Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten vooral snelle offertes ontvangen, duidelijke informatie krijgen, en vriendelijk worden benaderd. Er zijn tal van aanbieders beschikbaar, zodat men goed kan vergelijken. De service wordt als professioneel en efficiënt beschreven.
Er zijn relatief weinig aanbiedingen gekomen vanuit mijn aanvraag. Degene die kwamen waren niet allemaal even persoonlijk of alleen op zoek naar een snelle verkoop. Daarentegen heel veel contacten gehad van Offertevergelijker zelf of ik meer offertes wilde of meer isolatie.
25 August 2026
S.
Westervoort
Er wordt kort en bondig onderzocht waar je naar op zoek bent. Hierna worden heel snel een aantal bedrijven op de hoogte gesteld die vrij snel reageren. Dit geeft een mooi overzicht van de mogelijkheden. We hebben van daaruit een goede keuze kunnen maken. Het mooie vind ik ook dat er ook contact met je onderhouden wordt over de voortgang. Wat ook een pluspunt is, is dat de service ook stopt als je er geen gebruik meer van wilt maken. Dus geen eindeloze spam berichten.
Kozijnen
31 July 2026
Jeroen
Vonk
Na aanmelding kreeg ik vrij gauw een aantal reacties. Na gesprek met dealers kon ik een vergelijking maken en heb 1 dealer in optie.
Anders
Simon
Bergen op zoom
Onze ervaring was zeer goed, Offertevergelijker gevraagt voor isoleren van ons huis. Binnen een dag diversen bedrijven hebben daarop gereageerd en contact opgenomen, binnen een week de order afgeven bij 1 van de bedrijven. Bij een volgende klus schakelen wij weer Offertevergelijker in.
Allert
Heerhugowaard
Snel reactie, goede aanbieders, vooral ook erg handig om het jezelf makkelijk(er) te maken en geen ellenlange zoektocht te hoeven starten!
Kozijnen
Karen Seidler
'S-GRAVENHAGE
De gevraagde partijen hebben allen een persoonlijke toelichting gegeven. Op basis hiervan een besluit genomen.
29 July 2026
Marcel
Prinsenbeek
Na versturen van mijn gegevens kreeg ik binnen 2 uur de eerste reactie binnen. Totaal 6 reacties gekregen. En daar zat een goeie tussen. Top!
23 July 2026
Wout
Wijk bij Duurstede
Ik heb mijn gegevens achtergelaten en binnen een week had ik 4 offertes binnen. Een keuze gemaakt en na drie weken was de klus geklaard.
22 July 2026
Wim
's-Gravenhage
Meerdere bedrijven namen telefonisch contact op hier kon ik zelf kiezen of ik een offerte wil.
14 July 2026
Coos
Apeldoorn
Werkt prima en goed vergelijkingsmateriaal.
Warmtepomp
Schuifpui
19 June 2026
hayron
Eindhoven
prima, vriendelijk aan de telefoon en offertes ontvangen en waar we offertes van hebben ontvangen hebben we ook nog telefonisch contact mee gehad
19 June 2026
Jeroen van Oosterwijk
De Mortel
Paar bedrijven hebben me vrij vlot benaderd en na uitnodiging ook geweest .offertes gekregen en inmiddels opdracht gegeven. Alles ging makkelijk en soepel. Zeer tevreden.
9 June 2026
Lies Van der veen
Nieuwolda
Na mijn e-mail is er snel actie ondernomen. Ik ben daarna snel door een aantal bedrijven benaderd voor een offerte.
5 June 2026
Evert
Laag-Soeren
Wij hebben dankzij offerte vergelijker een fijne leverancier gevonden voor het plaatsen van een thuisbatterij, die passend is voor onze situatie!
5 June 2026
Chantalle
Born
De helpdesk en ook de digitale afwerking is gewoonweg prima verzorgt.
4 June 2026
Dries
Boekel
Het voldeed aan hetgeen ik vooraf verwachtte!
2 June 2026
Patrick
EDE GLD
Al heel snel na de aanmelding kreeg ik de gegevens van drie bedrijven. Na contact waren er goede gesprekken en drie offertes. Nadat we op die van van SolarFast akkoord hadden gegeven werd de thuisbatterij binnen 14 dagen geplaatst. Jammer dat de meterkastschouw onvoldoende was, waardoor er niet direct een aansluiting van de thuisbatterij gedaan kon worden. Wacht nu al meer dan een maand op een aanpassing door liander.
2 June 2026
Peter
Wijk aan Zee
Na 1 keer invullen van mijn gegevens kreeg ik gelijk offertes toegestuurd.
28 May 2026
Chrik
Oegstgeest
Daar er verschillende manieren van isoleren met goede adviezen en offertes zijn uitgebracht heb ik een juiste keuze kunnen maken waar zeer tevreden over ben.
27 May 2026
Albert van der Elst
Brakel
Prima en snel handelen
22 May 2026
Wim
Abbenbroek
na aanmelden bij offertevergelijker heel snel reactie van diverse bedrijven. uiteindelijk via offertevergelijker een bedrijf gevonden die de opdracht gaat uitvoeren
21 May 2026
jan
veghel
Via Offertevergelijker ben ik snel terechtgekomen bij een aantal leveranciers om kunststof kozijnen te laten plaatsen. De aangesloten bedrijven belde me snel op voor een afspraak, waarna ik ook snel een mooie deal heb afgesloten met een van de bedrijven. Offertevergelijker zelf belde me af en toe om in te checken hoe het ging met het contact tussen de bedrijven en wat de status was van onze offerte aanvragen. Heel fijn en snelle service! Bedankt Offertevergelijker! Zeker aan te raden!
18 May 2026
Vijayta
Lopik
Snelle offertes binnen gekregen
12 May 2026
G
Spijkenisse
Ik had al snel een aantal leveranciers die graag via een adviesgesprek offerte wilden uitbrengen. Ik heb er drie gevraagd, en aan een ervan de opdracht gegund. Kanttekening: je krijgt wel heel veel aanbieders, in mijn geval minstens vijf. Dus als je niet de hele agenda vol wil met afspraken, is het raadzaam om er bijv 2 of 3 te vragen en de rest meteen af te zeggen.
12 May 2026
Gerard
Hoogeveen
Offertevergelijker is een online marketing bureau waarbij we particulieren en bedrijven bij elkaar brengen. Via de website komen er offerte-aanvragen binnen voor klussen in en rondom de woning. Deze offerte-aanvragen controleren wij en zetten we door naar drie relevante bedrijven. Zo helpen wij consumenten bij het kiezen van het betrouwbaar bedrijf voor hun klus en vinden bouwbedrijven eenvoudig nieuwe klanten.
Laanakkerweg 4b
4131PA Vianen