Naar tevredenheid afgehandeld

Maria is zeer betrokken bij haar cliënten, helpt en denkt mee hoe ze de zaak het beste aan kan pakken, en het meest kans van slagen heeft. Zij is geduldig en luistert aandachtig naar wat wij te zeggen hadden, daarbij stelt ze open vragen waardoor de situatie goed in beeld gebracht wordt.

Super fijne professionele ervaring

Ondanks het last minute contact wat ik zocht ben ik erg goed geholpen en op een zeer snelle en professionele manier bijgestaan

• Geholpen door: Maria Psara

Super betrokken, veel kennis en hele sterke en snelle communicatie.

Wij zijn heel erg tevreden over Maria & Sevgi familierecht. Deze dames hebben alles in huis om elke familierecht zaak tot een zo goed mogelijke uitkomst te brengen. Maria helpt ons nu al 5 jaar lang bij alle zaken rondom de alimentatie en omgang met onze (stief) dochter. Omdat dit een heel lastig en helaas steeds terugkerend traject was, hebben we ondanks alle inzet en hulp van Maria nooit de moed verloren. Ondanks een aantal tegenslagen en oneerlijke uitspraken hebben we samen gestreden voor een zo goed en eerlijk mogelijke uitkomst waarbij ze het belang van onze (stief) dochter nooit uit het oog is verloren. We hebben nu dankzij Maria eindelijk rust en een heel goed gevoel bij de uitspraak en afspraken die zijn gemaakt. Maria is heel gedreven en eerlijk en gaat altijd voor je door het vuur om je op alle vlakken te helpen en ondersteunen. Door haar open- en eerlijkheid kan ze je ook goed laten relativeren en schept ze de reële verwachtingen. Reactie tijd is altijd super snel en als Maria er zelf een keer niet was stond haar partner Sevgi meteen klaar om ons te helpen en alles door te laten gaan. We raden deze dames aan iedereen aan!

• Geholpen door: Maria Psara

Prima eerlijke begeleiding bij het tot stand komen van een ouderschapsplan.

Duidelijk, eerlijk en geen extra werk als iets niet nodig is.

Top advocaat

Goed geluisterd naar mijn wensen, realistisch naar mij uitgesproken over de eventuele uitkomst/uitspraak van de zaak. Resultaat : zaak gewonnen ! Heel zakelijk maar ook oprechte persoonlijke en oprechte interesse kwa communiceren en zelfs een kaartje om me te feliciteren met het “ winnen “ van de zaak ! Zou deze advocaat iedereen aanbevelen. Advocatenkantoor met een hart voor mensen. Zowel Sevgi als haar collega die ik gesproken heb toen Sevgi zelf niet in de gelegenheid was. Werkt ook voor iedereen dus, dus mensen die pro deo hulp nodig hebben.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Super professioneel met aandacht en op tijd met adviezen

Mevrouw heeft me tijdens het proces vanaf beginfase heel goed geïnformeerd en getracht mee te denken waar mogelijk. Het was duidelijk dat men betrokken is bij je zaak en probeert er alles aan te doen om je te adviseren. Fijn om mensen tegen te komen die hun werk serieus nemen. Dit is niet vanzelfsprekend heb ik gemerkt uit eerdere ervaringen. Nogmaals bedankt.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Professioneel en zeer fijn contact

Mijn ervaring is ontzettend positief! Wat een fijne meid is Maria. Ze is professioneel, adviseert heel goed en is altijd eerlijk! Ze is altijd bereikbaar en helpt en steunt je. Ik had geen andere advocaat willen hebben als haar. Wat heeft ze mij ontzettend fijn en hoed geholpen in de afgelopen jaren .. ben haar enorm dankbaar voor wat ze allemaal gedaan heeft voor mij! Ik zal daarom ook zeker iedereen ook adviseren en aanraden om naar haar toe te gaan.

Geweldige advocaten

Meedenkend in oplossingen! Positieve kijk ondanks dat het een vervelende situatie is, ben blij met de afspraken die gemaakt zijn. Op naar de goede momenten en tijden.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Hele fijne ondersteuning tijdens de zitting en goed voorwerk.

Hoewel Sevgi waarnam voor Maria was zij prima op de hoogte van de zaak.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Ik kan Maria & Sevgi echt aan iedereen aanraden!

Ik geef een 10, omdat ik geen verbeterpunten kan noemen. Ik ben fantastisch bijgestaan. Ik zocht een familierechtadvocaat die vol voor het belang van mijn kinderen zou gaan en mijn kinderen hebben dankzij Maria Psara echt een stem gehad in de procedures waarin zij tegen wil en dank verzeild waren geraakt. Ik heb Maria ervaren als heel deskundig en professioneel en heel betrokken. Ook de bereikbaarheid vond ik geweldig.

• Geholpen door: Maria Psara

Vakbekwaam en met oog voor de menselijke kant van elk verhaal

Een advocatenkantoor met kennis van alle aspecten van het personen- en familierecht. Zowel juridisch als ook op het sociaal vlak. Makkelijk benaderbaar. Duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden met het behaalde resultaat en de wijze waarop ik ben benaderd. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me meteen op mijn gemak voelde.

• Geholpen door: Maria Psara

Dankbaar voor de hulp en steun!

Tijdens een aanzienlijk lange periode heeft Maria mij bijgestaan op een wijze die bij mij als persoon past. De hulp die zij geboden heeft gaat verder dan 'een zaak winnen'. Ze heeft heel goed kunnen inschatten wat de situatie nog meer nodig had, en dan voornamelijk de hulp voor mij en mijn kinderen. Daarbovenop komt een goede bereikbaarheid (zelfs buiten kantooruren), ze is erg begaan en professioneel. Wanneer je doel is het op een zo goed mogelijke wijze zaken regelen, voor alle partijen, dan is Maria dé persoon.

• Geholpen door: Maria Psara

Heel goede advies en support tijdens hele moeilijke tijden

Mijn scheidingsperikelen gaven me veel onduidelijkheden en stress, aangezien ik volkomen nieuw was in het hele proces en omdat scheiden gewoon een hele emotionele tijd is. Maria Psara heeft hierin mij uitstekende ondersteuning gegeven. Empathisch, uitermate kundig, altijd oplossingsgericht (voor beide partijen) en heel sterk in de communicatie. Ik wens niemand een scheiding toe, maar als het toch zover komt dan kan ik de familierecht en mediation diensten van Maria zeer aanraden.

Larenweg 52 eerste etage

5234 KA 's-Hertogenbosch