Goede communicatie ze luistert echt naar je, ik ben heel goed geholpen,
ik heb het gevoel dat ik uitstekend bij bijgestaan. Er werd een reeel verwachtingpatroon geschetst. Daarbij had ik het gevoel dat er goed werd ingespeeld op mijn argumenten, die in de rechtszaak goed verwoord zijn met een resultaat wat boven verwachting was. Boven verwachting wil niet zeggen dat het resultaat niet rechtvaardig was. Uiteindelijk zeer tevreden!
Hier mijn ervaring, Ik kan enkel zeggen dat mijn ervaring als zeer positief is ervaren. Goede kennis van zaken en een hele goede afhandeling
Fijne advocate met altijd een luisterend oor en bij vragen ook altijd een snelle reactie. Maria stelt je ook gerust als je dat nodig hebt en pakt dingen super snel op. Een hele fijne ervaring!
Sympathiek, goed geholpen
Maria heeft ons uitstekend geholpen. Zij is duidelijk in haar uitleg en werkt resultaatgericht. Zij is begripvol en denkt mee. Wij zijn zeer tevreden.
Maria heeft mij zeer goed bijgestaan. Fijne duidelijke communicatie en een doelgerichte aanpak die er toe hebben geleid dat ik heel tevreden ben met het resultaat waarmee het dossier gesloten kon worden. Er is een hele goede balans gevonden tussen mijn wensen en dat wat juridisch mogelijk is.
Mevrouw Akpinar heeft mijn zaak goed geleid. Ze heeft veel sympathie en rust, dat straalt ze ook uit. Erg deskundig en meelevend, bedankt nogmaals voor al uw hulp.
Je wordt super goed bijgestaan bij alle stappen die genomen worden of gaan worden. Goede voorbereiding en er word echt naar je geluisterd!
Sevgi heeft haar uiterste best gedaan maar mevrouw probeert er nog steeds onderuit te komen zelfs met de deurwaarder. Is om moedeloos van te worden.
Maria Psara is de eerste advocaat met wie ik in aanraking ben gekomen. Ik had zoveel angst gevoelens maar zij hielp mij door alles heen. Ze heeft echt een luisterend oor, ze steunt haar cliënten volledig en door haar steun heen corrigeert ze ook (op de juiste manier). Los van het feit dat ze ondersteund zorgt ze ervoor dat alles goed zit, dus wanneer er wat is wat ik als cliënt niet goed aanpak helpt ze ook daarin. Ik zou haar iedereen aanraden! En stiekem mis ik onze gesprekken.
Zeer vriendelijke service. Doen precies wat ik er van had verwacht. Top service betrokken op voorhand en achteraf.
Snel en goede hulp bij onze scheiding ontvangen
Tijdens een noodkwestie contact opgenomen met mevrouw Sevgi. Ondanks dat ze ongetwijfeld een drukke agenda heeft, heeft ze me gelijk geholpen omdat ze zag dat dit niet kon wachten. Heldere en duidelijke communicatie. Afspraken werden na gekomen zoals afgesproken. Maar vooral de expertise van mevrouw Sevgi en haar betrokkenheid bij de zaak zijn voor mij het meest waardevol.
Wegens een zwaar emotioneel moment in contact gekomen met Maria. Een hele fijne advocaat met een fijn inlevingsvermogen. Maar gaf ook zeker goede raad/tips. Maria is zeer professioneel, betrokken, open en eerlijk naar je toe. Dat is wat ik zo waardeer aan Maria.
Super goed en snel geholpen en de zaak meteen de eerste keer gewonnen. Dankjewel Sevgi.
Zeker een advocaat die je moet nemen, ze weet wat ze moet doen. Ze is heel rustig, professioneel en goed voorbereid op alles.
Betrokken advocaat die luistert en het juiste advies geeft!
Fijne benadering, veel contact gehad, via whatsapp en email goed bereikbaar. Goede adviezen gekregen. Dank hiervoor!
Goede inzet betrokken en een fijne samenwerking.
Zoals ik in de titel al zei: Heel erg toegewijd en altijd bereikbaar of snel een reactie. Dit vind ik erg fijn. Het toegewijde omdat Maria hiermee bewees dat zij mij echt wilde helpen en zo kon ik haar meteen vertrouwen in wat zij doet. En het altijd bereikbaar zijn en snel reageren, is gewoon fijn. Ik voelde me gehoord, dat was in mijn situatie nieuw. Ik ben hier heel erg blij mee. Ook hoe Maria mij heeft bijgestaan tijdens de rechtszaak. Echt een aanrader is dit dus en mocht het nodig zijn dan weet ik Maria te vinden.
Goeie ervaring met Maria & Sevgi. Dank voor je tijd en inzet Sevgi. Het beste, M
Ik ben zeer tevreden over de inzet van Maria als mijn advocate. Haar juridische kennis is indrukwekkend, zo is ze bijvoorbeeld ook op de hoogte van alle jurisprudentie en van alle relevante pilots/projecten. Al heeft ze samen met haar compagnon een zeer goedlopende advocatenkantoor, geeft ze je altijd het gevoel of ze alle tijd voor je heeft en doe je nooit tevergeefs een beroep op haar. Ze zit bovenop je zaak, geeft tijdig een signaal als je als client een actie dient uit te voeren. Heeft altijd alle begrip voor je, legt alles geduldig en duidelijk uit en geeft je het gevoel of jij haar enige cliënt bent. Ze heeft mij begeleid bij het proces voor kinderalimentatie en omgangsregeling voor mijn kind. Ik ben meer dan tevreden over de uitkomst, waardoor er nu meer rust in ons gezin is. Ik kan Maria dus echt van harte aanbevelen als je een advocaat nodig hebt die deskundigheid met persoonlijke aandacht en warmte combineert. Ik ben dan ook volledig eens met de slogan op hun website: 'Wij helpen en begeleiden mensen naar een een nieuwe toekomst'. Mocht ik in de toekomst nogmaals een personen- of familierecht advocaat nodig hebben, zal ik zondermeer weer voor Maria kiezen.
Zowel mw. Psara als mw. Akpinar zijn erg professioneel en bereiden alles goed voor.
Maria is zeer betrokken bij haar cliënten, helpt en denkt mee hoe ze de zaak het beste aan kan pakken, en het meest kans van slagen heeft. Zij is geduldig en luistert aandachtig naar wat wij te zeggen hadden, daarbij stelt ze open vragen waardoor de situatie goed in beeld gebracht wordt.
Larenweg 52 eerste etage
5234 KA 's-Hertogenbosch