Offertevergelijker reageert direct

Mijn ervaring heb ik al telefonisch gemeld. Ik wilde alleen een offerte per mail hebben; zelf had ik alle info's, zoals gebruik. Echter men wilde alleen aan huis komen, dit om het e.e.a. te zien.

Zeer tevreden over geselecteerde partij via offertevergelijker.nl

Bij offertevergelijker.nl terecht gekomen voor het vinden van een goede installateur voor installatie van zonnepanelen. Na het invullen van mijn gegevens ben ik benaderd door een installateur voor aanvullende info. Vervolgens is er een keurige en scherpe offerte uitgebracht en inmiddels zijn de panelen ook naar tevredenheid geïnstalleerd. Kortom tevreden over offertevergelijker.nl

wij zijn super door jullie geholpen .

Jullie hulp heeft ons echt geholpen. Wij zijn met de juiste mensen in contact gekomen door jullie. Bedankt

Netjes en goede prijzen

Ik heb na aanvraag snel contact gekregen met gerenommeerde bedrijven

De bedrijven hebben mij snel en adequaat benaderd en de offerte werden snel geleverd. Uit de offertes bleek ook dat de bedrijven zeer vakbekwaam waren. Ik heb aan de hand van de offertes een overwogen keuze kunnen maken

3 keurige offertes ontvangen en dus voor herhaling vatbaar

Voor zonnepanelen op ons bedrijfspand 3 offertes opgevraagd en gekregen. Een partij sprong er het meest positief uit en die gaat de klus dan ook klaren. Offertes snel gekregen van keurige bedrijven.

Zeer tevreden.

Super snelle reacties, prettige communicatie. Opdracht binnen twee weken keurig uitgevoerd.

Goede bedrijven voorgesteld

2 bedrijven mee gesproken allebei prima . Uiteindelijk gekozen voor Electomakers . Moet even wachten op de zonnepanelen maar we hebben geduld .

Afgesloten bij Hallo Stroom

Vlotte levering. Goede prijs

Snelle reactie van aanbieders, een van de aanbieders heeft de opdracht gekregen en goed uitgevoerd

beter dan ik had verwacht

Naar verwachting

Via offertvergelijker hebben 3 bedrijven mijn benadert en is er na wat bellen en mailen een keuze gevallen op 1 Vd 3 bedrijven.

Prima aanbod bedrijven.

Ik heb van alle bedrijven een correcte offerte ontvangen. De een wat uitgebreider dan de ander. Ik heb mijn vragen prima kunnen stellen en met uitleg de antwoorden ontvangen. Ook het telefonisch overleg verliep plezierig. Al.met al een prettige ervaring voor mij.

Goed geregeld

Ik heb via Offertevergelijker offertes aangevraagd voor zonnepanelen. Binnen enkele dagen kreeg ik drie competitieve offertes door, ieder zeer professioneel en serieus opgesteld en heb vervolgens een goede keuze gemaakt. De zonnepanelen komen er aan!

goede service en uitstekend werk

Create Comfort heeft bij ons een airco geïnstalleerd met een buiten en twee binnen units . Snel nadat we de keuze hadden gemaakt na het bezoek van een deskundige verkoper , is de installatie uitgevoerd prima werk en snel en netjes uitgevoerd

Snel en duidelijk

Ik ben binnen 3 dagen door verschillende aanbieders gebeld. Aanbieders waren duidelijk en we kwamen binnen een paar minuten tot overeenstemming voor een persoonlijke offerte. Handig om op deze manier offertes te kriigen van verschillende aanbieders. Ik hoef niet te bellen en te zoeken. Heel fijn.

Snelle akties.

Heel snel kreeg ik contact met leveranciers. Gesprekken lopen nog.

Snel en keurig geholpen

Snel en vakkundig geholpen

positief

eenvoudig, snel. je krijgt offerten die te vergelijken zijn.

kreeg genoeg reacties van aanbieders

zie bovenstaande reactie

Heel erg prettig aan de telefoon

Vond het een fijn tel gesprek zonder dat ik enige druk voelde

zeer snel en goed geholpen

aanvraag gestuurd en onmiddellijk een telefoontje gekregen van een zeer vriendelijke behulpzame dame. En ondertussen 3 offertes gekregen. Zeer aan te raden.

Fijne leidraad voor als je "door de bomen het bos niet meer ziet".

Op zoek naar een goed bedrijf voor zonnepanelen heb ik de offertevergelijker aangeklikt. Kort daarna ben ik benaderd door enkele aanbieders die een afspraak bij mij thuis wilden maken. Na enkele gesprekken vond ik de aanbieder die perfect bij mijn wensen paste en binnen 5 weken worden de panelen al geplaatst!

snelle reacties

we hebben snelle reacties gekregen. Omdat het allemaal nog op papier staat konden ze helaas nog niets voor ons betekenen.

Goed contact

Contact van t begin tot einde

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.