Betrokken en allemaal erg vriendelijk

Mijn ervaring was vanaf het begin af aan goed. Maria heeft het tot een goed einde gebracht.

• Geholpen door: Maria Psara

Fijn contact met alle medewerkers, menselijk en meedenkend. Echt een aanrader!!!

• Geholpen door: Maria Psara

Mevr. Maria Psara heeft mij uitstekend bijgestaan. Echt een vertrouwenspersoon die je coachend door een moeilijke periode helpt. Zij is efficiënt, zeer behulpzaam en werkt zeer vlot. Haar manier van communiceren is daarnaast correct en zeer prettig. Ik ben het hele proces goed op de hoogte gehouden en zou Maria dan ook zeker aanraden. Een hele fijne samenwerking. Nogmaals bedankt Maria Psara.

• Geholpen door: Maria Psara

Fijn en duidelijk om mee samen te werken

Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Ze denken ook echt met je mee. En pakken het op.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Respectvol, doorzetter, oog voor haar cliënten.

Zeer respectvol, heeft enorm doorzettingsvermogen, weet waar ze over praat en kan ook verder kijken/ mee denken met haar cliënten. Altijd belang voor haar cliënten staan voorop. Hele goede advocaat voor familie recht. Ze heeft ook de rechtszaak gewonnen en gaf mijn ook vooraf informatie wat ik kon verwachten van de rechtszaak. Mevrouw Sevgi Apkinar die raad ik iedereen aan.

Perfect!!

Ik ben zeer vakkundig bijgestaan met een snel en goed resultaat.

Top advocaat!

Ik kan deze advocaat echt aanbevelen!goed in haar werk!!

• Geholpen door: Maria Psara

Maria & Sevgi zou ik zeker aanraden.

In de meest moeilijke tijd uit mijn leven heeft Maria mij en mijn ex partner tijdens onze scheiding ontzorgd en alle zaken in alle rust voor beide partijen tot een goed einde kunnen brengen. Dank je wel Maria

Professioneel, realistisch.

Maria is een professionele advocaat met een luisterend oor. Zij weet waar zij mee bezig is, denkt met je mee en weet van aanpakken.

• Geholpen door: Maria Psara

Met vaart onze echtscheiding begeleid

Met de juiste snelheid ons door het proces geholpen. Tijd gegeven waar dat nodig was en op de juiste momenten de angels uit de materie gehaald. Juridische afhandeling daarmee prettig afgerond. Voor de financiële en daarbij behorende fiscale afhandeling zijn de grote lijnen besproken en werd voor verdere details doorverwezen naar een fiscaal adviseur.

• Geholpen door: Maria Psara

Ik ben erg tevreden over de inzet en betrokkenheid van het gehele kantoor.

Ik merk dat zelfs bij de meest standaard zittingen toch wat extra dingen worden gedaan zoals bv. het opzoeken van eerdere procedures.

• Geholpen door: Maria Psara

Ik ben heel goed geholpen door Maria& sevgi Familierecht Zij heeft samen met mij een heel mooi ouderschapplan op gesteld en als ik haar onder tussen nodig had of een vraag had kan ik haar altijd benaderen ik ben dan ook heel tevreden over haar werkzaamheden

• Geholpen door: Maria Psara

Ik ben goed en duidelijk geholpen

Ik ben erg blij dat Maria mij ondersteund heeft in de kwestie die ik had. Zij had het beste met mij voor, is heel helder en duidelijk. Snelle communicatie vanuit haar kant.

Laagdrempelig, snel, kundig advies

Voor mij is het een prettig idee dat ik Maria kan benaderen wanneer het in mijn scheidingsproces moeizaam gaat om als ouders tot afspraken te komen. Ik heb Maria ervaren als benaderbaar, aan kunnen sluiten bij mij als persoon en kundig in het handelen als advocaat waarbij zij ook een helder kader schetst. Dit schept vertrouwen. Maria en Sevgi zijn goed te bereiken, er wordt snel contact gelegd en afspraken gemaakt. Ik kan weer verder.

• Geholpen door: Maria Psara

Fijne mediator en advocaat, die de tijd neemt

Mijn scheiding werd heel prettig begeleid. Zodat deze in korte tijd en zonder veel hobbels geregeld is.

