Perfekt

Ik ben kort na mijn reactie op uw mail (offertevergelijker) benaderd door 3 bedrijven die offerte voor mij uit hebben gebracht of nog zullen uitbrengen. Een bedrijf is al aan huis geweest. Twee bedrijven komen in Februari nog op bezoek om de zaak te bekijken en mogelijk offerte uit te brengen.

mooi 4 off binnen 3 weken

Goed binnen 3 weken 3 off binnen,Keurig werk van offerte vergelijker.nl Jammer dat de NEDERLANDSE staat dit werk weer verziekt door subsidie af te schaffen op zonnepanelen,de regering is zeer twijfelachtig en besluiteloos

De keuze wordt veel duidelijker

Het is door de voorlichting van deze site véél eenvoudiger een keuze te maken waar je de zonnepanelen gaat kopen!

Heel goed.

Heel goed. Direct contact.

Geheel naar wens

Professionele bedrijven

Goed geholpen.

Vlug reactie gekregen opmijn vraag.

Ik heb aanvraag gedaan voor zonnepanelen. Binnen paar dagen 3 bedrijven gesproken. En zonnepanelen waren 2 weken later al gemonteerd. Super geregeld

Ik ben zeer tevreden.dat ik hier gebruik van kon maken.er zijn een paar bedrijven langs geweest en nu een keus maken geweldig

Snelle reactie van bedrijven

Nadat ik mijn opdracht uit had gezet, werd ik heel snel door verschillende bedrijven benaderd. Allemaal correct en niet opdringerig. Met 2 een afspraak gemaakt. Eerste is geweest, waarna snel n offerte volgde. Nummer 2 nam telefonisch alle tijd, waarna ook nog een afspraak volgt. Hierna zal ik n keuze maken.

Vloerisolatie

Snel een aantal bedrijven gevonden om de vloer te isoleren.

Snelle reacties van bedrijven dus top

Prettig

Verschillende bedrijven hebben daarna contact met ons opgenomen

super geregeld

Voordat de opdracht door werd gezet is er contact geweest om de aanvraag door te lopen, Binnen een week werd er contact opgenomen door 3 bedrijven met een offerte voorstel.

snel response van meerdere partijen

Ik ben op zoek naar spouwmuurisolatie om de energierekening wat naar beneden te halen. Meerdere partijen zelfstandig benaderd. Geen enkele response. Je merkt dat het heel druk is, dus er wordt niet gereageerd of pas na meerdere weken. Gegevens ingevuld op offertevergelijker.nl. Binnen enkele dagen hebben 2 bedrijven contact opgenomen. Beiden hebben op locatie een inventarisatie uitgevoerd. Helaas niet tot opdracht kunnen komen, maar offertevergelijker heeft het contact wel tot stand weten te brengen.

prima geregeld

Offertevergelijker.nl heeft ons drie offertes voor zonnepanelen opgeleverd. Hieruit hebben wij een keuze kunnen maken. Kortom dat wat beloofd wordt op de website wordt is waargemaakt.

Snelle en professionele contactlegging

Ik was zelf al eerder opzoek gegaan, maar was niet tot goed resultaat gekomen. Via Offertevergelijker kreeg ik aanbod van leveranciers die onderzocht hebben of ze mijn kruipruimte konden isoleren. Dit hebben ze professioneel aangepakt. Helaas blijkt mijn kruipruimte niet diep genoeg (slechts 30 cm diep) om vloerisolatie toe te passen tegen de onderkant van de vloer. Het toepassen van bodemisolatie is ook geen geschikte oplossing, omdat dat de gasleiding en de elektriciteitsleidingen niet meer toegankelijk zijn.

werkte zoals verwacht

Je kreeg netjes wat bedrijven die de aanvraag willen bekijken en deze bedrijven nemen ook netjes contact op we hebben ze uitgenodigd voor een offerte allen nette mensen en we hebben nu een aantal offertes en oplossingen waaruit we gaan kiezen

Gedaan wat beloofd werd

Kreeg snel diverse offertes

Zeer deskundig en zorgvuldige bezichtiging middels fotograveren gewerkt

Zeer deskundig en zorgvuldig onderzoek naar de bestaand situatie. Er zijn foto's gemaakt en deze zijn aan mij toegzonden.

Wat wij gevraagd hebben is gebeurd

Correcte communicatie betreffende zonnepanelenleverancier

Goed geregeld!!

Snel en goed geregeld. Goede dienst die het zoeken makkelijk maakt.

Leuk gesprek met jou gehad

Het is fijn dat jullie leveranciers regelen. Dat scheelt mij een hoop zoekwerk.

Snel!

Nadat ik contact had met OfferteVergelijker.nl kreeg ik binnen 10 minuten het eerste telefoontje. Uiteindelijk heb ik 4 bedrijven gesproken, waardoor ik een objectief beeld heb kunnen krijgen van wat er mogelijk is. Top!

Ik heb het als een geweldige ervaring beleefd.

Het is fijn dat alle offertes vrijblijvend zijn, en je kan kiezen door welk bedrijf je de opdracht laat uitvoeren. Mijn klus is netjes gedaan door het bedrijf en alle afspraken zijn nagekomen zoals op de offerte is omschreven. Het ging bij mij om vloer isolatie die is gedaan door DSN isolatie uit Vlijmen. Ik vond het ook prettig dat er toch nog even contact met mij was opgenomen door de offerte vergelijker hoe alles was verlopen en of ik tevreden was, en dat ben ik zeker.

Prettig om op 1 plek meerdere aanbieders te benaderen

Hoewel ik uiteindelijk geen van de aangeboden offertes heb gebruikt, was het aanbod toch behulpzaam. Altijd afwachten of een zogenaamde offertevergelijker ook echt verschillende aanbieders achter zich hebben, of dat het een verkooptruc is. Maar dat viel mee. Eigenlijk wilde ik met een van de aangeboden offertes voor spouwmuurisolatie (isolatie-collectief Nederland) in zee gaan, alleen bleek spouwmuurisolatie bij mijn woning niet goed mogelijk. Tevreden over offertevergelijker.nl. Meer dan 3 aanbieders zou nog beter zijn.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.