4 offertes gehad binnen 1 week

Werkt goed. 4 duidelijke offertes binnen 1 week. Was snel beslist. Zijn in zee gegaan met "Holland Isolatie Service"

Netjes !!

Door veel B.v. s benadert en en we zijn met 1 partij in zee gegaan

Goede offertes ontvangen.

Via offertevergelijker.nl ben ik benaderd door vertegenwoordigers van drie serieuze bedrijven met deugdelijke informatie. Dat maakte het beslissingsproces een stuk overzichtelijker.

Snel aanbod van bedrijven.

Bedrijven zijn netjes en ik heb een keus kunnen maken.

goede ervaring al is het wel dat er misschien wat meer sturing kan zijn aan degene die dan reageren, zodat niet iedereen meteen belt zodat je algauw het overzicht kwijt bent wie wanneer komt en dat ook duidelijk via een mail laat weten met een acceptatie daarop volgend voor de bevestiging dat de afspraak er ook staat.

Handig doch de respons is niet altijd alert.

Het is altijd zinnig om prijsopgaven van verschillende aangesloten partijen te ontvangen. Maar dan moet men wel adequaat reageren en niet na meer dan een week. Op deze wijze hadden we bij de twee snelst reagerende, twee duidelijk concurrerende offertes waar we, na een huisbezoek van een van hen, mondeling konden worden overtuigd van de prijs-/kwaliteitverhouding. Hiermee gingen wij dus ook zaken doen. Inderdaad belden daarna pas twee andere gegadigden van de vier aangeboden leveranciers.

Im 1 woord geweldig

Van de bedrijven die er maar 1 die zich niet aan de afspraak hield,door niet op de afgesproken dag en tijd te komen.

Goed geholpen.

Vriendelijk personeel. En vaak gebeld om te vragen als alles naar wens was.

Betrouwbare aanbieders

Alle bedrijven die via offertevergelijker contact hebben opgenomen, waren serieus en gaven goed advies, tegen eerlijke prijzen. De bedrijven hebben zich allemaal de moeite genomen om in een goed gesprek hun product duidelijk uit te leggen. Gaf mij een goed gevoel. Ik heb nog geen beslissing genomen, maar als ik een beslissing neem, dan ga ik zeer zeker in zee met één van de bedrijven die bij mij langs zijn geweest. Offertevergelijker is zeker aan te raden.

Makkelijk geregeld

Voor de traprenovatie heb ik gebruik gemaakt van de vergelijker en binnen no time waren er meerdere partijen die contact opnamen. Scheelde een hoop zoekwerk en zo is inmiddels de bestelling al voor de renovatie al gedaan.

Helemaal goed

Ik ben benaderd door drie leveranciers welke alle drie een offerte hebben aangeleverd ,de beste uitgekozen.

Snelle service!

Na aanmelding werd ik binnen 3 kwartier door 3 bedrijven gebeld en had ik meteen 3 afspraken staan. Super snelle en fijne service

Goed en snel geholpen

Binnen een aantal dagen 3 offertes binnengekregen, inclusief bezoek van de bedrijven. Offertes waren helder en kon ik snel een keuze maken

Uitstekende service

Na aanvraag snel contact met meerdere bedrijven zodat ik een keuze kon maken. Heel fijn dat de aanvraag wordt doorgezet door offerte vergelijker en je daardoor zelf de verdere keuze kan maken!

Snel en goed geregeld

Er zij drie bedrijven geselecteerd.

Binnen enkele dagen is met drie bedrijven een afspraak gemaakt over een adviesgesprek. Bij dit gesprek werd ook meteen een offerte gepresenteerd.

Offertes Airco huis

Snelle meldingen van installateurs aangaande leveren en plaatsen van Airco's

Ben goed geholpen door een aantal bedrijven uit de. Regio die met ons contact hebben opgenomen

Goed vandaar mijn cijfer

Goede bedrijven voorgesteld waarvan een daarvan opdracht gegeven namelijk isolatie centraal

Gewoon goed

Alles goed geregeld snelle reactie van de bedrijven

Super fijn

Heel prettig dat je als leek geholpen wordt bij het kiezen van bedrijven voor een bepaalde klus, in ons geval isolatie. Hele duidelijke communicatie en terug koppeling. Ik maak er zeker nog eens gebruik van.

veel aanbiedingen van kozijnen leveranciers

al snel veel offertes gekregen. Wel meer dan 3 en dat is wel vreemd

Goede keus van gevraagde bedrijven

De drie bedrijven, waarvan 2 uit de regio, hebben binnen anderhalve week gereageerd en na drie weken was de isolatie al aangebracht. Bedrijven uit de regio hebben mijn voorkeur.

Snelle service en zeker aan te raden als je zelf niet wil zoeken

Offertevergelijker heeft mij geholpen met het zoeken naar verschillende isolatieboeren. dit hebben ze zeer snel opgepakt, binnen 24 uur had ik iemand aan de lijn. Ze hebben mij goed geholpen met mijn vraag. Na dit gesprek gelijk drie verschillende bedrijven gekregen die voor mij een offerte wouden aanbieden

Erg eenvoudig

Prima platform om even snel wat offerte aan te vragen. Binnen een paar dagen had ik al van twee bedrijven de offerte binnen. Iemand van Offerte vergelijker heeft mijn daarna nog gebeld of alles goed is gegaan.

Laanakkerweg 4b

4131PA Vianen

Over Offertevergelijker.nl

Offertevergelijker.nl is een jong online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.