Snelle reacties en goede vergelijkingen

Monteurs reageerde voorspoedig, zeer tevreden. Misschien 1 verbeterpuntje, in mijn aanvraag had ik specifiek neergezet dat wij monteurs zochten die langs wilde komen voor een kennismakingsgesprek. Dit deed niet iedereen, waardoor deze bedrijven automatisch al afvielen.

Keurig geholpen

Ben direct geholpen en had in no time vier offertes thuis.

Goede afspraken met maar 50 reactie%

ben op correcte wijze benaderd maar reacties was mager

We kregen 4 of 5 offertes en hebben deze goed kunnen vergelijken

We kregen 4 of 5 offertes en deze hebben we goed vergeleken , bij 2 hadden we een goed gevoel en konden we nog wat onderhandelen . En na onze keus lagen de zonneoanelen binnen 2 weken op het dak

Goede bedrijven voorgesteld

Door offerte vergelijking heb ik 4 mooie offertes gehad en na wat vergelijkingen en wat onderzoek tot een conclusie gekomen en opdracht uitgezet aan een voorgesteld bedrijf zonnen panelen liggen op het dak zeer tevreden ermee

Makkelijk aan te vragen en snelle reactie

Het was zo gebeurt en uit de daaruit volgende offertes was het heel eenvoudig om te afspraken te maken. Prima site om verschillende offertes in een keer te verkrijgen. Ik zou het ieder aanraden.

Duidelijkheid

Na een prettig telefoongesprek Diverse aanvragen ontvangen. Uiteindelijk gaan we in het najaar zaken doen met een voor ons bekend bedrijf waar we al jaren klant zijn. Zij plaatsten bij ons de cv ketel en deze wordt ook door hen onderhouden.Zij le eren tegen een concurrerende prijs zonnepanelen.

Vlotte acties en reacties.

Na indienen aanvraag werd er dezelfde dag contact opgenomen door betreffende bedrijven. Vergelijk tussen aanbieders loopt nog.

Snelle reactie

Zakelijk

Goede service, er werden vier nette bedrijven ingeschakeld. Nette offertes gehad en uiteindelijk gekozen voor de beste die bij onze wensen aansloot.

Correcte verzorging vergelijkende offertes

Conform afspraak heb ik offertes ontvangen van gekwalificeerde bedrijven.

Er gebeurde wat de bedoeling was: kreeg een heleboel aanbiedingen.

Wat je je niet zo snel realiseert is dat er ook een aantal bedrijven gaan bellen om meer te weten te komen over de aanvraag. Maar dat hoord er bij maar was wat onverwachts.

Prima ervaring, snelle reacties

Na het invullen kreeg ik snel een aantal reacties van bedrijven die met zinvolle offertes kwamen

Prima offerttevergelijker

Offertes aangevraagd voor zonnepanelen. Snel en overzichtelijke offertes ontvangen. Makkelijk zaken doen met gerenommeerde bedrijven. Volgende klus maar weer aanvragen.

Gemakkelijk en snel meerdere offertes

Ik had de site als één van de opties gebruikt om offertes voor zonnepanelen te krijgen. Het was makkelijk om het formulier in te vullen en scheelde veel tijd om zelf allerlei bedrijven op te zoeken. Ik had daarnaast ook nog een paar bedrijven rechtstreeks benaderd maar ben uiteindelijk met een bedrijf waarvan de offerte via offertevergelijker kwam in zee gegaan.

Dat je een zorgvuldige keuze kunt maken

Heel fijn om verschillende offertes te ontvangen en ze thuis rustig te kunnen bekijken, alvorens een definitieve keuze te maken. Financieel maakte het in ons geval ook heel veel uit met de spouwmuurisolatie, die inmiddels heeft plaats gevonden, het grote verschil in bedragen.

Goed geregeld

Zoveel aanbieders, waar te beginnen??? Nou gewoon hier. Na de aanvraag te hebben verstuurd, vrijwel direct een telefoontje om de gegevens te controleren. Daarna ontving ik heel snel een overzicht van de 4 aanbieders. Ook de opvolging door de aanbieders was snel en correct.

Gewoon goed!

Zocht betrouwbaar adres voor zonnepanelen

Heel goed geregeld.

Mijn ervaring was bijna helemaal goed. Een bedrijf stak boven alles uit en is het niet de goedkoopste maar wel de snelste levertijd. Ik ben er blij mee

We zijn netjes te woord gestaan en hebben duidelijke uitleg gekregen door een 6tal bedrijven. Binnen anderhalve week waren alle offertes via de mail binnen.

Goede en vriendelijke service

Er zijn verschillende deskundige bedrijven bij ons langsgeweest voor spouwmuur isolatie. Het was erg prettig om verschillende bedrijven en prijzen met elkaar te kunnen vergelijken. Het contact met offertevergelijker verliep goed en het contact met de diverse bedrijven was ook prettig.

Vlekkeloos verlopen.

Ik ben benaderd door 5 partijen die op 1 na allemaal bij mij zijn geweest om de situatie op locatie te bekijken. Alle op 1 na hebben op korte termijn een offerte uitgebracht. Correcte bedrijven.

Very helpful 5 stars!

Several companies contacted us with a clear budget. Gave me an excellent insight of the services and costs. Highly recommended.

Heel veel reacties!

Misschien is het omdat de vraag naar zonnepanelen is afgezakt maar mijn aanvraag kreeg veel reacties. Soms weerd het een beetje te veel. Desondanks ben ik wat wijzer en heb besloten om de installatie zelf te doen. Bedankt offerte vergelijker!

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.