Verrast door snelle en interssante offertes

Binnen twee/drie dagen waren voldoende offertes ontvangen om keuzes te kunnen maken!

Er werd vlot gereageerd door meerdere bedrijven.ven.

Mijn ervaring staat hierboven

een handige site waar ik veel aan gehad heb. ik laat de voordeligste aanbieder het werk uitvoeren.

klantgericht, duidelijk en je weet wat je te wachten staat

Na de eerste selectie kreeg ik snel contact met de geselecteerde bedrijven. Offerte ontvangen. was ook duidelijk. Gezien mijn huursituatie nog niet besloten. Overleg met verhuurder nog gaande

We were most happy with the number of options that we received

I decided I wanted floor insulation, and I researched my options a little before making the request for quotes. I was very happy with the number of people which called to provide me with a quote. This helped me to feel like I was getting the best deal in the market for my situation. I would highly recommend this service.

Goed en snel geholpen

Ik had de offertevergelijker gebruikt voor het vergelijken voor mij traprenovatie. Werd snel gebeld door drie bedrijven. Goede ervaring dus

Opzich handig om snel wat offerte's te verkrijgen voor prijsonderzoek

Het kost relatief weinig tijd om toch snel enkele nuttige offertes te krijgen voor het vergelijken van prijzen, toch zijn offerte's natuurlijk vaak verschillend van opzet en zal je dus nog wel wat uitzoekwerk moeten doen om te zien wat nou de beste offerte is voor het gevraagde werk

Vlot en simpel geregeld!

1 telefoontje en dag erop al 4 contacten gekregen, volgende weken offerte's gekregen, 1 geselecteerd en uitgevoerd.

Meteen prima aanbieders gevonden.

Snel ingevuld en direct contact met relevante aanbieders. Snel schakelen zo.

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Erg gemakkelijk in gebruik

Ik heb mijn gegevens ingevuld en werd in enkele dagen door 4 bedrijven in de buurt gebeld voor het maken van een afspraak. Kan dit iedereen aanbevelen.

Goed en overzichtelijk

Kreeg snel van meerdere partijen een offerte op de aanvraag die ik gedaan had over isolatie. Echt aan te raden als je iets zoekt bij meerdere partijen voor offertes.

Ruim aanbod van bedrijven

Ik kreeg van meerdere bedrijven offertes aangeboden. Ik zou er 3 krijgen maar volgens mij heb ik er 6 of 7 mogen ontvangen

spaart een hoop zoekwerk

ik denk dat er een foutje is gebeurt .kreeg eerst bericht dat ze me niet konden helpen en een dag later werd ik al gebeld door twee bedrijven . dus toch goed gekomen .ik heb er 4 laten komen voor een gratis offerte en toen de keus gemaakt. We hebben dit gedaan voor de zonnepanelen en voor de muur en dakisolatie .Is allemaal prima verlopen .

Prima en snel geholpen!

Ik ben snel en prima geholpen met het verkrijgen van meer dan voldoende offertes top!

Meerdere offertes ontvangen

Uiteindelijk een keuze kunnen maken

Vlotte behandeling met resultaat

Ik kreeg al snel meerdere contacten die langs wilden komen de om een offerte te maken. Uiteindelijk heb ik er een uit kunnen kiezen. Goed resultaat dus!

Prima en snel

Ik werd direct gebeld door meerdere partijen. Wellicht was dat ten overvloede, maar dan heb je zeker genoeg keus

Snel verschillende offertes

Ik kreeg snel van diverse aanbieders offertes gestuurd en heb dus ook snel een keuze kunnen maken. Prima verzorgd.

Top. Snelle service

Zeer efficiënt om op deze manier iets gerealiseerd te krijgen. Binnen 4 weken vanaf aanvraag muurisolatie tot gerealiseerd. Echt heel fijn.

Erg informatief en goede start om te vergelijken

Goed initiatief, maar er zijn meer kapers op de kust gekomen dan offertevergelijker aanbood. De kapers beperken zich niet tot zonnepanelen, wat het initiële verzoek betrof. Mijn email adres wordt nu gespamt met dakdekkers, schilders, etc. Maar ook nog met veel meer andere spam sinds gebuik van Offerte Vergelijker. Lang leve de cookies en of accepteren dat je e-mail adres vrij gebruikt mag worden omdat je één vinkje of acceptatie teveel hebt gedaan.

Snel 4 offertes ontvangen

Binnen enkele dagen zijn we door 4 kandidaat leveranciers benaderd. Zover we kunnen beoordelen waren het ook betrouwbare en deskundige aanbieders.

Duidelijke informatie

Uiteindelijk hebben we voor een partij gekozen die we niet via offerte vergelijker hadden gevonden maar we hebben wel met aanbieders contact gehad en die waren zeer professioneel qua communicatie en aanbod.

Snelle reactie van aanbieder

Aanbieder kwam al na paar dagen om vloerisolatie op te nemen, na tweede vergelijking met hen in zee gegaan en zij konden binnen 2 weken al de isolatiewerkzaamheden uitvoeren.

Erg makkelijk

Erg makkelijk je vult war gegevens in en de rest loopt vanzelf

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.