Snelle handeling

Snelle terug koppeling. Kregen 4 offertes uit de buurt., waarvan 2 in de zelfde week gereageerd hadden. Hier is ook 1 bedrijf uitgekomen die de opdracht heeft gekregen

De bedrijven nemen snel contact op, die geselecteerd zijn. Nette en vriendelijke vertegenwoordigers. Op korte termijn afspraken maken. Geen lange wachttijden.

Goed geholpen door de Offertevergelijker

Ik heb via de Offertevergelijker.nl een offerte aangevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit is allemaal perfect verlopen. Vier bedrijven hebben mij benaderd en daar is een opdracht uit gekomen. De plaatsing van de zonnepanelen is goed verlopen. Ook direct een verzoek gedaan om de meterkast aan te laten passen. Dit is een week later gebeurt. Had ook gevraagd om alvast een extra groep aan te brengen voor de komende warmtepomp, maar dat is helaas niet uitgevoerd. Dat los ik dan zelf maar op.

Zeer goed bedrijf

Heb van Marimi zonnepanelen uit Heerlen zonnepanelen geplaatst gekregen. Vanaf aankomst tot verlaten werkplek perfect werk gedaan. Ze waren met 4 personen. Nl 1 elektricien en 3 personen voor plaatsen zonnepanelen. Ik beveel iedereen dit bedrijf aan.

Snelle offerte van de verschillende bedrijven.

Veel aanbod maar ook veel gebeld

1 dag nadat ik de offerte had aangevraagd werd ik 4/5 keer per dag gebeld maar ik was aan het werk dus kon niet opnemen en als je terugbelde duurde het lang voordat ze opnamen of waren ze niet bereikbaar. Verder ook vervelend dat je elk bedrijf weer opnieuw dezelfde gegevens vraagt en je eerst een gesprek moet hebben voor je een offerte of een inschatting krijgt van wat je ongeveer kwijt bent. Wel fijn dat je opties krijgt van bedrijven uit de omgeving.

3 weken lang gebeld, gebeld, gebeld

Nadat ik een aanvraag voor zonnepanelen offerte had ingediend, begon het grote gebeld worden: 3 weken lang ben ik nu, soms meerdere keren per dag, door meerdere aanbieders gebeld. Iedereen wil een afspraak maken, dezelfde gegevens weten, etc. Als je niet reageert op een offerte, bellen ze om te vragen of je nog wilt en sturen ze een nieuwe, etc. Wat mij betreft geen succes, een volgende keer ga ik weer gewoon twee betrouwbare zelf gevonden aanbieders vergelijken.

vlot, voldoende keuze

Offertevergelijking stuurde ons vier vertegenwoordigers van bedrijven . Elk met een ander product. We hadden echt wat te kiezen.

Goed op pad geholpen om leveranciers te vinden

Door de vraag te stellen bij de Offertevergelijker.nl had ik binnen twee dagen een vijftal adressen om offertes aan te vragen. dit was een positieve ervaring in de toch al spannen tijd om het huis flink te gaan verbeteren.

Alles snel geregeld.

Offertes zonnepanelen aangevraagd. Binnen één dag alle afspraken gemaakt. Top geregeld.

Binnen no time bedrijven die je proberen te bereiken

Binnen een paar weken adviseurs gehad, op zo'n mannier + beoordelingen via Google en collega's een redelijk oordeel en keuze kunnen maken

Op het goede pad gekomen !

Middels “offertevergelijker” hebben wij een bedrijf gevonden dat in juli 2023 vloerisolatie gaat aanbrengen. Isolatiebedrijf heeft prima voorlichting gegeven en wij hebben alle vertrouwen in de uitvoering die komen gaat.

Zonpanelen - Meerdere contacten en na contact offertes verkregen, prima

Naast eigen onderzoek en checks op reviews op mogelijke leveranciers/installateurs ook via offertevergelijking contacten en offertes verkregen na afstemming. Fijn dat dit zo kan naast eigen moeite. Geeft beter overzicht over mogelijke leveranciers en betrouwbaarheid/kwaliteit.

Ik ben heel tevreden.

Ik kreeg heel snel een reactie en ging gelijk met ze in zee .volgende week worden ze geplaatst.

Prima hulp

In mijn zoektocht naar zonnepanelen heb ik mijn eigen 'lijstje' aangevuld met een lijstje van drie van Offertevergelijker.nl. Twee van de drie bedrijven van Offertevergelijker.nl reageerden binnen een paar dagen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor één van deze twee bedrijven. Offertevergelijker.nl heeft me goed geholpen bij het maken van mijn keuze.

Offertevergelijker is een goed hulpmiddel om een keuze te kunnen maken uit verschillende leveranciers. De door offertevergelijker geselecteerde leveranciers zijn reeds goed beoordeelde bedrijven waardoor de keuzecriteria zelf gemaakt kan worden. De criteria, prijs, levertijd en systeem moet je wel zelf doen. Uiteraard.

Prettig en snel

prezierige ervaring

Hoewel enkele bedrijven erg laat reageerden heb ik na 3 offertes verdere contacten gestopt. Leerzaam proces om met veel ins en outs van zonnepanelen en installatie kennis te maken. Dank jullie

zeer goede vergelijker

snel en duidelijk de bedrijven kunnen vergelijken en goede keus kunnen maken

Vlot gelopen

Ik heb via de offertevergelijker de kruipruimte kunnen isoleren. Prima bedrijf kon vinden en de werkzamheden waren binnen twee weken ingepland. Wij zijn super tevreden.

Goede dienstverlening en service

Ik heb van deze dienst gebruik gemaakt, omdat ik op zoek was naar een goed beveiligingsbedrijf tegen en scherpe prijs. Via offertevergelijker heb ik die gevonden. Namelijk Verisure. Ik ben over dat bedrijf ook erg tevreden.

goede communicatie

Via offertevergelijker een aantal bedrijven aangeboden gekregen. Netjes gedaan.

Snelle reactie

Nadat ik me ingeschreven had kreeg ik al snel diverse offertes en telefoontjes voor een afspraak. Uiteindelijk gekozen voor Solarite omdat ik hier het gevoel had dat ik duidelijke informatie kreeg om de diverse offertes te vergelijken.

Snel contact met relevante bedrijven.

Kort na aanmelding gewenste werkzaamheden contact met 3 aanbieders. Met 2 daarvan snel een afspraak kunnen maken voor thuisbezoek. De derde liet te lang op zich wachten want gaandeweg had ik ook al contact met andere partijen en uiteindelijk is één van hen het geworden. Dat neemt niet weg dat mijn ervaring met offertevergelijker.nl goed is, ik kan ze dan ook aanbevelen.

Heel fijn ervaren

Fijne mensen

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.