• Geholpen door: Maria Psara

TOP advocaat Maria geeft een ongehoorde vader een nieuwe kans

Ik heb Maria een aantal jaren geleden leren kennen door mijn vriendin. Maria heeft mij nooit veroordeeld zoals mijn ex partner en haar milieu wel deden. Ik zou een crimineel zijn en hierdoor een slechte vader maar, ondertussen was ik gewoon een liefhebbende vader die geen kans kreeg en ongehoord bleef. Maria zag en ziet mijn vechtlust en liefde voor mijn kind en ben haar ook enorm dankbaar voor haar verdediging door de jaren heen. Ik mag mijn dochter weer gaan zien en zou Maria hier altijd dankbaar voor blijven.

Goede advocaat

Maria Psara heeft me goed bijgestaan bij het vastleggen van de zorg en omgangsregeling van mijn zoon, welke aangepast zou gaan worden omdat vader een uitgebreidere zorgregeling wilde. Ze stond mij goed bij en zette zich volledig in om mijn belangen te behartigen. Ze is deskundig en kon zich inleven in de destijds lopende zaak en heeft zich op alle mogelijke manieren ingezet om de rechter te overtuigen een goede, verantwoorde beslissing te nemen over de zorg en contactregeling.

• Geholpen door: Maria Psara

Persoonlijk. To the point. Toegewijd.

Duidelijke instructies gekregen en voldoende input en feedback, zodat ik altijd wist waar ik aan toe was en wat er van mij werd verwacht. Daarnaast was het contact persoonlijk en heb ik mezelf altijd op mijn gemak gevoeld in deze voor mij enorm zware en moeilijke zaak. Aanrader, dus!

Perfect Team.!!!

Ik vind het zeer prettig samen werken met hun allebei.!! Zeer fijn en vaak ook snel contact.!! Echt om aan te bevelen. Werken netjes. Sturen alles goed door en op. Staan me goed bij tijdens rechtzaken. Echt geen enkel verkeerd woord over.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Klantvriendelijk en super service.

Na 2 advocaten zonder tijd hebben ze me heel snel geholpen. Super service. Het was vooral heel duidelijk wat ze wilde dat ik deed en aanleverde waarmee ze aan de slag konden gaan. Ze weten wat ze wel en niet moeten doen waardoor de uitslag vrij snel duidelijk werd. Zeker een aanrader!

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Ik ben zeer tevreden over mijn zaak. Alles is snel en goed gedaan. Ook over de uitspraak ben ik zeer tevreden. Mvg Danny.

• Geholpen door: Maria Psara

Professionaliteit en uitstekende service!

In het begin is het moeilijk om een advocatenkantoor te treffen dat je begrijpt en tot het uiterste gaat. Iemand die helderheid verleend zodat je EXACT weet wat je kan verwachten en waar je rechterlijk aan toe bent. Door kennis ben ik doorverwezen naar Maria & Sevgi advocaten en kreeg ik meteen een positieve Vibe. Ik ben geholpen door Maria, zij heeft de volledige tijd genomen om mij te informeren over het proces en gaandeweg op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de voortgang. Ik voelde me begrepen door haar en de professionaliteit daarbij stond hoog in het vaandel alsmede de kennis. Ik vond de manier van zaken heel fijn en ben Maria extreem dankbaar voor haar energie, inzet en het eindresultaat natuurlijk. Als kantoor raad ik ze zeker aan!

Geweldige service

Ben zeer netjes en correct geholpen goede en duidelijke uitleg.

• Geholpen door: Maria Psara

Superfijne communicatie en gevoel dat er geluisterd wordt

Maria is een superfijn mens met hart voor haar cliënten. Zij trekt alles uit de kast om hen op haar allerbest te helpen. Ze luistert, denkt mee, is betrokken en heeft een fantastische drive om te strijden voor haar cliënten. Niet alleen Maria, maar alle mensen die bij Maria&Sevgi werken laten je welkom voelen en zetten zich in om je op hun beste manier te helpen! Aanrader dus!!!

• Geholpen door: Maria Psara

Goede advocaat veel kennis en ervaring

Mevr. Psara heeft al meerdere keren mijn belangen behartigd met positief resultaat. ze is duidelijk rechtvaardig en neemt het vak advocatuur serieus. In mijn ogen een top advocaat.

Larenweg 52 eerste etage

5234 KA 's-Hertogenbosch