prima gedaan

On deze tijd krijg je voor offertes over zonnepanelen nauwelijks reacties op je vraag voor een offerte. Veel bedrijven hebben er geen belang bij. Nu enkele serieuze reacties gehad waar ik verder mee kan.

Snel!

Snel een goede zonnepanelen leverancier gevonden!

Werkt goed.

Meerdere offertes gekregen, nu nog de juiste uitzoeken.

Snel en vakkundig

Ik kreeg in mum van tijd diverse offertes aangeboden. Werd snel gebeld, en afspraken om thuis een schouw te doen waarop een scherpe offerte gemaakt kon worden, en ook vrij snel de doorslag gaf voor het maken van een keuze.

Vlotte en uitstekende service!

Binnen 2 dagen na mijn verzoek voor offertes voor installatie van zonnepanelen had ik 3 uitgebreide offertes ontvangen. Alle 3 waren van gerenommeerde bedrijven en ik heb uiteindelijk een bestelling bij één van deze bedrijven geplaatst. Overigens hebben alle 3 bedrijven snel en adequaat gereageerd op de vragen die ik had. Een teken dat Offertevergelijker.nl betrouwbare bedrijven refereert.

keurig en netjes voldaan aan de vraag voor offertes

na de aanvraag via de site, vlot geholpen en voorzien van de gevraagde meerdere offertes. Top geregeld.

Jammer dat je niet in je eigen regio kunt blijven,nu krijg je overal vandaan offertes.

Prima ervaring

Duidelijk en snel. Ben benaderd door 2 aanbieders vervolgens en verder niks op aan te merken

Goed en snel geholpen

Na een paar dagen al contact gehad met twee van de drie aanbieders.direct afspraak thuis gemaakt en goede offertes gekregen.daarna met volle tevredenheid 1 offerte geaccepteerd. Prima tevreden.

Super handig

Handige website voor een vergelijking van offertes voor zonnepanelen aanrader.

Zeer prettig contact gehad

Ben snel geholpen, 1 bedrijf reageerde direct ook afspraak mee gemaakt, ander bedrijf even per telefoon. Zijn met het eerste bedrijf in zee gegaan. Bedankt voor de bemiddeling

Goed contact

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Lekker ondersteunend

Als boven

Snelle reactie, goede service

Na de aanvraag kreeg ik snel twee bedrijven doorgegeven. Een bedrijf reageerde al zeer snel. Het andere bedrijf reageerde na tussenkomst van Offertevergelijker. Binnen ca. een week kon de deal in een concrete afspraak worden omgezet.

Veel aa n biedingen gekregen

Werkte na verwachting

1e keer maar prima

Vriendelijke geholpen

Ik werd erg vriendelijk geholpen en werd ook na een poosje weer keurig terug gebeld Al met al erg positief

Snel een aantal bedrijven die reageerden.

Nadat er verschillende bedrijven reageerden, eerst op hun website gekeken. Daarna 3 bedrijven uitgekozen, die een offerte hebben gemaakt na een huisbezoek. Allemaal prettig verlopen. Veel informatie gekregen en op basis daarvan een keuze gemaakt. Vanwege het te gebruiken materiaal en de snelheid waarmee de vloer-en-spouwmuur isolatie kan gedaan worden. Door de offerte-vergelijker kon alles snel in gang gezet worden. Recensies lezen van de verschillende bedrijven helpt ook.

Snel eerste idee

Krijg snel eeerste idee van prijzen en mogelijkheden via enkele offertes!

Goede tool met snel offertes

Al snel na de aanvraag volgden de eerste offertes. Desbetreffende bedrijven namen serieus contact op. Niet opdringerig. Heeft ons geholpen bij het maken van een keuze. Ook plezierig contact met de offertevergelijker zelf.

Goed vergelijk kunnen maken met diverse offertes

Offertes obv diverse invalshoeken vanuit diverse leveranciers, en op basis hiervan een keuze te kunnen maken.

Interessante aanbiedingen ontvangen

Tevreden

Netjes offerte gekregen. En daar een keuze uit gemaakt

Fijne contacten

Goed contact.genoeg bedrijven aangemeld Fijne afsluiting, Leuke dame aan de andere kant van de lijn

Prima om door meerdere benaderd te worden.

Ontving van 1 aanbieder snel een reactie. Andere aanbieders reageerde pas na 10 dagen of zelfs 3 weken. Een bedrijf bracht een huisbezoek anderen via de telefoon. Het huisbezoek heeft de voorkeur. Toch heeft geen enkele van de aangesloten organisaties de opdracht gekregen. Heb zelf een ander bedrijf gevonden. Dank en groet

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.