonnepanelen op mijn dak. Er werd door offertevergelijker regelmatig met mij contact opgenomen hoe de zaken ervoor stonden . Naar volle tevredenheid hebben wij het contact beëindigd.

Ik heb diverse offertes binnen gekregen

Ik heb goede informatie gekregen maar heb toch gekozen voor plaatselijk bedrijf maar de contacten met de ondernemers waren top.

Tevreden

Heel positief

Veel bedrijven positief gereageerd op een aanvraag voor offertes.

Goede site

Had vrij snel een reactie van 2 installateurs

Goed gelukt

Via Offertevergelijker kreeg ik serieuze bedrijven aan de lijn , welke ook thuis kwamen , om e.e.a. te bekijken . Hierna een goed geformuleerde offerte gekregen . Solar Noord Ned. was voor mij het bedrijf wat voor mij het beste paste .

Jammer dat wij maar 1 offerte kregen

Het idee was leuk, maar helaas maar 1 offerte gekregen er valt niet veel te vergelijken dan. We zijn wel van te voren en daarna bebeld of alles naar wens was.

Goede nazorg

Goede nazorg

Ben in zee gegaan met een vande aanbieders.

Ervaringen met een van de aanbieders waren goed.

Snelle reacties

Snelle reacties van meerdere bedrijven om een offerte uit te brengen

Heeft mij goed geholpen.

Nadat ik offertevergelijker.nl had bezocht en een verzoek had gedaan voor een offerte voor zonnepanelen te doen kon ik makkelijker een keuze maken uit meerdere partijen en uiteindelijk ook een deal kunnen maken dus naar mijn idee werkt het om meerdere offertes te kunnen inzien.

Goed geregeld

Offertevergelijker heeft prima werk geleverd door enkele goede bedrijven te selecteren waaruit ik een goede keus kon maken. De zonnepanelen worden binnenkort geplaatst.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.