Een auto kopen kan een stressloos ongedwongen ding zijn. Auto Strijder bewijst dat.
Mijn vrouw en ik zijn allebei geen helden als het aankomt op het aanschaffen van een nieuwe auto. We weten ongeveer waar we op moeten letten, maar daar houdt het ook echt mee op. Gelukkig nam de eigenaar van de zaak, Robbert ons meteen serieus en nam hij alle zorgen bij ons weg.
We hebben rustig en ongedwongen een leuk gesprek kunnen voeren en voelden ons op ons gemak. Om die reden hebben we meteen besloten om over te gaan tot aankoop. Er moesten nog wat dingetjes gebeuren. Aangezien het erg druk was heeft hij (voor ons gevoel) hemel en aarde bewogen om dit zo snel mogelijk te regelen. Op dat moment zaten we namelijk zonder auto.
Ze hebben ons goed op de hoogte gehouden van het verloop en hebben de auto uitstekend afgeleverd. In de showroom, rode strik erop en supernetjes. Mijn vrouw voelde zich de koningin te rijk toen ze hem op ging halen. Robbert heeft alle 200 knoppen in het interieur doorgenomen en zelfs de radio werd ingeprogrammeerd op onze favoriete zender.
Echt een mooi familiebedrijf. Qua communicatie, houding en nazorg verdienen ze een dikke tien!