Goed en snel geholpen

3 belletjes van 3 verschillende bedrijven achter elkaar gekregen, aanbod voor een vrijblijvende check aan huis genomen en afspraak binnen een week gerealiseerd. Kortom vanaf moment van bellen met het bedrijf tot aan het leggen van de vloerisolatie binnen 2 weken geregeld.

snel en accuraat gereageerd

in 2 dagen al reacties, na 8 dagen zonnepanelen geplaatst

snelle reactie

snelle reactie, dezelfde dag. wel bedrijven niet direct uit de buurt. offertes dezelfde dag gekregen

Doen wat ze zeggen

Werkt goed, bedrijven nemen snel contact op.

Nette maar heel veel aanbieders

Nette maar heel veel aanbieders waardoor ik de bomen door het bos niet meer zag!

Zeer efficiënt.

Alle offertes binnen 2 weken binnen.

Daar had ik wat aan

Via offertevergelijker ben ik in aanraking gekomen met 3 bedrijven die mij vrijblijvend wilden adviseren over bezuinigen op energiekosten door aanleg van een warmtepomp. Prima dienstverlening. Na het eerste gesprek wist ik wat ik wilde weten.

De bedrijven reageerden goed en snel

De vragen wat ik had werden goed beantwoord

Heel veel goede offertes mogen ontvangen

Ik had er nog nooit gebruik van gemaakt, maar het scheelt wel veel uitzoekwerk. Reacties van bedrijven meer dan voldoende en ook de juiste partij kunnen kiezen om al het werk uit handen te nemen. Top!

Snelle, ruime hoeveelheid reacties.

De ochtend na de offerte-aanvraag, stond de telefoon roodgloeiend. Met 4 bedrijven een afspraak gemaakt en 3 verschillende manieren van vloerisolatie leren kennen. We hebben onze keus niet persé op het goedkoopste bedrijf laten vallen, maar de netst werkende en waar we het beste gevoel bij hadden.

Handig en snel!

Heerlijk snel een aantal offertes kunnen uitvragen. Uiteindelijk gekozen voor een partij die netjes hun huiswerk had gedaan en snel tot een scherpe aanbieding konden komen. Wel had ik het fijn gevonden als ik het aantal offertes kon limiteren, want na 4 offertes zat de winnaar er al wel tussen.

Snel en zeer behulpzaam om het juiste bedrijf voor ons te vinden

Snel en zeer behulpzaam om het juiste bedrijf voor ons te vinden, We waren op zoek naar concurrerende prijzen voor nieuwe ramen en deuren en werden heel snel in contact gebracht met 5 bedrijven.

Snelle reactie.

Op mijn verzoek om informatie kreeg ik een zeer snelle reactie van 4 aanbieders. Op de voor ons meest gunstige aanbieding zijn we ingegaan.

Zeer goed!aanrader

Makkelijk

Als je aangeeft wat je zoekt dan krijg je een bevestiging dat er binnenkort contact met je wordt opgenomen. Ik heb dat met zonnepanelen en met vloerisolatie gedaan. De dagen erna werd er door verschillende bedrijven contact met mij opgenomen. En bij zowel bij de zonnepanelen als vloerisolatie hebben wij de juiste keuze kunnen maken.

Prima. Genoeg aanbieders binnen twee dagen

Handig

Snel een reactie; hoewel niet allemaal relevant

Had spontaan mijn gegevens ingevuld en werd vrij snel benaderd door 3 kozijn/glasbedrijven. Heb er wel 2 meteen geweigerd (omdat +3 uur rijden van kijn huia onlogisch leek voor mij). Voor de rest goed te woord gestaan en geholpen; en uiteindelijk ook een offerte ontvangen van het overgebleven bedrijd.

Benadert door verschillende bedrijven en offertes ontvangen

Je kan goed vergelijken en de juiste keuze te maken

Goede ervaring mee gehad.

Een makkelijke manier om te maken met bedrijven voor een offerte.

Goede ervaring gehad om van jullie diensten te gebruiken.

Direct veel reacties

Veel bedrijven reageren snel

Hele leuke contacten gehad

Nette en geen opdringerige telefoontjes gehad. En een paar uitgenodigd voor een offerte

Snelle opvolging, goede kwaliteit in geselecteerde bedrijven

Binnen een dag na registratie bij Offertevergelijker hadden al 3 bedrijven respons gegeven. Tijdens vrijblijvend bezoek veel mogelijkheden en alternatieven besproken en daarmee goed geïnformeerd om overwogen keuze te kunnen maken.

Snelle en correcte verwering van mijn vraag

Prima selectie van bedrijven voor het opnemen en verwerking van een mooie offerte.. Goede service en nette benadering en afhandeling.

Goede informatie

Goede duidelijk informatie met goede aanbieders die aangesloten zijn bij het garantiefonds. Het is zelf anders moeilijk het juiste bedrijf uit te kiezen.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.