Komen afspraak na

Je krijgt betrouwbare bedrijven. Die je gaat bellen. En het is overzichtelijk

Efficiënt en niet opdringerig

Wij hebben offerte vergelijken ingezet voor het verkrijgen van offertes van zonnepanelen leveranciers. De dag na de aanvraag werden we gebeld of de gegevens klopten en snel daarna ontvingen we de eerste offerte. Een aantal weken later ook nog gebeld door offertevergelijker of iedereen gereageerd had….totaal niet opdringerig! Wij zijn heel tevreden!

Er geen tijd overheen

Nadat ik de offertevergelijker hebbingevuld , werd ik al de volgende dag benaderd. De bedrijven in kwestie hebben zich ook netjes voorgesteld en hun mogelijkheden uitgelegd. Afspraak gemaakt met een paar bedrijven van keuze en nu staat er in januari een afspraak gepland

Goede communicatie

Sturen goede betrouwbare bedrijven aan en feedback wordt ook gewaardeerd

Snel en gemakkelijk

Op een snelle manier in contact met meerdere bedrijven. Erg gemakkelijk

Duidelijk en netjes

Duidelijk en netjes

Direct kontakt met de juiste bedrijven, met allemaal verschillende materialen en prijzen waardoor wij een juiste keuze konden maken. We zijn op een nette vriendelijke manier benaderd.

Snelle doorgave van potentiële aanbieders

Wij ontvingen snel adresgegevens van aanbieders en deze namen ook snel contact op voor het maken van afspraken.

Alles ging netjes

Keurig afspraak gemaakt onderzoek gedaan en eerlijk advies gegeven.

Er is gedaan wat Men belooft

Men heeft gedaan wat er is beloofd

Positief, redelijk objectieve adviezen gekregen

Positieve ervaring. Ik kreeg van meerdere bedrijven het advies dat vloerisolatie in onze situatie niet haalbaar is. 1 bedrijf is komen kijken en advies was duidelijk . Ook prettig dat de gemeentelijke adviseur ook was benaderd en advies gaf

Goede adviezen en snelle reactie

Goede adviezen

Prima gelopen

Met offerte vergelijker had in binnen 1 dag verschillende offertes waarvan ik er ook een uitgekozen heb.

Snel aanbod

Zeer snelle reactie van 3 drie bedrijven met goede reviews

Snel reactie van meerdere aanbieders

Goede keuze kunnen maken

Goede afwikkeling , vriendelijk

Vriendelijke klantenservice, en de bedrijven waren snel met de offertes.

Offerte aanvraag voor verbouwing

Na een verzoek te hebben ingevuld voor offerte aangaande een verbouwing is mijn aanvraag vrijwel gelijk verwerkt en ben ik binnen een paar uur/dagen benaderd door bedrijven die mij de gewenste offerte hebben toegestuurd. Ik ben ook met 1 van deze bedrijven akkoord gegaan.

Snel resultaat.

Drie goede bedrijven reageerden. Goed reviews en beoordelingen nagezocht. Offertes vergeleken en keuze gemaakt.

Snel contact met professionele partijen

Na mijn aanvraag werd ik binnen een paar dagen in contact gebracht met vier professionele partijen. Zij hebben mij voorzien van adequaat advies over het toepassen van een warmtepomp of airco voor mijn woning, inclusief een bijbehorende offerte. Zeer tevreden over de snelheid en de kwaliteit van het advies.

Goede afspraak waren precies op tijd

Werd netjes gewerkt en werd ook alles schoon achter gelaten

Prima uitstekend

Duidelijk goede afspraak

Komt afspraak na

Met één e-mail bericht en één keer bellen aan gemeld bij div. bedrijven voor isolatie. 4 bedrijven zijn er geweest voor isolatie,en met één bedrijf in zee gegaan. Ging heef één heel eenvoudig. Aanrader om heer mee contact te maken.

A good way to get quotes

I was looking to replace some windows and I was able to get quotes from several different companies in the area which I wouldn't have been able to find otherwise.

Correct

Binnen 10 dagen had ik 3 offertes ontvangen.top

Ben prima geholpen

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.