Een heel goede dienstverlening

Na de aanmelding voldoende offertes gekregen van diverse bedrijven om een goede vergelijking te kunnen maken.

Tevreden

Was voor mij onbekend, ben er een stuk Wijzer van geworden . Dank u wel.

Heel goed kon goede keuze maken

Snelle behandeling van de zonnepanelen in 1 ochtend gelegd. En een mooi programma op mijn iPad en telefoon. Duidelijk overzicht . Onze dank.

Goede vlotte reacties van een viertal leveranciers van zonnepanelen.

Binnen 4 dagen kreeg ik 4 offertes. 2 Aanbieders kwamen ter plekke kijken. De aanbiedingen waren allemaal goed en er zat ook een goed verschil in prijs tot aan 30% verschil.

Vriendelijk en goede bemiddeling.

Goede en vriendelijke benadering.

Zoals aangevraagd voorzien van duidelijke offertes

Na mijn aanvraag bij Offertevergelijker.l ben ik benadert door 5 bedrijven die mij hebben voorzien in hun offerte aanbiedingen. Alles is naar onze tevredenheid afgehandeld zoals wij het ook graag willen zien.

Prima ervaring met deze club.

Kreeg via ’Offerte vergelijker.nl’ prima bedrijven aanbevolen. Nette offertes, niks te klagen!

Doelmatig efficiënt

Kreeg al snel een aantal installateurs van in mijn geval zonnepanelen in m’n mailbox. Heb ze 1 voor 1 bekeken en na overleg met de buurman (we wilden samen zonnepanelen) 1 uit gekozen. Inmiddels liggen de panelen.

Serieuze offertes

Alle bedrijven hebben contact opgenomen. Danwel voor het maken van een afspraak, danwel op basis van telefonische informatie, een offerte uitgebracht. Het bedrijf dat een afspraak wilde maken, is uitgenodigd voor een gesprek en heeft de gunning voor plaatsing van panelen verkregen.

Snel en adequaat

Snel en goed

Er gebeurde wat ik hoopte, een aanvraag voor offertes, en er kwamen er 5.

Ik zocht bedrijven voor vloer isolate. Via offertevergelijker. Kreeg ik er 5. En ik kon inderdaad goed vergelijken en de goedkoopste uitkiezen. Was binnen 3 dagen rond.

Goed geholpen snelle reactie

Fijn geholpen. Ze hebben me eerst gebeld waarna ik verschillende offertes van verscheidene bedrijven heb ontvangen. Wij zijn erg tevreden.

Snel resultaat

Waar lokale bedrijven niet- of nauwelijks reageerden op mijn aanvraag voor het installeren van zonnepanelen, kreeg ik via 'Offertevergelijker' meteen 4 à 5 reacties, hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot opdrachtverstrekking.

De bedrijven nemen direct contact op en sturen een offerte

Offertevergelijker geeft een aantal gerenommeerde bedrijven welke direct contact opnemen en een offerte sturen na een gesprek over wensen en aandachtspunten. Minder was dat een bedrijf negatief was over onze keuze.

Rommelig

Je moet goed weten wat je wil want ze willen allemaal heel graag verkopen.

Ik werd snel benaderd door meerdere bedrijven. Binnenkort komen ze de panelen plaatsen. Top!

Snel en servicegericht

Er werd snel gereageerd naar aanleiding van het ingevulde en binnen een paar dagen hadden we offertes van meerdere aanbieders ontvangen. Achteraf werd nog nagebeld of alles naar wens was verlopen. Prima service dus!

Goede mogelijke leveranciers, sommigen echt actief, sommigen erg afwachtend en na het uitbrengen van de offerte niet te bereiken.

Wat een gemak!

Gegevens ingevuld op woensdagavond en donderdagmiddag had ik de eerste offerte al binnen. Uiteindelijk vijf offertes vergeleken en de keuze gemaakt. Zo veel simpeler dan zelf je research moeten doen en bedrijven benaderen, op deze manier moeten ze zich aan jou verkopen. Consument is koning op deze manier.

Ik ben een ervaring rijker

Het was best moeilijk om een keuze te maken. De offertes lagen dicht bij elkaar, Maar uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen en hebben een keuze gemaakt.

Is goed

Ik ben heel tevreden met offertevergelijker daarvoor dank gr ad

Prima start voor een zoektocht naar een juiste installateur.

Zie boven.

kreeg 4 offertes aangeboden, erg prettig verlopen!

Alle aanbieders waren bijzonder correct en meedenkend, uiteindelijk een keus kunnen maken, en verwacht in oktober te gaan genieten van mijnzonnepanelen!

Ik ben heel tevreden met uw so snelle en harkstikke goede hulp.

Hilfsbereid, aardige vrouw aan de lijn zonder na te denken wie ik ben, ook door taalgebrek heeft ze alles super uitgelegd en de reactie van de bedrijven was echt snel, kort na ons gesprek kwamen belletjes van meerdere bedrijven met die hebben we afspraken gemaakt voor het huis te bekijken en offerte te maken. De personen die bij ons zijn geweest hebben alles goed gemeten en offerte gemaakt. Alles was prima maar we hebben besloten met de firma Vastgoed isolatie uit Zuidlaren verder te gaan, belangrijk was de prijs, dat ze niet van veer weg komen en geen lange wachtetijd. Nog een keer super bedankt voor jullie hulp en extra dank bij die lieve mevrouw op de telefoon. Zulke personen passen heel goed voor deze job, ze doet het harkstikke goed en zou in uw firma blijven.

Snel

Ik had me net ingescheven en toen belde de eerste aanbieder al op

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.