Uitstekende ervaring met Maria!

Maria, heeft ervoor gezorgd dat mijn echt/vechtscheiding voor mij op alle fronten goed is verlopen. Zij zet haar tanden in elk kortgeding, die ik ben aangegaan met mijn ex en heb daar veel baat bij gehad. Ik vind Maria zeker een aanrader en ben haar enorm dankbaar!

Hele goede advocaten kantoor

Altijd snelle reacties, ondernemen gelijk acties, zijn heel duidelijk en vriendelijk.

Ik vind alles is goed.

Ik vind toch wel snel en handig doorgaan van het echtscheiding.

• Geholpen door: Sanne van Kuetsem

Modern, persoonlijk en kundig.

Maria heeft mij op een fijne, persoonlijke manier geholpen. Ik had nog niet eerder een advocaat nodig gehad en vond het best een stap maar Maria is erg toegankelijk in het contact wat het een stuk makkelijker maakte. De kwestie is naar tevredenheid afgerond. Nogmaals bedankt!

Zeer gedreven

Zeer gastvrij ontvangen en een goed luisterend oor, zeer gedreven in wat zij voor mij konden betekenen. Super actief en zeer betrokken en hielden me met alles heel goed op de hoogte van de zaak.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Goed ondersteund en het gevoel van oprechte betrokkenheid

Ik heb het gevoel dat alles is gedaan om een eerlijk, en rechtvaardig resultaat te behalen. Het resultaat bij de rechter was zeer naar tevredenheid. Het uiteindelijke resultaat niet, maar dat lag niet aan de advocate

• Geholpen door: Maria Psara

Dankzij Sevgi heb ik vertrouwen gekregen in een goede afloop van het juridische traject

Sevgi heeft me juridisch bijgestaan in een ouderschapsregeling. Ik ben hier heel tevreden over. Ze is deskundig, heeft overzicht en pakt het juridische traject op een deskundige manier aan. Ze zet de puntjes op de i en beheerst de kunst om de juiste stappen te zetten op de juiste momenten.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Een behulpzame en geduldige advocaat

Ondanks een moeizame scheiding heeft Sevgi mij geduldig door het proces geholpen.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Fijn contact gehad met Maria.

Maria stond steeds voor me klaar . Was erg vriendelijk en correct.

• Geholpen door: Maria Psara

Zeer betrokken en zeer snelle en goede opvolging

Maria heeft alles goes uitgezocht. Heeft kennis van zaken en schakelt zeer snel. Staat dicht bij je en is zeer betrokken. Zeer oplossingsgericht en verstaat haar vak!

De beste die er is!

Super! Als ik ze nodig heb is ze altijd heel snel en ze is er altijd voor mij en de kindjes.

Heel fijn direct duidelijk

In deze achtbaan was Maria mijn anker. Zij zei tegen mij die stop op de horizon die komt er en die gaan we bereiken. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad maar het is gelukt. Ze dacht mee. Als ik het niet meer zag zitten gaf ze me motivatie om door te gaan. En eerste gesprek dat ze zei maar hier kunnen we wat aan doen. Je moet wat doen. Eindelijk steun en hulp. Erg blij.

• Geholpen door: Maria Psara

Goed bij gestaan op deskundig en juridisch vlak

fijne advocaten kantoor die lang voor me heeft gestreden zo wel binnen als buiten de rechtbank .

Eerlijk en duidelijk

Sevgi schetst een eerlijk en reëel beeld van je situatie. Dat is, ookal is dat niet perse leuk, wel belangrijk. Ik stel haar eerlijkheid zeer op prijs. Dank voor jouw hulp.

Positieve ervaring

Mijn ervaring met sevgi was zeer positief. Voelde mij gehoord. Ze dacht mee met mij en handelde adequaat indien nodig. Zeer professioneel en deskundig. Mijn dank is groot voor het bijstaan in mijn zaak. Mvg

Professioneel, eerlijk en betrokken

Goed bijgestaan door Sevgi Akpinar tijdens mijn echtscheiding waar kleine kinderen bij betrokken waren. Sevgi is professioneel en betrokken. Goed bereikbaar en handelt direct bij spoed. Zij is direct, zegt waar het op staat en geeft duidelijk advies. Ik voelde me begrepen en had vertrouwen met Sevgi aan mijn zijde.

Ze vechten voor je.

Mijn situatie heeft te maken met een complexe scheiding. Maria en Sevgi (en Sanne)hebben me geholpen met meerdere rechtszittingen, zowel simpele als complexe zittingen. Ik voel me gehoord, en er is goede en directe communicatie. Ook bij de 'simpele' zittingen zie je dat ze altijd iets extra's doen. Bij de complexere zittingen voel ik me heel beschermd, dit geeft mij heel veel rust. Uiteraard omdat het voor mij gevoelsmatig ligt, kan het wel eens botsen, dit komt door mij. Ik heb enorm respect voor hun eerlijkheid en geduld. Ik zal ze altijd aanraden.

• Geholpen door: Maria Psara

Oprecht, transparant en zeer vriendelijk en begripvol

(Helaas) meerdere malen gebruik moeten maken van de dienst van mw Psara. Ik ben zeer tevreden. Ze bood altijd een luisterend oor, gaf goede adviezen over haalbaarheid en kwam afspraken altijd na. Naast het juridische stuk heb ik veel steun ervaren in een lastige periode. Ook de dames op kantoor zijn altijd vriendelijk, goed bereikbaar en meedenkend. Ik had me geen betere advocaat kunnen wensen!

Jammer dat ik geen 10sterren kan geven

Ik kan me geen betere advocaat voorstellen, ik ben heel blij met Maria en Sanne, superkundig en heel betrokken.

Super advocaten

Ik heb een hele goede ervaring met het kantoor van Sevgi zeer zeker een aanrader

Fijne advocaat

Super fijn geholpen en luisteren echt na wat je wil. En geven duidelijk en goed advies.

Super goed geholpen!!!

Maria heeft veel ervaring m.b.t familierecht. Ik ben uitstekend geholpen.

Fantastisch bijgestaan!

Maria was mijn rots in de branding tijdens een moeilijke periode. Een enorm fijne persoonlijkheid, ik voelde mij gehoord & gesterkt en samen hebben we een duidelijk standpunt in kunnen nemen. Ze is ontzettend goed bereikbaar en schakelt snel. Ik kan Maria van harte aanbevelen, echt een topper!

Prettige samenwerkijg

Prettige samenwerking, altijd nejes en coorrect behandeld, snelle reactie op je vragen.

Larenweg 52 eerste etage

5234 KA 's-Hertogenbosch