goed aanbod van offertes

Na mijn aanmelding veel reacties ook telefonisch. hier is het bedrijf uit gekozen waar wij nu een order geplaatst hebben.

Makkelijk!

We hebben in korte tijd lijnen kunnen uitzetten en keuzes gemaakt. Niet alle aanbieders laten komen, 3 was genoeg.

Onverwacht toch handig

Voor mijn zoektocht naar zonnepanelen heb ik hier aangeschreven. En op deze manier bedrijven gevonden waar je zelf niet aan gedacht had.

Ik kreeg snel reacties.

De andere dag meteen drie reacties. Was ik blij mee.

vergelijken de moeite waard

Diverse offertes binnen 3 dagen binnen gekregen, binnen kort afspraak maken, moeite waard om te vergelijken.

Via offertevergelijker kwamen we in contact met 4 aanbieders van zonnepanelen. Hierdoor kregen wij binnen 1week meerdere huisbezoeken met tevens een offerte, na beraad zijn wij met een van hen in zee gegaan, de zonnepanelen lagen na 4weken op het dak. Wij zijn super tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de diensten wat ze je aanbieden

Werd meteen door allerlei bedrijven benaderd voor een gesprek. Top!

Omdat wij opzoek waren naar allerlei vakmannen omtrent een grote verbouwing heb ik op offerte vergelijker.nl verschillende aanvragen gedaan. Ik werd die week door de vaklui met de beste revieuws en uit de buurt terug gebeld. Goede keuze kunnen maken om onze wensen uit te besteden

Goede ervaring van begin tot het eind

Er werden 3 aanbieders aangeboden. Zo kon ik een goede vergelijking maken Gemaakte offertes zijn gratis. Juiste vakmensen. Uiteindelijk keuze gevalen op Bevo uit Ter Apel. Vriendelijke mensen en vakkundig gedaan. Snel en correct

Prettige ervaring

Duidelijk beeld van de verschillende bedrijven

Snelle reactie en goede offertes ontvangen

Mijn aanvraag werd snel opgepakt. Dezelfde dag had ik al een reactie van 2 aanbieders. Goede service. Erg tevreden over.

Heel goed geholpen

Geweldig op deze manier.ze nemen snel contact met je op en komen ook al snel langs.heel erg behulpzaam en dat is erg fijn.zal dit een ander zeker aanraden.

Snel en betrouwbaar

Snel gebeld en afspraak kunnen maken.

Goed geregeld, in korte tijd 2 heldere offertes binnen!

Nav mijn verzoek werd ik al snel door 2 bedrijven benaderd voor offertes voor een waterontharder. De een deed dat telefonisch en de andere via mail. Degene die meteen telefinisch contact op nam is het geworden, na een goede kostenloze voorlichting bij mij thuis.

Goede ervaring

De bedrijven hebben allemaal een offerte achter gelaten en we zijn met 1 hiervan in zee gegaan

Nadat ik de offertevergelijker had layen weten dat ik offertes zocht voor vloerisolatie had ik binnen een dag contact met een aantal partijen. Goed geregeld!

Zoeken gauw partijen op voor je

Ze gaan snel te werk en vinden veel partijen voor je die offertes op maat kunnen maken. Ben tevreden.

prima beleving

snelle offerten's ontvangen en een goede keuze kunnen maken was top.

Geweldig, in een week 6 offertes.

Ik kreeg gelijk offertes en binnen 2weken lagen de zonnepanelen al op het dak. Ook het bedrijf die de panelen heeft geleverd keurig afgeleverd echte toppers.

Goed geholpen

Met de genen waar ik contact heb gehad hebben mijn goed geholpen

Handig om snel meerdere offertes te ontvangen

Binnen één week had ik 3 geschikte offertes voor nieuwe zonnepanelen voor onze woning

Snel leveranciers gevonden

Snel een aantal leveranciers gevonden en een keuze gemaakt

Het is makkelijk om zo aan bedrijven te komen .

Het is makkelijk om zo aan verschillende offertes te komen zitten ook wel mindere bedrijven tussen die je een beetje onder druk proberen te zetten, daar moet je wel tegen kunnen. Maar ben over het algemeen wel positief heb nu zonnepanelen bedrijf die ik nooit had gevonden zonder offertevergelijker .

Prettig.

Geen opdringende telefoontjes, prettig contact en correct nakomen van afspraken.

Zeer goede ervaring!

Zonder zelf op zoek te moeten gaan, hierbij direct een aantal betrouwbare bedrijven die je netjes een offerte aanbieden. Prima geregeld door tussenkomst offertevergelijker! Bedankt.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.