Snel inzicht In de prijs

Na het aanvragen al snel inzicht in de kosten. Duidelijke communicatie

Super alles snel geregeld

Na het invullen werd ik binnen twee dagen al terug gebeld. De bedrijven welke ze aansturen leveren goede service.

Netjes geregeld

Kreeg eigenlijk iets te veel respons van de bedrijven, heb er maar op een paar gereageerd.

Ze doen hun werk goed

Positief

Vriendelijk te woord gestaan en er werd direct na aanvraag actie ondernomen

Aanbieders willen echt verkopen

Mijn algemene indruk van de zonnepanelen leveranciers is goed. Wel willen ze natuurlijk allemaal leveren en dat betekent dat de berekeningen van werkelijke opbrengst t.o.v. theoretische opbrengst wel heel erg opgerekt wordt. Maar, ik ben anderzijds onder de indruk hoe er werd meegedacht over ligging van de panelen op de verschillende daken. Dus alles bijelkaar, heel bruikbaar.

Keurig door verschillende ondernemers gereageerd

Werkt goed!!! Keurig benaderd door leveranciers.

Super snelle reacties!

Ik heb een hele goede ervaring. Mijn offerte aanvraag voor bodemisolatie werd binnen 2 uur vervuld met 3 geplande afspraken. Top service!

Vlot alles verlopen. Ook de offertes en telefonische ondersteuning was goed. Prettig dat de detaillering van de produkten en de prijzen ervan bescheven staan. En Ik wacht nog even omdat ik gelijktijdig een huisaccu wil aanschaffen.

Goed georganiseerd

1 berichtje met uitleg over mijn vraag. Bericht geplaatst en voldoende reacties gehad Een keur aan keuze De één nog duidelijker dan de andere De keus is niet op een van de reacties gevallen, maar het heeft wel geholpen en het werk voor een juiste prijs uitgevoerd te krijgen Bedankt

Krijg makkelijk meerdere offertes

Ideaal!

We zochten voor spouwmuurisolatie een bedrijf. Door offertevergelijker zijn we enorm geholpen! We werden door diverse bedrijven heel snel gecontacteerd en hadden binnen een week verschillende offertes. Hierdoor konden we snel doorpakken. De volgende keer doen we het weer zo!

snel productief

binnen 3 dagen 'n offerte afgesloten , wat in mijn ogen vrij snel is. en dit werd snel geregeld door wat info achter te laten op offerteverglijker.nl

Handig

Ik ben zelf niet zo'n regelaar. Dus zo'n offerte vergelijker komt mij wel goed uit. Bedrijven komen dan naar mij, ipv. dat ik ze zelf moet benaderen. Uit de contacten en offertes kies ik dan de beste.

Veel reacties op uitvraag

We kregen veel reacties waardoor we een goede keus hebben kunnen maken.

We hebben hierdoor een goede keuze gemaakt

prettig

Aanmelden is gemakkelijk, snel meerdere offertes ontvangen en tot een overeenstemming gekomen

Via Google op offertevergelijker.nl uitgekomen. Na de aanmelding snel benaderd voor wat details en hierna meerdere offertes ontvangen vanuit verschillende partijen. Na akkoord zelfs binnen 2 weken een afspraak voor het plaatsen van zonnepanelen. Had niet verwacht dat het zo soepel en snel zou verlopen. Aanrader!

Werkt perfect

Omdat er een grote keuze is in aanbod en aanbieders van zonnepanelen dacht ik ga t eens proberen via offertevergelijker.nl. Al binnen een dag kreeg ik de eerste offertes binnen. In totaal heb ik 5 aanbieding gehad. Waarvan 1 ik heb geslecteerd op basis van kwaliteit, prijs en compleetheid van de offerte. Dus offertevergelijker werk goed!

Veel offertes gehad

Diverse offertes kwamen na telefonisch overleg over de situatie binnen. Heb een keuze kunnen maken.

Snelle service

Na het aanvragen van de offertes is er snel gehandeld vanuit het platform en werd ik in een gunstige tijd benaderd door de bedrijven

Veel reacties van zonnepaneelbedrijven

Veel respons.

Fijne verzamelplaats van contacten

Snel na het opvragen van de offerte ben ik gebeld door verschillende partijen. Fijn om dan zelf niet allerlei bedrijven te hoeven opzoeken.

goede ervaring

dat er niet een dwingend gesprek is, erg prettig

Heel goed geholpen.

Van de 4 offerte heb ik er een genomen.

Van de meeste bedrijven heel goed

De meeste bedrijven goede contacten. Een bedrijf is een doordrammen de andere goed contact en blijven vriendelijk

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.