Super snel contact.

Na het invullen van de wensen ging het snel na 1 dag al 2 contacten gelegd. Waarbij ook 1 bedrijf al snel langs kon komen om te kijken en een basis offerte kon maken naar onze wensen. Dit is goed uitgepakt want we hadden meteen de goede en hiermee verder in zee gegaan. Dus al met al snel geregeld.

duidelijk

eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken

Prima geholpen

Snelle reacties op aanvraag

Ze benaderen goede partijen die hún afspraak mbt offerte nakomen.

Zoals boven beschreven, betrouwbare partijen die hún afspraken nakomen. Ze houden alles nauwlettend in de gaten.

Snelle reacties en offertes

Na het eerste contact heb ik, meestal na een huisbezoek om de situatie te beoordelen en mijn wensen te bespreken, de nodige informatie en offertes ontvangen. Door deze informatie kan ik verder bepalen wat ik zou willen doen.

Snel en goed geholpen

Snel en goede offertes aangeboden. Bedrijven reageerde snel.

Netjes

Snel gecontracteerd door de bedrijven

Goede ervaring

Alles word snel in gang gezet. Al 2 verschillende opdrachten laten uitvoeren via offerte vergelijker.

Goede uitleg

Super goed ook na bellen of het gelukt is

Goed en snel geholpen

Ik had een afspraak en binnen een dag had ik meerdere bedrijven voor een offerte met betrekking tot een isolatiebehandeling

Op eenvoudige manier met bedrijven in contact gekomen.

Met 3 offertes zijn we goed geïnformeerd over de werkzaamheden, materialen en inves******. Afspraken werden snel gemaakt en zijn goed nagekomen.

Super organisatie

Toch een keer hierbij een verzoek gedaan voor meerdere offertes. Mooie contacten en aanbiedingen ontvangen en super geholpen. Zeker een aanrader.

Makkelijk

Scheelt een hoop gedoe.

Goede uitleg

Goed contact en snelle offerte en het regelen van het dna onderzoek tbv vleermuizen.

Goed en snel geholpen

Scheelt tijd en snel verbonden aan goede partijen

Voldoende reacties

Bij de aanvraag van een offerte kreeg ik in de eerste dagen voldoende reacties om een passende keus te maken.

In eerste instantie was ik niet zo onder de indruk, maar uiteindelijk was het prima in orde

Ik had het idee dat de voorgestelde leveranciers te ver van mij vandaan kwamen. Maar dit bleek niet het geval te zijn

Handig en goed geholpen

Ik ben snel en goed aan meerdere (goede) organisaties geholpen en uiteindelijk ook met 1 van deze organisaties in zee gegaan. Enige nadeel vond ik wel dat ik later allemaal troep in mijn mail kreeg over allemaal andere onderwerpen.

Gebeurd wat er gezegd wordt en rompslomp achteraf

Gewoon goed. Snelle reacties van bedrijven en nette afwikkeling

Snelle reactie gehad

Ik ben teveden

Very good site

the interested companies responded very quickly

Goede service, behulpzaam en interesse

Goede service, behulpzaam en interesse

Keuze uit meerdere bedrijven

Ik werd benaderd door allerlei bedrijven nadat ik een aanvraag deed bij offertevergelijker.nl. Ik ontving zowel e-mails als telefoontjes en had op die manier veel vergelijkingsmateriaal.

keurig 4 offertes ontvangen !

prima, werkt goed

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.