Lekker makkelijk

Je krijgt snel 3 bedrijfsnamen diw conta t met je zullen zoeken en vervolgens krijg je van de bedrijven een offerte of een afspraak.

Netjes te woord gestaan en geholpen met waar ik om vroeg

Na contact benaderd door 3 bedrijven voor een offerte. Ik ben tevreden

Ben door verschillende bedrijven gebeld.

Door verschillende bedrijven gebeld en heb het bedrijf dat het beste er uit kwam uitgenodigd. Dit was Solargroep Drenthe en die de airco taten plaatesen

Binnen 1 dag 3 reacties

Onze offerte aanvraag betrof een airco plaatsing en zonnepanelen. Binnen een dag hadden we 3 reacties en konden we 2 dagen later al beslissen over de plaatsing van een airco. Deze werd binnen 2 weken geplaatst. Ook de zonnepanelen zijn intussen binnen 3 werken geplaatst.

We kregen al snel 3 offertes en konden op basis hiervan een goede keuze maken.

Doet wat je er van verwacht

Een week na aanmelding verschillende offertes en een hoop informatie ontvangen

Heel goed geholpen

Ik heb 5 offertes gekregen in totaal. Bij allemaal heb ik meerdere keren tel contact gehad en stonden ze open voor vragen. Iedereen kwam deskundig over.

Zeer prettig

Vlotte en accurate offertes en dito afhandeling

Goed gevoel

Tevreden over de behandeling

Voldoende reacties ontvangen

Na mijn aanvraag heb ik meerdere reacties van bedrijven ontvangen. Met een aantal heb ik ook een afspraak thuis gemaakt. Anderen deden het op afstand, iets wat minder goed is en dat zie je dan ook terug in het advies. Vraag was voor bedrijven uit de regio, dit is helaas niet geheel goed gegaan. De eerste reacties waren snel maar uit de randstad.

Binnen een dag geholpen

Na mijn offerte aanvraag ben ik dezelfde dag nog gebeld door een bedrijf B-Climate en kwam hij langs om even te kijken en binnen een dag een aanbod ontvangen. Intussen hangt de airco en is alles gegaan zoals aangegeven. Denk er aan dat je zelf alles aan de kant zet en de vloer afdekt. Daarnaast nog een email van een andere partij ontvangen maar daar moest je zoveel zelf invullen terwijl hun geen moeite doen. Dat ik verder heb laten zitten.

Mijn ervaring is dat je goed benaderd wordt

Mijn ervaring ben goed benaderd en heb gezegd dat het niet lukt.dat ze begrip hebben en begrijpen dat het echt niet mogelijk is Bedankt voor jullie begrip

Snelle reactie en een duidelijk overzicht.

Nadat ik had duidelijk had gemaakt wat mijn wensen waren kreeg ik binnen 1 dag al diverse reacties. Op die manier kon ik snel een vergelijking en de juiste keuze maken. Ook kreeg ik tussen de bedrijven door de vraag of ik inmiddels al benaderd was. En achteraf de vraag of alles naar tevredenheid was afgehandeld. Ik ga hier in de toekomst zeker weer gebruik van maken.

Zeer gemakkelijk

Gereserveerd

3 opties gekregen, goed gesprek met de eerste maar van de beloofde optie is niets gekomen. Nog een mail gestuurd om te vragen of ik een optie kreeg ook obv van vergelijk met de andere 2 maar niets meer gehoord. Daarnaast 2 andere opties alleen waren de kosten bij de een (met wie ski nog in gesprek ben) je €27.000 en bij de ander €47.000. Voor dezelfde uitvoering. Zou het verschil dan in de kwaliteit zitten? Dit is mij nog onduidelijk. Ben inmiddels verder aan het zoeken en heb nu 2 opties (1 op eigen kracht gezocht) die ik verder ga uitwerken. Eindoordeel is dus nog niet klaar.

prima dienstverlening

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Offertvergelijker.nl. Binnen korte tijd ontving ik meerdere offertes van verschillende betrouwbare installateurs voor zonnepanelen. Het mooie is dat ik in één overzicht direct de prijzen, specificaties en garanties kon vergelijken. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken zonder zelf allerlei bedrijven te hoeven benaderen. De communicatie verliep soepel en ik werd niet overspoeld met telefoontjes, wat ik erg prettig vond. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een installateur met een scherp geprijsde en kwalitatief sterke aanbieding – en dat allemaal dankzij Offertvergelijker.nl. kortom een aanrader voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te laten installeren.

Snelle reacties op de aanvraag

Na lang nadenken besloten dat ik zonnepanelen op mijn dak wilde hebben, maar welke leverancier? Via offertevergelijker.nl dezelfde dag met meerdere aanbieders contact gehad. Veel informatie ontvangen en een goede keuze kunnen maken. Solar Fast kon binnen een paar dagen de installatie uitvoeren en had ook nog de laagste prijs. Het werk is netjes uitgevoerd en ik ben dan ook zeer tevreden.

Goed en verrassend

Genoeg aanbod

Nette afhandeling en meer dan genoeg offertes

Makkelijk

Makkelijk en handig voor als je geen kennis hebt over dingen

Super geholpen met verschillende offertes

Echt heel handig, dat je maar 1 x je gegevens hoef in te vullen en dan (al heel snel) een offerte in de mail krijg.

Goede en snelle service

Avond van te voren aangemeld en volgende dag gebeld door 4 leveranciers. Uit eindelijk een gekozen en nu wachten op uitvoering.

Mogelijke aanbieders biedt overzicht

Het helpt in de zoektocht naar de passende aanbieder.

fijne offertevergelijker met goede contacten.

Na het plaatsen van een offerte aanvraag voor het na-isoleren van onze woning heb ik binnen een week 3 passende offertes mogen ontvangen, en zojuist de opdracht kunnen uitbesteden. groeten, tevreden klant

Snel geholpen

Ik kreeg zeer snel aanbieders op de lijn, waardoor een aantal offertes kon vergelijken en uiteindelijk een keuze heb kunnen maken.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.