Prima kontakt /tussenpersoon.

Veel respons gehad van leveranciers.

Uitkomst van de dienst zoals ik het voor ogen had, geslaagd dus.

Ik was opzoek naar zonnepanelen maar op voorhand leek mij 1 offerte niet volledig omdat je dan geen vergelijkingsmateriaal hebt dus ook geen idee hebt of de offerte dan gunstig is. Vandaar gebruikt gemaakt van jullie dienst en dat is mij bevallen.

Snel gereageerd

Bedrijven hebben allen een offerte gestuurd(4 stuks)en netjes afgehandeld tenslotte een keuze kunnen maken

Ben snel geholpen door een simpele aanmelding

Had de zelfde dag al een afspraak en binnen een week was alles geregeld en rond ..

snelle service

We kregen op ons verzoek al snel een aantal offertes binnen

Goed geholpen

Na de aanvraag best veel telefoontjes gehad van aanbieders van zonnepanelen. Lokaal kopen heeft mijn voorkeur. Daardoor kwam een aanbieder uit Gouda al snel naar voren als favoriet. Een nette bejegening en een duidelijke offerte. Paneco mag de panelen gaan leveren.

Doet precies wat hij zegt, offertes vergelijken

Ben gebeld door diverse bedrijven over de zonnepanelen. Uiteindelijk geen van deze offertes aangenomen, maar wel een goed idee gekregen van wat er op de markt is

'n Positieve ervaring!

Wij hebben meerdere serieuze offertes gehad. Met verschillende van deze bedrijven ook telefonisch contact gezocht. We hebben op het punt gestaan om met één van hen in zee te gaan wat betreft de aanschaf van onze zonnepanelen. Uiteindelijk toch voor een andere firma gekozen, omdat zij heel snel konden plaatsen en eveneens vakkundig overkwamen. Qua vakkundigheid twijfelen we echter niet aan de bedrijven die ons benaderd hadden. Al met al een aanrader als je door de bomen het bos niet meer ziet om via Offertevergelijker.nl met capabele en serieuze firma's contact te leggen.

Heel snel een aantal bedrijven die een offerte kunnen uitbrengen

Makkelijke manier om in contact te komen met een aantal bedrijven die de werkzaamheden kunnen uitvoeren

Ik werd doodgegooid met offertes

Ik heb een bedrijf gevonden die de zonnepanelen en warmtepomp kunnen leveren (NIB) en dat is super. Maar ik werd doodgegooid met zonnepanelen offertes. Ik zou volgens de website maar een paar krijgen, maar vele bedrijven zagen mijn telefoonnummer en belden mij meteen op. Keuze is goed, maar het waren er echt te veel. Anders was het 5 sterren geweest.

Fast and a lot of offers!

I was reached out very fast and with loads of options to choose!

• Would you recommend us? Yes

Duidelijk en snelle opvolging

Behoeft geen verdere uitleg

Ontzorgen en meedenken

Juiste advies en hulp waarbij ze meedenken en hun afspraken nakomen. Daarbij ook de check of de bedrijven die zijn aangestuurd hun afspraken nakomen. Top.

Perfect hulpmiddel om te komen tot een weloverwogen beslissing.

Goed geregeld. Na aanmelden bij offertevergelijker nemen een aantal leveranciers/bedrijven contact op om vrijblijvend een offertegesprek te voeren. Maak hier gebruik van want de juiste keus kan veel geld schelen. Ik raad een ieder aan om met meerdere leveranciers in gesprek te gaan. Je leert er ook nog wat van.

voldoende offertes binnengekregen

voldoende offertes binnengekregen

goed geregeld

Verschillende offertes aanvragen ging probleemloos!

snelle reacties en duidelijke offertes

Na telefonisch contact met de vergelijkingsmateriaal ter bevestiging van mijn aanvraag kreeg ik al binnen 1 uur de aangegeven bedrijven aan de telefoon voor een afspraak in te plannen. Afspeelden na gekomen, communicatie was correct en duidelijk, affertes waren duidelijk. Fijn contact met de vertegenwoordigers, niet opdringerig. Top gegaan.

Nooit eerder gebruikt maar gelijk de eerste keer een succes.

We wilden graag snel een andere leverancier voor zonnepanelen omdat iemand anders ons had laten zitten. We hebben toen Offertevergelijker.nl voor het eerst gebruikt en binnen 10 minuten hadden wij al contact met een leverancier die de volgende dag al langs zou komen. Dit voelde zo goed dat we toen al gelijk besloten om hier mee in zee te gaan. Binnen 3 weken zijn de panelen al geplaatst dankzij Offertevergelijker .nl tot volle tevredenheid.

Goede ervaring met de offertevergelijker

Prima offertes ontvangen van vier goede en betrouwbare zonnepanelen leveranciers. Er werd door alle vier ook binnen één dag gebeld. Met één leverancier zijn we in zee gegaan.

Binnen een week goede offertes en zelfs via telefoon mensen aan de lijn die mee willen denken

Duidelijk en snelle afhandeling

Hele goede en snelle reacties met bedrijven die alkes goed uitleggen en bovenal veel geduld hebben bij veel vragen

Snel en service gericht

Heel snel een reactie gekregen met een 4 tal leveranciers van zonnepanelen. De geadviseerde leveranciers hebben stuk voor stuk ook snel gereageerd en inmiddels een keus gemaakt uit één van hen.

Snel geregeld!

Snel geregeld!

Krijg geen prijzen bij offerte

Krijg netjes een mail terug men wil een offerte bij mijn thuis vrij blijvend geven ? Wil gewoon een prijs zien dat is al

Super handige site

Aanvraag gedaan voor een klus bij mij thuis. Binnen enkele dagen werd ik door een stuk of 5 bedrijven benaderd om de klus aan te nemen. Vervolgens de offertes vergeleken en de gunstigste uit gekozen.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.