Goed!

Goed geregeld.

Betrouwbaar

Ik heb 4 verschillende bedrijven op bezoek gehad voor een prijsopgave, adviezen en mogelijkheden. Alle 4 nette mensen, prijzen zijn echt verschillend en materialen ook, hier kun je een weloverwogen keuze maken. Ik raad het iedereen aan

Benaderd door diverse bedrijven ruim aanbod

Goede ervaring

Goede ervaring mee en ben goed geholpen

Na mijn vraag op offertevergelijker werd ik snel benaderd door firma’s in mijn eigen regio.

Zeer correcte afhandeling van de aanvraag

Binnen enkele dagen de offertes ontvangen van 4 bedrijven. Echter de aanbiedingen waren nogal verschillend en was bij bezoek van het bedrijf toch duidelijk de wens aangegeven. De prijzen variëren van €3000 tot € 4700

Werkt goed .

Best veel offertes gehad

Goede ervaring

ALLES VOLGENS AFSPRAAK

Genoeg te kiezen

Een handige manier om in contact te komen met meerdere partijen en verschillende offertes te ontvangen. De een komt langs, de ander offreert vanachter de PC op kantoor. En je kunt zelf kiezen wat je het meest aanstaat qua prijs, voorwaarden én het vertrouwen die de partij bij je achterlaat.

Genoeg te kiezen

Allemaal te duur

Allemaal te duur

Goede ervaringen met offerte vergelijker

Ik had me aangemeld voor diverse info over spouwmuurisolatie. Binnen een paar dagen belde me diverse bedrijven op voor een afspraak te maken. Veel verschillende info gekregen wat betreft de isolatie methode en de producten. Dus als je door het bomen het bos niet meer ziet , is het raadzaam om een offerte vergelijker er bij te halen. Ook werd ik nog gebeld of tevreden was. Ik heb hun mijn feedback verteld.

Snel gereageerd

Zeer goed info gesprek

Van de bedrijven goede prijzen en uitleg gehad.

Duidelijk en goed

Het kan altijd beter

Veel reacties gehad maar de prijzen waren soms hoger dan wat ik had verwacht

Ik heb een prima ervaring met offerte vergelijker

Na mijn aanmelding kreeg ik dezelfde dag nog 4 offertes van verschillende bedrijven. Daar zaten 2 bedrijven bij die mij aanspraken. Na bezoek aan huis van hun medewerkers heb ik mijn keuze voor zonnepanelen kunnen maken. Na 3 weken lagen ze op mijn dak.

Correcte werk- en handelwijze

Offertevergelijker is een hulp voor je beslissing. Ze willen je graag goed van dienst zijn.

Heb een offerte aangevraagd en kreeg een uitstekende follow-up.

Prima ervaring!

Snelle offertes van (merendeels) goede partijen

Kreeg snel offertes met de meeste partijen met een offerte op maat op basis van een bezoek aan huis.

Uitstekende bemiddeling

Keurig geholpen, diverse aanbiedingen ontvangen

Er wordt snel actie ondernomen

Via offerte vergelijker had ik binnen 2 dagen de offertes waar ik om gevraagd had

Positief, snelle reacties en oede voorlichting

zie boven

Overall was nice, got some good quotes

I received responses almost immediately, and within a few days, I had multiple quotes to compare and make a decision. All the contractors were friendly and understood the requirements well. The quotes were very competitive and reasonable. Overall, I was pleased with the site's capabilities.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.