Gemak

Een aantal geschikte partijen hebben binnen zeer korte termijn contact met mij opgenomen. Het aantal aanbieders was zeer divers met een eigen werkwijze. Ik heb daardoor een goede afweging kunnen maken.

Snel en goed geregeld

Binnen een paar dagen hadden alle 4 bedrijven contact met mij opgenomen om een afspraak te maken voor een gesprek. Daarna snel de offertes ontvangen en heb ik een keuze gemaakt voor Zonnenrijk. Binnen een week hebben zij de panelen aangebracht en aangesloten. Zeer tevreden

Was al enige tijd benieuwd naar enkele offertes. Via offertevergelijker.nl in contact gekomen met enkele uitvoerders en het resultaat is behaald. Wil je niet meer gebeld worden dan word je ook echt niet meer gebeld. Dus een aanrader voor mij!

Zeer snel en duidelijke offertes gekregen

Ik ben zeer blij met de offertes die ik heb gekregen en met alle info kan ik een goede weloverwogen keuze maken

duidelijke en overzichtelijke reactie

Er werd snel gereageerd op ons verzoek om bedrijven te benoemen voor zonnepanelen. In eerste instantie twee en later nog wat bedrijven. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te kunnen vormen hebben we alle bedrijven benaderd. Duidelijk werd het verschil tussen bedrijven die puur via de telefoon of computer contact met ons hadden , maar slechts 2 wilden ter plekke de situatie in ogenschouw komen nemen. Na weloverwogen vergelijking en uitleg zijn we met Enersolar uit Veenendaal tot een koop overgegaan. Op 3 oktober worden de panelen gelegd. Dus dank voor jullie inzet als offertevergelijker.

Netjes te woord gestaan.

Goede nazorg.

Geweldige hulp bij offerte-aanvragen

Bij het zoeken naar leveranciers doet Offertevergelijker.nl het fantastisch. ze kijken naar bedrijven in de buurt wat bij projecten een pre is. Ik kan Offertevergelijker.nl bij iedereen aanbevelen. Erg bedankt voor de ondersteuning, het heeft ons erg geholpen.

Een hele prettige ervaring niks opdringerig

Bij ons zijn er 3 verschillende bedrijven geweest en alledrie netjes verlopen. Waarvan wij er 1 hebben uitgekozen.

Erg goed

Ik was aangenaam verrast dat binnen 3 werkdagen een vijftal bedrijven contact met mij hadden opgenomen om een offerte uit te brengen. De offertes werden door de desbetreffende bedrijven aangeleverd tussen 24 en 48 uur na contact te hebben gehad met de bedrijven.

Prima ervaring

Prima ervaring, snel geregeld. Aanbod van offertes was aan de magere kant, met name die voor muur-vloer isolatie. De bedrijven zijn verwent denk ik.

Tevreden

Kreeg snel offertes binnen van bedrijven uit de regio. Contacten waren goed.

Best way to contact suppliers

Saves a lot of time and research. Offers were competitive ....I found this website very helpful.

Prima geregeld.

Snelle reacties.

Gewoon geweldig

Goede contacten en snel offertes binnen. Top!

Handig en makkelijk

Handig en makkelijk snel

Snelle reactie

We kregen 4 bedrijven door. Bij 1 geen offerte aangevraagd was te ver weg voor ons. 1 telefonisch en 2 bedrijven aan huis geweest. Ging allemaal voorspoedig

Doen wat ze beloven

Na aanmelden binnen 2 dagen gebeld door 4 bedrijven voor uitleg advies etc.Gekozen voor bedrijf in mijn regio . Na enige tijd gebeld door offertevergelijker of alles goed is verlopen. Al met aanrader.

Goede ervaring met krijgen van offertes

Na aanmelden heb ik verschillende berichten ontvangen van diverse bedrijven voor het maken van offertes.

Snel en goed

2 dagen na aanmelding voor offerte zonnepanelen had ik al 3 afspraken. 2 weken later heb ik de overeenkomst ondertekend. vandaag, 3 weken na ondertekening, komen ze de zonnepanelen plaatsen.

Zorgvuldig en betrouwbaar

Hebben verschillende bedrijven gezocht en ik kreeg hier snel bericht van.

Snelle reactie, duidelijke prijsopgave en keurig te woord gestaan.

offertevergelijker was een handige oplossing om offertes te krijgen

Als VvE was het moeilijk om bedrijven te motiveren om een offerte uit te brengen voor zonnepanelen. Na het inschakelen van offertevergelijker werden wij door 4 bedrijven benaderd die daadwerkelijk een offerte ( soms met wat stelposten) hebben uitgebracht

Heel goed

Snel gevonden wat ik wil voor een scherpe prijs

Prima offertes gekregen via offertevergelijker .nl

Na het invullen van mijn aanvraag kreeg ik 2 offertes aangeboden. Na vergelijken heb ik gekozen voor een bedrijf dicht bij mij de buurt. Prima service en na 3 weken werden de zonnepanelen op het dak gelegd en omvormer aangesloten. Na 2,5 uur werd de installatie in bedrijf gesteld

Goed en snel van contacten voorzien

na het invullen van de gegevens op de site werd ik al snel door verschillende bedrijven benaderd die een passende offerte hebben gegeven

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.