Naar verwachting. Offertes aangevraagd en 3 aanboden gekregen.

Goede ervaring duidelijke comunicatie

Prettige ervaring en snelle duidelijke offerte,s

Goede service door snelle reactie

Ik kreeg snel reactie op mijn uitvraag, niet te veel maar ook niet te weinig. Prettig dat je kunt vragen om niet te veel offertes, wilde ook niet platgebeld worden.

Handig dat je niet zelf hoeft te zoeken

Na mijn aanvraag voor spouwmuur- en vloerisolatie werd ik meteen de dag erna door 4 bedrijven gebeld. Ik had op één dag afspraken ingepland met alle bedrijven, alleen op de dag zelf belden er 2 af. De laatste 2 gaven namen de tijd voor uitgebreide uitleg over de door hun gebruikte methodes, gevolgd door een duidelijke offerte. Ze konden ook al binnen een paar weken beginnen met de werkzaamheden. We hebben uiteindelijk gekozen voor één van de bedrijven, op basis van het door hen geadviseerde isolatiemateriaal en het feit dat hun accountmanager een bouwkundige achtergrond heeft. Wat ik prettig vind aan Offertevergelijker.nl, is dat je niet zelf 'de boer op hoeft' om verschillende bedrijven te zoeken. Ik zou anders niet weten waar ik zou moeten beginnen.

Mooi dat dit bestaat

Offertevergelijk is een mooi en goed concept. Schijven niet te veel bedrijven aan die contact nemen met je.

Prima geholpen

Er WORDT je geen druk opgelegd, waar je moet kopen/een offerte moet opvragen. Vriendelijk geholpen! G. Meijer

Super snel binnen een dag 3 offertes ontvangen

Ik heb een aanvraag gedaan binnen 24 uur drie offertes ontvangen voor een airco. Binnen een week zijn de 2 bedrijven die de beste offertes hebben gegeven langs gekomen. Zonafhankelijk kwam met de beste offerte ze hebben het netjes en snel geïnstalleerd binnen 3 weken zijn ze geplaatst. Ik ben zeer tevreden een echte aanrader!

Snel en zorgvuldig

Snel na Offertevergekjjker kreeg ik meerdere reacties. Met drie ervan gesprek gehad en kreeg eerlijke adviezen.

snel geholpen met offertes, en direct actie kunnen ondernemen

prettige en vriendelijke hulp

Geweldig advies!

Via de offertevergelijker kregen we snel 3 reacties. Direct een afspraak gemaakt voor bezoek om een offerte te maken. Daarbij is heel goed gekeken naar de oude aanwezige isolatie en was de conclusie: niet doen. Teveel investeren om te verbeteren en dat was niet lonend. Daar zijn we dankbaar voor. De andere firma‘s hebben we direct afgezegd.

Prima om te vergelijken

Was fijn om een overzicht te hebben van aanbieders

Ik zocht een airco uiteindelijk offertes gekregen van verschillende bedrijven en een goede keuze kun

Erg makkelijk gewoon aangeven wie je moet bellen (airco bedrijven)in mijn geval. En binnen een week heb je 6 offertes en een goed beeld met welke partij je in zee wilt gaan.

Snelle en prettige afhandeling.

Snel contact, duidelijk uitleg en zonnepanelen binnen 3 weken. De monteurs dachten goed mee over de mogelijkheden van aanleggen omdat het eerst leek dat niet alles zou passen ivm dakkapel. Er hoefde ook niets door het huis worden aangelegd behalve in de meterkast.

Prim geholpen!

Prima ondersteuning en offertes gehad van passende bedrijven.

Superhandige tool

Snelle reacties met serieuze partners

Kreeg 4 geschikte en gecertificeerde bedrijven aangereikt.

Was op zoek naar betrouwbare bedrijven voor extra zonnepanelen, kunststof kozijnen en muurisolatie. Voor alle 3 de duurzaamheidsthema's ontving ik 4 bedrijfsnamen, waarvan ik er steeds 2 liet komen voor een offerte. Soms belde men al binnen 1 uur nadat ik de namen had gekregen. De Offertevergelijker informeerde 2x via een telefoontje of de procedure liep en hoe het ermee stond. Al-met-al een prettige instantie om geschikte bedrijven aangereikt te krijgen.

Snelle actie zonder spam effect

N.a.v. indschrijving werd er snel door 3 partijen contact opgenomen. Alle drie in de buurt en niet te opdringerig. Uiteindelijk ook bij 1 van de drie een opdracht geplaatst.

Snelle reactie's

Snelle reactie's en kundige bedrijven

Niet meer contact dan is afgesproken

Op zoek naar aanbieders van zonnepanelen heb ik contact gehad met 3 aanbieders. Ik ben niet suf gebeld door nog meer partijen. Prettig! Afspraak is afspraak.

Snelle reacties en goede offertes

Snelle reacties van bedrijven. Goede en uitgebreide offertes waar je wat aan hebt. Goed te vergelijken met elkaar. Ik ben geslaagd.

Ik ben erg geholpen door deze site

Ik was op zoek naar een betrouwbare partij voor een airco unit. Via deze site kreeg ik voldoende inzicht voor het maken van mijn keuze.

3 goede bedrijven doorgestuurd gekregen

Wij hebben 3 bedrijven doorgestuurd gekregen en ze hebben ook alle 3 contact opgenomen. Daar hebben wijnen uiteindelijk 1 van gekozen die voor ons de zonnepanelen geplaatst heeft. Wij zijn er blij mee.

Zeer vriendelijk en begripvol

Boven mijn verwachting werd ik geholpen door een mannelijke medewerker die zeer geïnteresseerd was en empathie toonde voor mijn situatie, bedankt .,!

Idiaal om van deze site gebruik te maken

Top bedrijf die voor mij de zonnepanelen en airco regelden

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.