Snelle reactie van verschillende aanbiders

Duidelijk verhaal en snelle reactie van diverse aanbieders

Makkelijk en snel 4 offertes gekregen.

Makkelijk en snel 4 offertes gekregen en binnen 2 dagen een keus gemaakt voor een installateur van zonnepanelen en een laadpaal.

Enthousiaste bedrijven

Wij werden snel benaderd door meerdere bedrijven. Hieruit ook een bedrijf gezocht dat ons graag wilde helpen.

Snel en gemakkelijk in contact met meerdere aanbieders

Zeer kort na het invullen van de aanvraag werd ik gecontacteerd door 3 aanbieders van spouwmuurisolatie. Met alle 3 heb ik een afspraak gemaakt. Door te kunnen vergelijken kwam ik er achter dat 1 van de 3 het verkeerde product aanbood en dat 1 van de andere twee een veel te hoge prijs hanteerde. Zodoende heb ik zonder al te veel moeite de juiste keuze kunnen maken. Een paar weken later is mijn spouwmuur naar tevredenheid geïsoleerd.

Heel goed

goede informatie ontvangen van diverse bedrijven

Via offertevergelijker.nl heb ik contact gehad met diverse bedrijven en van hun goede informatie gekregen omtrent mijn vraag. Ik zou zeker met één van hen in zee zijn gegaan was het niet dat mijn prioriteiten zijn gewijzigd.

Snel meerdere offertes

Ik kreeg snel meerdere offertes voor de juiste klus.

Top geregeld

Top geregeld

Zeer handig, bespaart een hoop zoekwerk

Na het invullen kreeg ik binnen twee dagen 4 telefoontjes voor het maken van een offerte. Ook van een bedrijf in de buurt, waar ik het bestaan niet van wist. Deze is het uiteindelijk ook geworden. Het gebruik van Offertevergelijker.nl kan ik zeker aanraden.

Offertevergelijker.nl is nuttig. Je krijgt een groot aantal reacties waaruit je kunt kiezen.

Solar energy gekozen hebben gelijk offerte gemaakt na overleg binnen 14 geplaatst de zonnepanelen erg blij mee + airco ook gelijk geregeld via Solar energy Sittard

Mij ervaring ıs goed ok kreeg heel Dirk bedrajfen telefon om afspraak maken

Mijn ervaring was goed ze hebben mij goed helpen

klantvriendelijkheid en approach is goed

Goed geregeld

Alles is goed en vlot geregeld. keurig personeel, net aangesloten. Prettig mee samen te werken.

Fijn systeem, met snelle en professionele reacties

Goede snelle hulp door de partijen die contact opnamen.

Snelle actie, serieuze partijen

We werden snel door 3 partijen benaderd die ons offertes hebben aangeboden. Snel daarna zijn de zonnepanelen geïnstalleerd.

Alle bedrijven hebben contact opgenomen en een duidelijke offerte opgesteld

prima vergelijk

Kreeg binnen 3 dagen de eerst belletjes en afspraken, en heb een keuze kunnen maken.

Door de offertegelijker heb ik de juiste firma gevonden voor mijn airco

N

Prima, makkelijk en doeltreffend

Offerte gevraagd voor zonnepanelen omdat ik door de bomen het bos niet meer zag. Werd binnen 2 dagen door 4 bedrijven benaderd en had snel alles binnen. Klus is binnen 2 weken afgesproken. Minpunt offerte vergelijker is wel de ondervraagde reclame voor andere producten. Maar dat schakel je dan ook in één klik uit.

Keurig afgehandeld!

Mijn aanvraag ik keurig en vlot afgehandeld. Ik ben kort na mijn aanvraag door verschillende partijen benaderd.

Het is gelukt.

Ik heb een voldoende offertes ontvangen. So kon ik een goede keuze malen.

vriendelijk geholpen en ondervond duidelijk begrip voor mijn situatie

Woonschip beschadigd door november storm. dacht dat reparatie snel zou kunnen en dan gelijk panelen op het dak. helaas verzekeringen hebben een andere agenda.

Prima!

Eenvoudige manier om van professionele partijen een offerte te ontvangen en te kunnen vergelijken. Dank!

Zeer positief

Via offertevergeljjker een 5-tal offertes ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Twee zijn fysiek langs geweest en hebben tekst en uitleg gegeven. Een offerte op papier en een telefoontje achteraf werkt niet. Er zijn te veel vragen waarop ik geen of beperkt antwoord krijg. Het zijn verkopers met meestal net zoveel of minder ervaring dan ik heb met zonnepanelen. Firma's uit de buurt hebben mijn voorkeur, ze spreken de zelfde taal, hebben veelal de zelfde mentaliteit. Een firma uit verweggiestan, en dan ook nog aan de telefoon, dat werkt niet (bij mij). Een van de firma's die fysiek bij mij langs zijn geweest heeft de opdracht gekregen. Ben zeer tevreden hoe het gegaan is, dankjewel offertevergeljjker. Met vriendelijke groet, Chris.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.