Gekregen wat ik wilde hebben

Offertes opgevraagd voor airco installaties, allemaal offertes gehad dus top. Helaas wat te prijzig voor nu, dus wellicht wordt het volgend jaar :)

duidelijke offerte gehad

Makkelijk dat ik niet zelf bedrijven hoef te benaderen. Handig dat er meerdere bedrijven snel een offerte konden maken.

Eye-opener

Het contact met verschillende bedrijven, over verschillende oplossingen om ons huis te verduurzamen, heeft ons nieuwe inzichten opgeleverd. Op basis daarvan konden we goed doordachte besluiten nemen.

3 prettige gesprekken gehad en 1 leverancier uitgekozen

Met 3 van de 4 geselecteerde bedrijven en afspraak thuis gemaakt. Na een prettig gesprek hebben alle 3 een offerte per mail gestuurd. De 4de heeft alleen telefonisch contact opgenomen en ook een offerte gemaakt Na feedback en wat aanpassingen is er uiteindelijk een offerte gekomen die ik geaccepteerd heb.

ging erg snel en duidelijk

Na controle of wij inderdaad een offertevergelijking hadden aangevraagd werd ik die dag gelijk door 4 bedrijven , wij hebben gekozen voor Thermo Totaal erg fijn gevoel , alles is gelijk in werking gezet wat wij graag wilde .

Snel relevante reacties van leveranciers ontvangen.

Na het uitzetten van mijn offerteaanvraag kreeg ik al snel reacties van diverse bedrijven. Uiteindelijk zijn we met de eerste in zee gegaan, omdat we daar een heel goed gevoel bij hadden.

Prima, 2 bedrijven hebben contact gezocht

Prima, 2 bedrijven hebben contact gezocht

Vriendelijk en informatief

Heb contact opgenomen met offertevergelijker.nl ivm zonnepanelen en heb de dag nadien een aantal telefoontjes gekregen van verschillende bedrijven. Deze waren allemaal zeer vriendelijk en hadden heel wat informatie voor me. Zeker aan te raden!

Prima hulp

Met de offerte vergelijker krijg je een prima inzicht in de aanbieders die zich toch verrassend snel melden om een aanbieding te mogen doen. Uiteindelijk een keuze kunnen maken en de opdracht gegund aan een uitvoerder in mijn woonplaats

Snel in contact met meerdere leveranciers.

Ik ben snel in contact gekomen met meerdere levernaciers. En heb zo ook een goede vergelijking kunnen maken.

zeer prettige ervaring

Het was heel prettig om contact te krijgen met adviseurs (en bedrijven) die wel heel enthousiast zijn bij een offerteaanvraag. We hebben echt het gevoel gekregen een gewenste klant te zijn, dat hebben we ook wel anders meegemaakt. We kunnen Offertevergelijker.nl alleen maar aanbevelen.

Prima.

Wij hebben meerdere reacties van bedrijven ontvangen en uiteindelijk onze keus kunnen maken.

We zijn vlot na aanmelden gebeld door 4 bedrijven

Vriendelijke telefoontjes, vlotte afspraken en bevestigingmail. De adviseurs gaven goede adviezen

Netjes en snel

Na de aanbieders te hebben ontvangen. Hebben we snelle reacties gehad en airco gekocht

Snelle reactie van de bedrijven

Na het invullen van de aanvraag werd ik binnen 24uur door 3 aanbieders benaderd. Alle drie waren ze behulpzaam en deden een goed bod.

Zeer snel reactie gekregen van verschillende bedrijven.

Zeer tevreden met de ontvangen offertes en uiteindelijk ook met één van de ontvangen offertes via offertevergelijker in zee gegaan.

Werkt ideaal prijsvergelijk snel geregeld

Je wordt gelijk platgebeld voor offertes. Snel en makkelijk vergelijk

Echt een aanrader, goed geholpen

Fijn dat er voor wordt gezorgd dat er meerdere partijen contact opnemen en offerte opstellen waardoor je kan kiezen en het niet allemaal zelf moet doen

Prettig contact kundige partijen

Drie offertes en advies gekregen zoals afgesproken. Prettig contact met de aannemers.

Ik werd snel gebeld

Ik werd snel gebeld voor een aantal afspraken met verschillende bedrijven Ook 1 gevonden......de plaatsing moet nog worden gedaan. Als die ons zeer tevreden / blij maakt zullen we daar ook positief op reageren,

Makkelijk

Fijn dat er beperkt aantal bedrijven reageerden en geen 10-tal. Ging vanzelf en afspraken volgden snel.

Simpel en makkelijk

Gekregen waar ik om vroeg. Alleen de bedrijven zijn wel allemaal ver van mij vandaan gevestigd. Had liever iets meer in de buurt gehad.

Snel leveren wat ze beloven

Binnen enkele dagen had ik 5 zonnepanelen door gekregen. Locale bedrijven en landelijk opererende bedrijven. Ik wist wat ik wilde maar heb dit aangepast op grond van de kennis die de bedrijven inbrachten. Inmiddels heb ik de zonnepanelen van een van de voorgestelde bedrijven. Snel geleverd en goed door offertevergelijker.nl

Communicatie via offertevergelijker zorgde voor prima aanbieders

Aangeboden bedrijven via offertevergelijker hebben keurige offertes aangeboden. Eén van de aanbieders heb ik de opdracht gegund en de opdracht is inmiddels uitgevoerd. Communicatie vanuit offertevergelijker en de aangeboden bedrijven verliep prima.

Snelle reactie van bedrijven

Er werd snel gereageerd. Eén van de bedrijven was zeer snel en heeft ook de levering van de airco’s toegewezen gekregen. Ze zijn inmiddels naar tevredenheid geïnstalleerd.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.