Goed luisterend oor

Mijn ervaring met sevgi was super goed ze heeft de scheiding zo snel geregeld en alles verliep naar wens echt een aanrader

Goede afhandeling.

Goede behandeling en goede ontvangst

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Goede en deskundige begeleiding met eindresultaat naar volle tevredenheid.

Ik heb de begeleiding als zeer prettig en constructief ervaren. Duidelijk en doortastend. Goede en heldere communicatie met een persoonlijke benadering.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Goed, betrouwbaar, kundig en betrokken.

Vervangende toestemming om te verhuizen gekregen, ben u dankbaar.

Strijder!

Mijn ervaring met Sevgi is top. Zij heeft me geholpen de afgelopen 3 jaar m’n moed en kracht bij elkaar te houden en heeft mij bijgestaan als een echte strijder. Nog steeds! Ik kan altijd bij haar terecht en ze staat altijd klaar. Al is het voor de simpele vragen of voor de vele gecompliceerde zittingen. Zonder Sevgi hadden we geen vertrouwen en geen hoop meer in rechtvaardigheid. Met trots en respect kan ik zeggen dat Sevgi naast me staat als een kei harde strijder. De vertrouwen die ik met haar ervaar geeft bovendien heel veel voldoening en steun. Bij haar voel je dat je er zeker niet alleen voor staat. Dankbaar voor haar inzet, haar liefde voor haar werk en haar toevertrouwen met cliënten!

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

I was absolutely satisfied with the service.

Sanne was amazing from the first time we met. She was very attentive and communicative even though t speak very little Dutch, she was able to help me with my legal issues and carried me along through the whole process. It’s very comforting knowing that there is a firm like this that can cater for everyone with their legal issues and they are all young and beautiful as well. Thank you so much Sanne. You provided me with an excellent service.

• Geholpen door: Sanne van Kuetsem

Sevgi is een vrouw die zich kan inleven in haar cliënte!

De tegenpartij heeft aangeven (mijn ex) dat ze er een vechtscheiding van zou gaan maken met als inzet ons kind. Sevgi, heeft alles uit de kast gehaald om mij hierin bij te staan en de juiste begeleiding te geven.

Ontzettend fijne advocaat

Alles werd goed uitgelegd!

• Geholpen door: Maria Psara

Professionele begeleiding bij een scheiding

Zeer tevreden over Maria en Sevgi Familierecht. Na een vervelende periode ben ik terecht gekomen bij Sevgi. Zij heeft mij zeer goed geholpen in mijn scheiding ondanks alles erg moeizaam verliep tussen mij ex partner en mij. Ik ben tevreden met het huidige resultaat!

Snel, accuraat en vriendelijk

Al voor diverse zaken ingeschakeld, altijd snel schakelen, zeer goed bereikbaar en uitermate vriendelijk

Top advocate

Er zijn alleen maar verliezers maar als er een kant alleen maar meer meer meer wil is Maria het juiste adres om daar tegen in te gaan super netjes en correct echt een aanrader

Prima team

Ik heb jullie als zeer goed en fijn ervaren zeker aan te bevelen

Top advocaat

Het was fijn om met Maria samen te werken aan mijn proces. Ze heeft een goed luisterend oor en een perfect filter van wat wel en niet van belang is. Ook is ze een krachtig persoon, ze staat haar mannetje. Ik had het gevoel dat ik alles met haar kon bespreken en zag haar echt als een vertrouwenspersoon. In de rechtbank vond ik haar zeer goed voorbereid, duidelijk en strijdvaardig.

Kei goed

Het is gegaan zoals ik graag wilde

Fantastisch en snel

Uiteindelijk uitgekomen bij maria & sevgi, sevgi heeft me goed geholpen en alles wat ik wou is dan ook daadwerkelijk uitgekomen. Als ik ze in de toekomst nog een keer nodig heb dan kom ik zeker terug.

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Omgang bij kind met beperking

Tijdens een langdurig proces rondom de omgang en gezag ontremd mijn zoontje heeft Maria mij bijgestaan. Een ingewikkeld dossier rondom een kindje met beperking leek voor alle betrokkenen nieuw. Na jaren juridische strijd, is er nu rust.

• Geholpen door: Maria Psara

Ik voelde mij gehoord, gezien en was blij dat iemand voor mij opkwam!

De titel omvat eigenlijk precies het gesprek en de hulp zoals ik deze ervaren heb. Vanaf het eerste telefonische contact voelde ik mijzelf gehoord. Er werd met aandacht geluisterd en begrip getoond. Wat was ik blij dat ik geholpen ging worden! Het intake gesprek was prettig, begripvol en met volle aandacht. Afspraken werden nagekomen en duidelijk geschetst. Gelukkig werd ook het resultaat behaald, Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp!

Fijn en behulpzaam

Ben fijn geholpen door Maria, kortom zeker een aanrader mocht je hulp en advies nodig hebben.

• Geholpen door: Maria Psara

Door Maria weer perspectief en een positieve flow in het leven

Maria heeft ons zeer snel en constructief geholpen om het traject in goede harmonie af te ronden. Maria is communicatief zeer sterk en heeft goed oog voor beide partijen.

Deskundig en vriendelijk

Laagdrempelig contact, directe acties worden er ondernomen, duidelijk, helder maar heel daadkrachtig. Fijn contact en niet te zakelijk.

Perfect advocaat

Je zelfverzekerd voelen als je te maken hebt met iemand die weet wat hij moet doen

• Geholpen door: Sanne van Kuetsem

Professioneel, oprecht, betrokken en snelle communicatie!

Voor professionele begeleiding en volharding raadt ik Maria & Sevgi zeker aan. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, en met name over Sanne van Kuetsem! Ze neemt uitgebreid de tijd, geeft je vertrouwen en goed en duidelijk advies. Daarnaast was ze scherp aan de wind voor mijn belangen en echt oprecht, persoonlijk en betrokken!

Persoonlijk en Bekwaam

Maria Psara en haar kantoor hebben mij uitstekend geholpen door een voor mij moeilijke periode veel steun te bieden. Niet alleen door snel en bekwaam te handelen maar ook het juiste pad te kiezen en de balans te houden tussen professionele en menselijke ondersteuning te bieden. Voelde mij zeer goed geholpen!

• Geholpen door: Maria Psara

Altijd fijn contact gehad en goed bereikbaar.

Sevgi heeft mij erg goed bijgestaan tijdens mijn scheiding. Ze was erg betrokken, dacht in oplossingen en gaf goed advies. Ik kon ook buiten onze afspraken op kantoor altijd terecht met mijn vragen/zorgen, dit vond ik heel prettig en het stelde mij altijd gerust. Zeker een aanrader!

• Geholpen door: Sevgi Akpinar

Uitstekende ervaring met Maria!

Maria, heeft ervoor gezorgd dat mijn echt/vechtscheiding voor mij op alle fronten goed is verlopen. Zij zet haar tanden in elk kortgeding, die ik ben aangegaan met mijn ex en heb daar veel baat bij gehad. Ik vind Maria zeker een aanrader en ben haar enorm dankbaar!

Larenweg 52 eerste etage

5234 KA 's-Hertogenbosch