onopvallend doch goed georganiseerd

alle aanbevolen bedrijven hebben zich gemeld, uit een van die drie heb ik een keus gemaakt. Zonnepanelen en airco worden op 9 oktober a.s. geplaatst

Allesomvattend

Tijdens een grote verbouwing aandacht geschonken aan verduurzaming (van het gas af) Niet alleen de airco is een optie maar ook renovatie van trappen en andere wensen kunnen worden vervuld. Niet alle aanbieders komen langs wat jammer is maar diegene die wel langs zijn geweest zeer open, meedenkend zowel in optie als het kostenplaatje.

Diverse bedrijven hebben mij benaderd

Dus geen loze beloftes. Echt bedrijven die je van dienst willen zijn . En vooral meedenken met wat er allemaal nodig is .

Fijne ervaring

Fijne ervaring met offerte vergelijker. Er werd al snel contact met mij opgenomen door verschillende zonnepanelen bedrijven en ik heb hierdoor een goed overwogen keuze kunnen maken met welk bedrijf ik in zee ben gegaan.

Prima mogelijkheid om de juiste keuze te maken

Kreeg namen en gegevens van diverse leveranciers voor zonnepanelen. Dit stelde mij in staat om diverse offertes te laten opstellen en de juiste te kiezen.

Na het invullen van de gegevens bij Offertevergelijker kwamen al snel de offertes van leveranciers binnen. Handig om zo offertes te kunnen vergelijken.

Snel overzicht, inzicht en offertes voor het isoleren van je huis

Heb offerte vergelijker ingezet voor het selecteren van een partij die met een goede prijs en service verhouding ons huis kon isoleren.

Eenvoudige manier om duidelijk een offertevergelijk te kunnen maken

Een kanaal om direct een aantal offertes op te vragen van bedrijven.

Goeie bedrijven aangeraden

Ik heb diverse goede offerete gekregen. Alles op een goede termijn.

Goed geregeld

Je krijgt contact met bedrijven die een airco willen plaatsen.

Perfecte tussenpersoon

Offertevergelijker bracht ons met de juiste partij in contact

Quick and supportive

Thanks for tour help it was great but some conditions change on my side and i will be postponing the investment

Mijn aanvraag is verstuurd naar goede bedrijven. Er kwamen mensen vrijblijvend langs om een offerte te maken voor de traprenovatie. We hebben een bedrijf gevonden die tot volle tevredenheid de trap voor een redelijke prijs heeft gerenoveerd. Mijn dank aan offerevergslijker. Top gedaan. Diana

Gevonden wat ik zocht via de site

Snelle reacties van diverse aanbieders , niet met iedereen contact kunnen krijgen maar uiteindelijk wel een offerte gekregen.

Correct

Ondanks dat ik mijn twijfels had bij dit soort bemiddeling werd ik keurig benaderd door een 3-tal nette aanbieders zonder adders o onder het gras of andere verborgen verplichtingen. Daarna netjes teruggebeld door de mensen of ik inmiddels geholpen was. Kortom netjes!

Voor het eerst gebruik van gemaakt en naar tevredenheid!

Snelle opvolging door vriendelijke vakmensen! Top!

Tevreden

Zeer tevreden over de offertes die ik heb ontvangen. Ik ben daardoor een stuk wijzer geworden over de prijzen en de verschillende varianten die te koop zijn.

Na korte invullijst direct na 4 partijen offertes uitgestuurd. Deze partijen belde binnen no-time op voor het maken van een afspraak. Voor het isoleren van het huis en het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Prima voor elkaar

Via deze site een airco specialist gevonden en binnen paar dagen geïnstalleerd en al , top!!

Alle bedrijven die jullie hebben gestuurd daar doe ik zaken mee.

Snel Verschillende offertes ontvangen, waardoor gemakkelijk een weloverwogen keuze gemaakt werd.

Door de verschillende offertes snel een keuze kunnen maken en een laadpaal laten installeren.

Erg handig

Goede partijen geselecteerd die allen kwaliteit kunnen leveren

Makkelijk en snel

Ik zocht op internet en kwam bij offerte vergelijken tegen en heb ik 3 bedrijven mij gebeld en brengen een offerte uit. Makkelijk en snel

Goede, snelle service

Offertes snel binnen van betrouwbare partijen. Binnen 2 weken een keuze kunnen maken, zonder spijt.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.